MagnuM Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 (editat) Un model pentru vara... sau de "fite"... :wink: Editat Martie 8, 2010 de MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Daca nu se decapoteaza la buton... degeaba e :lol: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Iunie 18, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2007 O avea capsa pirotehnica... :? :wink: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Doar englezii pot face asa ceva...fara sa=si bata capul pre tare cu omologarea :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DLI Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 Re: Camioane... si nu tocmai... Un model pentru vara... sau de "fite"... :wink: Lasa-l pa ala,vechitura.....,uite aici marfa :ang2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 Da ...e fain....dar prefer un R580 Topline.....ca asta din avatarul meu....alta viatza ....:grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DLI Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 Da ...e fain....dar prefer un R580 Topline.....ca asta din avatarul meu....alta viatza ....:grin: :grin: :grin: Daaa...?! Preferi pe ala,...atunci ia si plangi,ca eu unu asta fac. :cr Sper sa ajung sa-mi iau unul din asta mai incolo.Pana tunci insa.... :t1 si uite si link-ul http://www.lkw-infos.net/scania-longline.htm Longline Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 domnul meu....sunt deja imun....m-am dat cu un 580.....imediat dupa lansarea oficiala....la Scania ....in Venlo....iar cu picturile astea ambulante...m-am intalnit pe la niste targuri si expozitii in Franta....Olanda si Italia....toate camioanele firmei Cattadori....sunt aerografiate..... :hm ... :grin: :grin: :grin: Personal ....am sentiment ptr doua marci.....Kraz.....si Scania.... :grin: :grin: :grin: PS.....Transkurier-ul are curtea plina de R420...... :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Re: Camioane... si nu tocmai... [youtube:3g24ildr]http://uk.youtube.com/watch?v=gYqE4soQQbg&feature=related[/youtube:3g24ildr] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Re: Camioane... si nu tocmai... http://uk.youtube.com/watch?v=gYqE4soQQbg&feature=related au eleganta unor elefanti care merg pe sarma !! :grin: superbe !!! :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 31, 2008 Autor Partajează Postat August 31, 2008 Re: Camioane... si nu tocmai... Un "concept truck", pe baza modelului Freightliner Argosy! [youtube:23qwv411]http://www.youtube.com/watch?v=O43gM_waFeM[/youtube:23qwv411] :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 Re: Camioane... si nu tocmai... Asta-i deja Sf.... :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 31, 2008 Autor Partajează Postat August 31, 2008 Re: Camioane... si nu tocmai... Asta-i deja Sf.... :grin: :grin: :grin: SF... SF... dar e real! Modelul exista! Ramane de vazut cand apare un nebun care sa-l comande... :grin: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Septembrie 6, 2008 Partajează Postat Septembrie 6, 2008 Re: Camioane... si nu tocmai... In orice caz tare frumoase masini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mudysamy Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: Camioane... si nu tocmai... asta e cat apartamentu meu :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate