Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Camioane... şi nu tocmai...

MagnuM

Postări Recomandate

Un model pentru vara... sau de "fite"... :wink: Editat de MagnuM

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 7 luni mai târziu...
Da ...e fain....dar prefer un R580 Topline.....ca asta din avatarul meu....alta viatza ....:grin: :grin: :grin:

Daaa...?! Preferi pe ala,...atunci ia si plangi,ca eu unu asta fac. :cr Sper sa ajung sa-mi iau unul din asta mai incolo.Pana tunci insa.... :t1

si uite si link-ul http://www.lkw-infos.net/scania-longline.htm

Longline

Link spre comentariu

domnul meu....sunt deja imun....m-am dat cu un 580.....imediat dupa lansarea oficiala....la Scania ....in Venlo....iar cu picturile astea ambulante...m-am intalnit pe la niste targuri si expozitii in Franta....Olanda si Italia....toate camioanele firmei Cattadori....sunt aerografiate..... :hm ... :grin: :grin: :grin:

Personal ....am sentiment ptr doua marci.....Kraz.....si Scania.... :grin: :grin: :grin:

PS.....Transkurier-ul are curtea plina de R420...... :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

Re: Camioane... si nu tocmai...

Un "concept truck", pe baza modelului Freightliner Argosy!

[youtube:23qwv411]http://www.youtube.com/watch?v=O43gM_waFeM[/youtube:23qwv411]

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Re: Camioane... si nu tocmai...

Asta-i deja Sf.... :grin: :grin: :grin:

SF... SF... dar e real! Modelul exista! Ramane de vazut cand apare un nebun care sa-l comande... :grin:

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare