AlexD Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Salut tuturor , As dori sa schimb suspensiile/amortizoarele de fabrica de pe un mk2 scurt cu suspensii mai bine si mai tari neavand suficienti bani pentru un kit de suspensii iron man as dori o sugestie ce kit as putea sa pun bune si la un pret mai mic? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Re: Suspensi mk2 scurt Salut, Poti pune amortizoare Kayaba "pe gaz", nu sunt fabuloase, dar sunt decente pentru banii aia. Pe spate arcuri noi tot de la Kayaba. Barele de torsiune le mai strangi putin, dupa nevoi, vezi cat e nevoie dupa ce pui suspensia noua. 4 amortizoare + arcuri spate costa cam 1152 lei cu tot cu TVA, atat e pentru Pajero Sport, la MK2 tot pe acolo trebuie sa fie. Cred ca gasesti si amortizoare mai ieftine, dar nu stiu daca merita, mai ales daca te mai si dai cu masina in teren. Am avut si Kayaba si Ironman. Daca ai "planuri" cu masina, mai bine mai strange bani... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexD Postat August 17, 2014 Autor Partajează Postat August 17, 2014 Re: Suspensi mk2 scurt Planuri de offroad, competitii nu , dar lucrez in agricultura si cam e nevoie + cand merg la munte daca vreau sa ajung intr-o poenita de exemplu sa pot merge nu sa las masina la dracu si sa merg pe jos . Suspensii pe gaz? asta inseamna ca imi trebe si butelie de gaz ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Re: Suspensi mk2 scurt Asa le zice, "pe gaz", de aia am pus si ghilimele. Adica nu sunt full ulei, ca alea originale. Sunt bitubulare si folosesc pe langa ulei si gaz sub presiune. Pentru ce zici tu, te poti folosi cu succes si de Kayaba. Pentru inaltarea masinii poti pune roti mai mari si eventual un body lift daca este nevoie. Nu va fi ca o suspensie profi, dar iti faci treaba. Suspensiile dedicate pentru offroad sunt cu totul altceva, nici eu nu am inteles pana nu mi-am pus pe masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexD Postat August 17, 2014 Autor Partajează Postat August 17, 2014 Re: Suspensi mk2 scurt am bodylift de 5 cm , momentan am cauciucuri de oras , 275/70/15 goodrich , pe gentile originale si distantiere la roti de 3 cm , daca pun genti pe negativ nu stii cu cat iese mai inafara ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Re: Suspensi mk2 scurt Roata iese in afara cu atat cat este ET-ul, adica ET-20 inseamna cu 20mm in afara. Dar acum depinde la ce raportezi asta. Depinde ce jante ai acum pe masina (adica ce ET au), daca sunt cele originle, etc. Si ET negativ (mai ales mare) si flanse distantiere, + gume mai mari si mai late, devin putin "cam mult" pentru directia masinii. Mai bine citeste la sectiunea asta ce si cum e cu rotile, te lamuresti mai bine: http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?447-Anvelope-si-jante-Tehnic Ca nu e chiar asa simplu, sunt mai multi factori care trebuie luati in calcul cand schimbi rotile, daca nu vrei sa ai probleme. Mai conteaza si motorizarea pe care o ai... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Re: Suspensie mk2 scurt Eu am visat mult la OME si Ironman si am concluzionat ca mai bine imi iau un set de amortizoare noi si o bicicleta de banii respectivi. Fapt pe care l-am si facut. Am optat pentru Kayaba, 150 lei amortizorul de la autonet parca si sunt foarte incantat. Sunt exact modelul "pe gaz" de care povesteste colegul Optimus. Cum mi-au spus cativa colegi ce sunt sau au fost pe forum, oameni care s-au dat in concurs si au iesit pe primele locuri, iti spun si tie: "La Pajero, cele mai bine mergi pe piese originale" Ti le recomand cu caldura. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 (editat) Re: Suspensie mk2 scurt Pune arcuri de LWB daca vrei sa fie mai rigida si totodata mai inalta. Editat August 18, 2014 de Astral ....totodata....un singur cuvant ! Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nclaur Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Re: Suspensie mk2 scurt Eu am visat mult la OME si Ironman si am concluzionat ca mai bine imi iau un set de amortizoare noi si o bicicleta de banii respectivi. Fapt pe care l-am si facut. Am optat pentru Kayaba, 150 lei amortizorul de la autonet parca si sunt foarte incantat. Sunt exact modelul "pe gaz" de care povesteste colegul Optimus. Cum mi-au spus cativa colegi ce sunt sau au fost pe forum, oameni care s-au dat in concurs si au iesit pe primele locuri, iti spun si tie: "La Pajero, cele mai bine mergi pe piese originale" Ti le recomand cu caldura. Ma bag si eu aici ca sa nu deschid alt topic la mine :-) Corect...mi.as lua si eu niste scuturi de diferenta dar cum pot obtine un lift la un MK3? Am tot citit de OME si Ironman. Am vazut masina lui Optimus cu IM si la acel moment am crezut ca are lift mult mai mare de 2"... Dar incerc sa vad daca mai exista si o a treia varianta, eu osciland acum intre OME Sport si IM Foamcell...ca multi altii probabil. La ambele parerile sunt pro si contra, dar pe afara am vazut satisfactie totala pentru Bilstein cu arcuri Lovells, in special pt Pajero. Stie cineva ceva si daca pot fi achizitionate in RO? Eu vreau lift 2" si sa nu fie mai rigida decat standard, 80 % asfalt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Re: Suspensie mk2 scurt Am vazut masina lui Optimus cu IM si la acel moment am crezut ca are lift mult mai mare de 2"... Kiturile astea de suspensii HD fac un lift de 2" fata de liftul suspensiei noi de fabrica. Tocmai de aceea, cand pui o astfel de suspensie noua pe o masina veche de ~10 ani, vei constata ca liftul "vizibil" este mai mare decat cei 2". O suspensie veche de 5-10 ani, se lasa fata de cum era ea noua cu vreo 2-3 cm, in functie si de cum a fost folosita masina, cat a fost de incarcata, rulata, etc. Eu am obtinut atunci un lift real de 7 cm fata de suspensia veche si obosita. In cazul de fata, daca va pune colegul pe MK2 arcuri pe spate de la Kayaba, codul corespunzator masinii lui, va observa ulterior ca are un lift de 2-3 cm cel putin, fiind nevoie sa mai stranga apoi si barele de torsiune pentru a ridica si fata la fel. Eu personal nu cred ca este o solutie buna montarea de arcuri mai mari sau mai tari de pe alte masini, deoarece va afecta amortizoarele de pe spate care nu au cursa asa de mare, si va afecta si comportamentul masinii atat onroad cat si offroad. Nu zic ca nu va merge, dar performantele si siguranta vor fi afectate sigur, comparativ cu situatia in care pui un kit de suspensie gandit si calculat precis pentru modelul respectiv de masina, care include si amortizoare cu cursa mai lunga, si cu capacitate de absorbtie a socurilor corespunzatoare. Bineinteles, este incomparabil mai ieftin sa iei 2 arcuri sh de la o masina mai mare, dar si rezultatele sunt incomparabile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate