matteo_tgv Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 Va salut, poate sunt pe aici oameni care au habar efectiv/practic despre cat consuma in plus motorul de 2.0 (cel in 4 cilindri, nu cel V6) de pe GV fata de cel de 1.6 (generatia 1999-2004). Inteleg ca 2.0 (benzina!) ar fi un motor simtitor mai reusit decat cel de 1.6 (putere, cuplu, fiabilitate) dar cum sta, comparativ, cu consumul? Cat papa in plus? Vorbim de masina in 3 usi (sau 5, nu cred sa difere semnificativ), cutie manuala, fara modificari (gen roti, inaltare etc.). Stau ca prostul si nu reusesc sa ma hotarasc incotro s-o apuc (GV 1.6, GV 2.0, Jimny 1.3, Pinin 1.8 GDI, Pinin 2.0 GDI -- am de mers muuult pe asfalt si, la capatul asfaltului, si pe unele portiuni in off-road usor si mediu, uneori si prin locuri stramte, am nevoie si de reductor, caut cel mai bun compromis pt consum, atata tot, nu vreau Samurai, nici pe batrana Vitara n-o vreau, nici sa modific masina nu vreau). Cele bune, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate