bogdansv2005 Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Sunt din Suceava si am venit in concediu in Constanta, mi s-au spart furtunasele la retur la injectoare, le-am schimbat diar ca problema ii ca mi-a picurat multa motorina pe la motor si mi-au ramas aprinse in bord martorii la abs tc si asistenta la coborarea in panta, nu am gasit inca nici un tester in constanta care sa se conecteze la masina mea, Land Rover Freelander, motorizare 2.0 di, an fabricatie 1999. Daca ma poate ajuta cineva cu un service cu tester pentru masina in Constanta in afara de reprezentanta Land Rover la care trebuie sa imi faca programare pe saptamana viitoare si la care sigur ma usuca de bani... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: caut tester in constanta Incearca sa iei legatura cu Asfalttango de aici de pe forum: Adrian - tel: 0722327887 1 "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate