Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Eu cu cine votez ?

worldscape

Postări Recomandate

" Eu cu cine votez?

> Sunt român și e destul. Cioran zicea că România e doar geografie și de asta nu suntem responsabili. Atunci cine a scufundat Ada Kaleh?

> Avem și istorie, domnule Cioran. Pe Burebista l-au trădat oamenii de lângă el, pe Vlad Țepeș l-a bătut Ștefan cel Mare (și l-am făcut sfânt pentru asta), pe Mihai Viteazul l-am trădat și nici nu l-am îngropat după ce i-am tăiat capul. Au făcut-o niște sârbi cucernici. Pe Horea, Cloșca și Crișan i-au trădat țăranii frumoși ai lui Coșbuc pentru 300 de lei. Apoi s-au dus să vadă cum îi ciopârțesc cu securile. Și pe Brâncoveanu l-am vândut la Istanbul.

> Avem și istorie. Sabia lui Ștefan e la turci, tezaurul la Moscova, bogățiile bisericii la muntele Athos și intelectualii la Paris sau în America.

> Mai avem un președinte împușcat de Crăciun, vreo 25 de milioane de avorturi, 25 de litri de alcool pe cap de locuitor.

> Pe noi nu ne-a bătut nimeni, niciodată. Ne-am bătut singuri.

> Eminescu scria că la ”trecutu-ți mare, mare viitor”. Numai prezent nu avem. Dar îl avem pe Băsescu, Ponta, Crin, motanul Felix, Vicleanu, Daniel, Daniela Crudu și pe Gigi.

> Mai avem în București 200 de biserici. Cea mai bisericoasă capitală a Europei. Să aveți grijă la buzunar când coborâți din tren.

> Avem și sfinți? Nu. Poate Brâncoveanu. Pe ceilalți i-am importat, iar cei făcuți acum la apelul bocancilor sunt hilari.

> Îl avem însă pe Alexandru Marghiloman ce-a zis: ”Am intrat bogat în politică și ies sărac, dar cu mâinile curate”.

> Îl avem pe Gheorghe Ursu, omorât în bătaie de Securitate, ce nu a vrut să-și părăsească blocul pe care l-a proiectat în timpul cutremurului.

> O avem pe Elisabeta Rizea, spânzurată de păr de comuniști. Avem mii de români sfinți. Unii morți, alții în viață, trăitori cu 600 de lei.

> Avem oameni ce încă mai visează, mai creează, mai luptă.

> Lor, ”La mulți ani, România!”

> Celorlalți, le urez să ajungă unde a vrut Goga să trimită evreii din țară. În Madagascar. Avem relații deja acolo. Radu Mazăre are o bucată de pământ, doi palmieri și un vrăjitor. Duceți-vă cu manele cu tot…!!!!!

> La mulți ani, România!"

... trist comentariul postat de un bun prieten ...

Editat de worldscape
  • Like 3

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: E cu cine votez ?

Adevarul nu-i trist....este naucitor...

Traim cu ochii larg inchisi cum spunea cineva.

Vorbim mult si ne complacem," ne descurcam " a devent lightmotiv....al dreaku vecin cum s-a descurcat, are masina noua....tipic romanesc....capra vecinului cu tite mari...

maine ii trag o zarietura....cine PLm isi cumpara Logan Edition 10 Ani Aurio-Cacaniu.... :pt si il parcheaza asa?

Am doi vecini care gindesc asa...au sub 45 ani....este tot ce au putut formula app de situatia economica actuala si situatia vecinului cu masina noua.....capra vecinului si ne descurcam ca pe vremea ailalta,o spaga,o sustragere de la munca.....

astea-s valorile societatii Crudu, Gigi Bombonel......si un mare om bogat si mort...

ingroapati-l frate, si gata.la munca, ca inapoi nu-l aduceti...dar va intereseaza cine-l mosteneste...si il luati derept exemplu,de business de succes....si el are datorii mai mari decit averea, nu a platit nicodata nimic si a facut doar invirteli pe bani multi fara sa pleteasca un leu impozite....dar saracu, este mort,uite ce proprietate avea...,uite ca nu se hotaraste unde sa fie ingropat, avea si amanta...exemplul poate continua,si prostimea este ocupata, se pot executa in liniste un contract doua de citeva miloane,doar vin alegerile si necesta cheltuieli ,bugete....fraierii,paine si vin.... verificat de secole....si saracul bogat mort luat exemplu de viata-impozit ioc,amanta,datorii-exact un monstru sacru in business de urmat....

Piana si aici ,se produc vorbe....si atat.Yonutz la Universitate singur dupa surle si trambite si dupa declaratii demagogice ale userilor pe forum,cu nu foarte mult timp in urma, este cel mai bun exemplu....fiecare pentru el si ne descurcam ne va duce la sapa de lemn,pe toti.....mentinerea cu ocnii larg inchisi functioneaza....pine si vin...

Editat de RZV

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Re: Eu cu cine votez ?

... si in completare: Petre Tutea:

" Poporul roman este una dintre minunile lui Dumnezeu in marsul lui pe pamant."

si

" Un tampit mai mare ca mine nu exista. Sa faci treisprezece ani de temnita pentru un popor de idioti ! De asta numai eu am fost in stare ... "

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Imi pare rau, anul asta votati cu cine vrei, faceti vreti, dar la cata abjectie e pe toate posturile TV e mai bine ca anul asta sa incercam sa ne detasam de politica si politicieni si sa ramanem la ale noastre.

Anul asta zic sa nu mai aducem mizeria din afara, din jurul nostru si pe forumul nostru.

Deci, va rog, nu mai initiati discutii politice macar pana trec pseudo-alegerile .

Sper ca am fost bine inteles si veti fi in asentiment cu mine sa ne pastram oaza de liniste de aici !

PS - O sa caut si restul topicurile politice mai vechi si le voi inchide pe toate.....

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Pe toate posturile de stiri sunt date acum imagini din P-ta Universitatii care acum este plina de oameni, doar A3 nu da nimic si fac o pseudo-pu** de analiza a ce va fi, a numarului de voturi, etc, fix intre aceeasi labagii ai lui Voiculescu care n-au fost in stare sa-l dea jos pe Chioru si pe care ma mir ca nu-i da afara Voiculescu si pentru insuccesul de a nu fi reusit sa convinga populatia sa-l voteze pe Mickey Mouse !

Oricum, labagii aia s-au scos ca n-a iesit Ponta : vor avea o paine de mancat macar inca 5 ani ! :ha:

Editat de Astral
Link spre comentariu

Respect pentru romanii din afara tarii!

Cel mai mare castig cred ca a fost TREZIREA poporului din starea de adormire.

Respectul meu tuturor celor care au stat ore intregi in picioare, in ploaie, nemancati, obositi, doar pentru a arata ca SE POATE lupta impotriva unui sistem putred.

Personal astept sa vad continuarea...

BRAVO ROMANIA !

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Ieri am intrerupt un obicei vechi de un an si jumate aproape, anume acela de a nu ma uita la TV. Dupa ce Monta si-a recunoscut infrangerea, am dat special pe Latrina 3 (dupa niscai cautari !!!) fix la timp:

- sa observ cea mai mare masa de mancatori de caca din istoria TV-ului, concentrata intr-un singur platou. Dilema mea a fost unde erau mustele.

- sa observ pe Gadea intr-o criza de scenarita, atunci cand creierul cat gamalia acului refuza sa inteleaga de ce Ponta a capitulat. Scenarita s-a manisfestat prin niste telefoane imaginare primite de Monta pentru ca poporul sa se calmeze. Ciuvica ii alimenta paranoia.

- sa observ pe Badea cum regreta ca cu pretul unor sacrificii personale a aparat virgina (adica tara) de violul in grup (sic!) doar ca sa constate ca de fapt virginei ii cam placea.

- Grecoaica avea propria ei lume, nu departe de cea a lui Gadea.

Dupa o zapare (asta-i parca termenul), dau de IPS (Inalt Prea Sugatorul) Daniel (asa-i zice ?) care zice ca Barbosu are cai imbarligate si ca se poate sa ni se arate oaresce semne venetice....straineze....carevasazica are un sambure de adevar "te faci frate cu necuratu (pardon, veneticu) si treci puntea (pardon, alegerile)...

De asemenea, in aceasta campanie ultrajegoasa, nu am putut sa nu remarc implicarea unor artisti pentru care aveam o stima si un respect deosebit. Nu dau numele lor, este inutil. Sunt foarte curios de cum va decurge prima mea intalnire cu ei dupa aceste alegeri ... deocamdata nu ma simt pregatit sa-i ascult/vad.

Dincolo de orice slogan, indiferent din partea oricarei formatiuni politice ar fi venit acesta, am fost surprins de-a dreptul ca mai exista decenta in aceasta tara (si o mica [] cantitate si in viata politica). Modul cum un candidat a inteles / a fost sfatuit (nu mai are importanta) sa se faca cunoscut potentialilor alegatori m-a impresionat. Da dovada ca nu totul s-a transformat in jeg (cel putin nu inca). Mult mai surprins am fost de reactiile oamenilor (inclusiv a unor apropiati mie) cu privire la acest aspect. "Ala nu vorbeste", "Mutu" ... si lista ar putea continua. Se confunda din pacate polititea si bunul simt cu retardul, mult prea usor. Si lista ar putea continua....

Ce as vrea sa apuc.....

1. igienizarea "eterului" ...adica disparitia a doua posturi TV....Latrina 3 si Trinitas.

2. dotarea bisericilor cu casa de marcat fiscala si impozitarea tuturor posesiunilor si veniturilor acestei organizatii

Si poate ce-i mai important...O SCHIMBARE IN BINE. CAT DE MICA. Nu sunt naiv sa cred ca a venit bunastarea peste noi, e mult pana acolol. Dar daca lucrurile se misca un pic macar, nu se poate sa nu iese si ceva bun. Optimismul imi e dat de faptul ca am constatat ca la vot am fost mai multi vii decat mortii lui Dragnea & Co.

Editat de Big.Ursu
  • Like 1

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

no acuma, nu mai avem scuza ca din cauza lu ponta sau base se intampla cacaturi...puneti mana si lucrati, fiti cinstit si probabil ca ne va mergem bine...nu peste noapte, dar avem sanse, sau cel putin copii nostri au sanse mai multe :h5

Editat de l_stoian79
  • Like 1

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

N-am mai votat din 1996 (din armata) de cand m-au dus cu japca la vot si le-am desenat cu un talent artistic o mare sula. Peste care am pus apasat stampila "votat"! Desi gluma de atunci m-a amuzat ani intregi se pare ca de atunci pana acum cu o precizie enervanta am indicat...exact ceea ce romanii au primit ...o mare sula! Dupa caz ...in gura sau in fund. Sau direct in ambele ...

N-am nici o apartenenta politica. Si n-am avut niciodata asa ceva. N-am votat acum doar ca sa fiu contra lui Monta. Si nici ca sa fiu pro Iohanis. Am votat ptr ca am simtit ca de data asta asa trebuie sa o fac.

Uitandu-ma mai in urma ... si totodata peste ziua de ieri, pot spune ca fac parte din cei 10-12% care de obicei nu voteaza aproape niciodata. Nu am asteptari mari de la noul ales. Ptr ca nu se va schimba nimic sau aproape nimic in prezentul apropiat. Perioada de tranzitie se poate intinde de ani intregi. Daca va iesi bine vor iesi in fata unii isi vor asuma merite, daca va iesi rau e vina noastra, a celor 10-12%. Ne asumam aceasta vina din start ...departe de a ne asuma vreun merit.

Stiu doar ca daca peste ani si ani daca lucrurile vor merge iar prost cum se intampla de ceva timp incoace ...voi iesi iar din casa ...si voi vota iar. Am rabdarea unui catar batran invatat cu jugul. Am trecut prin destule ...si bune si rele. Stiu insa cu siguranta un lucru: ca viata ne-o facem singuri mai buna sau mai rea in egala masura . Atat cat poate si stie fiecare.

Mi se rupe ca se vor inchide televiziuni, unii vor fi arestati, altii eliberati, se vor plati polite, datorii electorale samd. Mi se rupe si de biserica si de ceea ce se va intampla cu ea chiar daca am credinta in Dumnezeu.

Incerc sa devin imun si fara reactie in fata unui sistem care nu face decat sa ne gaseasca punctele sensibile si sa ni le exploateze la maxim. Oricare ar fi el si oricine am fi noi.

Ptr ziua de ieri nu imi e nici rusine si nici nu sunt mandru ca sunt roman! Voi functiona exact dupa aceleasi reguli ca si inainte ...Asta ptr ca niciun conducator din ultimii 25 de ani nu a reusit sa-mi trezeasca vreun sentiment uman ...de ceva! Nu sunt nici pe departe nici resemnat si nici razboinicul lui peste prajit. Sunt doar unul dintre cei multi ...

Ptr ca marea noastra majoritate ne-am cam facut traiul, ne-am cam mancat malaiul ... nu pot decat sa sper la vremurile pe care le vor prinde copiii nostri.

Ce va fi vom vedea ...

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Cred ca multi politicieni fac greseala sa creada ca "poporul ii iubeste" . Nu va iubim ma! Intidem mana la 30 lei in plus la pensie, intindem mana la punga de partid cu ulei si zahar, strangem din dinti cand fugim din spital sa luam ata de operatie si pansamente, ne uitam la televizor unde va laudati cu realizarile si ne chemati sa va numaram ouale... dar nu va iubim ma! Va asteptati sa facem revolutie cand va salta DNA-ul ca ati furat prea mult? Muriti ma ca daca ati lua foc nici nu ne-am pi*a pe voi sa va stingem! Cand e la vot dam cu stampila aia nu atat sa alegem cat sa pedepsim! Dam cu stampila ca si cum v-am da cu barosul in cap, cristosii mamii voastre.

Sper ca odata sa inteleaga asta si politicienii. Si sper ca odata sa ajung sa merg la vot cu incredere nu scrasnind din dinti. Dar oricum ar fi, de mers o sa merg :ps

Link spre comentariu

Cel mai mare castig cred ca a fost TREZIREA poporului din starea de adormire.

......

BRAVO ROMANIA !

Eu nu consider ca a fost vreo trezire, ci pur si simplu a fost o indarjire mai mare de a se vota "contra", indarjire declansata de blocarea votantilor din diaspora in primul tur....

As fi considerat ca intr-adevar ar fi fost o trezire daca din primul tur ar fi fost prezenta la vot macar cat a fost in turul doi...

In sfarsit, nu mai conteaza, ceea ce conteaza cred ca e faptul ca li s-a mai pus un pumn in gura comunistilor pentru ca poate nu stiati, dar puteti vedea mai jos ce bunic ilustru a avut Monta :

http://www.voceavalcii.ro/2013110318054/Dezvaluiri-CINE-ESTE-BUNICUL-LUI-VICTOR-PONTA.html

PS - Sunt convins 101% ca absolut toti politicienii nostri au astfel de ascendenti in familie....

Link spre comentariu

Astral...toti politicienii peste 50 de ani...indiferent din ce partide fac parte au fost membri grei ai PCR...asa ca sintagma...votam cu dreapta impotriva comunistilor...nu prea se aplica

generatia noastra a avut acces doar pana in randurile UTC-ului.....:ha1

ptr PCR...eram prea mici :ha:

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu

Eu nu consider ca a fost vreo trezire, ci pur si simplu a fost o indarjire mai mare de a se vota "contra", indarjire declansata de blocarea votantilor din diaspora in primul tur....

Faptul ca majoritatea a votat impotriva lui Monta in turul 2, e o certitudine .

Aici e buba caci pana acum, s-a votat impotriva CUIVA, nu cu CINEVA.

Personal m-a bucurat enorm mobilizarea romanilor. ATAT !

Am aratat ca se poate creea ceva daca suntem uniti si probabil acest fapt a speriat destul de mult pe toate planurile...in special in cel international.

Ne-au crezut un popor de sclavi, resemnati, supusi, manipulati si foarte usor de incadrat intr-un tipar.

In schimb, s-a invins spalarea pe creier oferita de TV si prin mediul online s-a facut trecerea de la votul colectiv cu spirit de turma, la votul individual.Marea majoritate fiind tineri...cine stie !

E doar parerea mea :h5

• Like 1

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare