Max Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Un prieten vechi de-al nostru, Bunicu, a avut un accident in zona falezei de la Tuzla. Drumul alunecos si malul surpat au dus la rasturnarea masinii intr-un sant adanc de cativa metri. Din cate am inteles Bunicu si-a fracturat clavicula si va fi imobilizat 3 saptamani. Masina e sifonata destul de rau. Insanatosire grabnica pentru Bunicu. Fieru se indreapta... Am primit de la Nike niste poze din care am selectat cateva si pun aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: Dinn pacate mai sunt si necazuri. "drum comunal".... e mai sigur la extrem decit pe acolo. Insanatosire grabnica bunicule, fierul se face el! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. sa se faca bine bunicu` asta e important adevarul ca nu arata rau drumul...este o capcana f f interesanta cred ca si eu o pateam acolo... masina e sifonata, dar se poate repara... stalpi si parbriz... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. Sanatate maxima.. si recuperare rapida. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. Bunicule, insanatosire grabnica! The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. :sr recuperare rapida It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. Si cei din Sibiu suntem alaturi de tine Bunicule! Insanatosire grabnica! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. Fix asa am patit-o si noi saptamana trecuta cu Toyota. Vezi pozele Cupa Clujului. Noi am avut noroc. Insanatosire grabnica! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. sanatate maxima, bunicule !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. insanatosire grabnica ! ... stie cineva ,purta cumva centura (normala sau in patru puncte ) ,ma gandesc ca poate putea sa nu-si rupa nimic ?!?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. Fa-te bine repede Bunicule ca te asteapta nepotzeii sa te joci cu ei la noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. Ia cu calciu bunicule, sa te-ntaresti la os! Sanatate maxima! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. Bunicule, insanatosire grabnica; suntem alaturi de tine !... :h5 :rsp :Gr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. CAnd am inceput sa citesc si am vazut Tuzla si Bunicu m-am cacat pe mine. Am crezut ca a cazut cu avionu'. O sa se faca bine ca are oase tari.... Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. sanatate maxima si sa te recuperezi repede :hi :hi :hi "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. Sanatate maxima bunicule ! Iti recomandam ca pe langa lapte, ( pt oase) sa mai consumi niste morcovi care sa-ti faca vederea apriga , si tzelina pt intarit ........... moralul ! :happy ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. Sanatate maxima Bunicule....si da-i tare la recuperare...ca te asteapta lumea in teren...la zbor :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. Asta este culmea pilotilor sa ai accident cu....................masina. Sanatate grabnica si ............. recuperare cit mai buna ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. Bunicule, însănătoÅŸire grabnică! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flydragos Postat August 1, 2008 Partajează Postat August 1, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. multumesc la toata lumea, stati linistiti ca nu ati scapat de mine Toata lumea are o pasarica, eu am un stol, dar al meu zboara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 1, 2008 Partajează Postat August 1, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. Bunicule am ceva pentru tine :h5 Indreapta cotetul si hai sa-ti fac o structura in masina :banana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Re: Din pacate mai sunt si necazuri. Bunicule sa te faci bine, sa indrepti masina si sa iesim la padure. Multa sanatate . Manole. MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate