john Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 a mai vorbit cineva cu el ? Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: cine mai stie ceva de Petru Pavelescu ???? Si eu mi-as dori sa stiu de el. Cred ca putem face o lista cu cei care-l cauta... GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Re: cine mai stie ceva de Petru Pavelescu ???? Care-i faza cu nenea asta? Narati ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat August 22, 2014 Autor Partajează Postat August 22, 2014 Re: cine mai stie ceva de Petru Pavelescu ???? e un nene care s a dat oleaca prin campionat dupa care a d isparut ca magaru n ceata cu bani imprumutati Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Aprilie 14, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Re: cine mai stie ceva de Petru Pavelescu ???? nimeni nimic de acest individ ? poate ne strangem sa angajam un detectiv ..... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate