cfantana Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 De cateva zile lucram la Samuraiul '98 pe elicoidale. E un proiect amplu si in scurt timp o sa fie gata o masina de competitie pe care o sa o intalniti pe la etapele din campionat. Samuraiul a primit bodilift Calmini 3 inch,suspensie 2 inch cu bucse poliuretan,amortizor directie. Blocant ARB spate. Pinioane 4.16 in transfer de la Petroworks,kitul GRS II cu toti rulmentii si toate semeringurile. Homocineticele,pivotii,rulmentii....noi Troliu Warn xd900 cu plasmarope Bara fata,praguri laterale,rolcage exterior,rollbar interior,bara spate. Proiectoare Hella Iluminator 3 buc(2 fata si unul spate) Cauciucuri Malatesta 32x10.5x15 pe jante aliaj 15x7 si flanse distantiere de 32mm. Axa cu came ISKICAM (coboara cuplul) si filtru K&N. Scaune,centuri si volan OMP. Statie CB si teratrip. Hilift. Punt cateva poze din timpul lucrarii. O sa revin si cu ceva poze la final. Enjoy :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 30, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 30, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 30, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. Pe blog am pus mai multe poze si detalii pentru doritori :happy Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. foarte misto jucaria, o sa fie senzatie cind va fi gata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 1, 2008 Partajează Postat August 1, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. faina treaba ....imi da idei :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat August 1, 2008 Partajează Postat August 1, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. foarte misto jucaria, o sa fie senzatie cind va fi gata lasa ca si vitara ta e deja cat toyota lui bogdan de mare! samuraiul asta alb e muuuuult mai tare in realitate decat in poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat August 1, 2008 Partajează Postat August 1, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. Da frate si pot confirma si eu ca mi-am aruncat o privire sub el si m-am "ingrozit" deci protectii la grupuri f misto blindaj in toata regula zici ca e panzer Tiger masina asta o sa faca treaba in concurs dupa cum arata. succes conducatorului. Bravo si echipei de la Dojo :1 care a bagat si fortza su suflet acolo. Respeckt! ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 1, 2008 Autor Partajează Postat August 1, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. Azi am bagat mare la bara fata,iese ceva frumos :) Multumim de aprecieri :h5 Chiar sunt nerabdator sa testez masina asta,am convingerea ca o sa mearga forte misto. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. foarte misto jucaria, o sa fie senzatie cind va fi gata lasa ca si vitara ta e deja cat toyota lui bogdan de mare! samuraiul asta alb e muuuuult mai tare in realitate decat in poze. eu sper ca doar la inaltime o sa semene cu toyota lui bogdan. In plus, masina e gata, trebe doar vopsita si atunci va face echipa buna cu noua achizitie - samuraiul padurarilor germani :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. Asteptam cu interes, sa vedem... :grin: :bravo :B :ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat August 4, 2008 Partajează Postat August 4, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. foarte misto jucaria, o sa fie senzatie cind va fi gata lasa ca si vitara ta e deja cat toyota lui bogdan de mare! samuraiul asta alb e muuuuult mai tare in realitate decat in poze. eu sper ca doar la inaltime o sa semene cu toyota lui bogdan. In plus, masina e gata, trebe doar vopsita si atunci va face echipa buna cu noua achizitie - samuraiul padurarilor germani :grin: aoleu, adica amu ai si samurache??? tov profesor, tre sa ma iei cu tine cand iesi cu el! da vitara aia nu inteleg la ce iti mai trebuie vopsita... ca oricum arata mai bine cu noroi pe ea :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 8, 2008 Autor Partajează Postat August 8, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. The front bumper :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat August 8, 2008 Partajează Postat August 8, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. 10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manuciao102000 Postat August 8, 2008 Partajează Postat August 8, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. 11,,, t pare, io nute,traba buna si frumoasa fratilor asa ma obligati si pe mine sa mai fac ceva la SAMI meu,,wikend placut la toata lumea :x suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. Super a iesit! :1 felicitari acelor minti creative si maini harnice! ..O intrebare : Bara stabilizatoare nu o dati jos? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 10, 2008 Partajează Postat August 10, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. E cea mai frumoasa bara de fata pe care o vad pana acum! Felicitari baieti, arata super!!! :bravo Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. Am vazut si eu masina ieri. Arata excelent. Felicitari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 11, 2008 Autor Partajează Postat August 11, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. Multumim tuturor de aprecieri :h5 Masina o sa revina peste 3 saptamani la garaj ca sa continuam proiectul si va tin la curent :) Bara stabilizatoare nu o dau jos pentru ca suspensia e moale (elicoidale) si are nevoie de ea. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. E cea mai frumoasa bara de fata pe care o vad pana acum! Felicitari baieti, arata super!!! :bravo si noi suntm foarte multumitti :grin: acu ca avem cu ce indoi tevi apar mai multe idei.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. Eu am vazut masina in constructie...acum cand o vad gata...chiar nu am cuvinte. Felicitari. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. Am vazut masina la Cupa Clujului si e foarte frumusica.Cu piloata cea ambitioasa va face treaba buna.Felicitari!!!!!!!!!Am inteles ca acum e in tabara de pilotaj de la Cluj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sparvulescu Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. in trei saptamani vine neamtul la Cluj si-l ajuta pe Gandalf (post)genetic cu urmatoarele: - motor de Vitara 1,6L 16v, Turbo, 180 HP - ECU cu soft MegaTune 2.25 - real-time tunning - ambreaj hidraulic Sachs Racing - servo directie daca Dojo-i baga si blocante fata va fi cea mai tare masina...EVER... BTW, Gandalfitza mica a facut speciala de la Cluj fara troliu in configuratia Dojo. DJ Boros Csaba HU nu. Invidiosii trebe sa: a) deie (dea la BUH) o tura pe la Dojo si b) sa-si arvuneasca cursuri la scoala de pilotaj Pepi featuring Mauri Nu-i masina ca Subaru, nici Primar ca si Funaru' Shit happens Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat August 13, 2008 Partajează Postat August 13, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. intradevar , din date suna bine usoara si puternica trebuie musai blocant fata la bucovina nici un samurai nu a facut seciala o sa vedem la anul :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuplaton Postat August 13, 2008 Partajează Postat August 13, 2008 Re: Gandalf,un proiect frumos. Am si eu o intrebare, dipa atatea modificari se mai pote inmatricula ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate