Smokerider Postat Septembrie 1, 2014 Partajează Postat Septembrie 1, 2014 Stie cineva de soarta acestui Jeep? http://olx.ro/oferta/jeep-wrangller-out-extrem-ID20g7t.html#ec17c898a2 Imi pare rau ca am ratat ocazia, poate iesi ceva foarte frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 (editat) Re: Cunoaste cineva acest Jeep CJ7 ? La ce se vede in poze masina CLAR nu este din 1993 si nu este Wrangler .Se poate spune ca a fost candva CJ 7 dupa capota ,masca fata ,puntea fata cu MRL-uri,hard tot ,geamuri laterale , usa spate scaune si bord .Motorul a fost schimbat .Pe Cj nu exista de 2.5 . :ha::ha::ha: spune ca trebuie ,,DOAR " mufata instalatia si masina va functiona :ha::ha::ha: ...la Pastile cailor :ha::ha::ha: ...daca ai ratat-o ar trebui sa te bucuri Editat Septembrie 2, 2014 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Smokerider Postat Septembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: Cunoaste cineva acest Jeep CJ7 ? Da,ai dreptate...eu ma gandeam ca gasesc o caroserie cat de cat completa cu acte astfel incat sa pot scoate ceva...in timp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: Cunoaste cineva acest Jeep CJ7 ? Asta se inscrie deja in programul prima casa ptr gaini! :ha: O stii paia cu pisicile ar cumpara "uiscas"? Asa e si cu gainile ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 (editat) Re: Cunoaste cineva acest Jeep CJ7 ? La banii aia si cu o mica negociere daca iei in considerare doar puntile,CT si caroseria deja era o afacere buna. Degeaba s-a vandut atat de repede? Editat Septembrie 3, 2014 de Astral ...s-a vandut.... Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: Cunoaste cineva acest Jeep CJ7 ? eu stiu masina de mult timp, si cind era functionala si cind s-a mutat in andronache si cind a ajuns in colentina. atunci am vorbit cu Ori si mi-a zis PAS, sa n-o iau. stiu ca a stat vreo 2 ani prin colentina, era la pachet cu un YJ de pe care trebuiau transplantate diverse. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: Cunoaste cineva acest Jeep CJ7 ? am vazut-o si eu astazi... imi pare rau ca am scapat-o ... mai ales ca imi trebuia doar coaja ... motor am :D ... ramane de vazut ce iese... poate o scapa cineva mai departe :) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: Cunoaste cineva acest Jeep CJ7 ? ,,Dupa razboi multi viteji se-arata " :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: Cunoaste cineva acest Jeep CJ7 ? ,,Dupa razboi multi viteji se-arata " :grin: :ha::ha::ha: cred ca au trecut vreo 7 ani pana sa gasesti piesele si sa ti-l faci pe al tau :wink: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: Cunoaste cineva acest Jeep CJ7 ? :ha::ha::ha: cred ca au trecut vreo 7 ani pana sa gasesti piesele si sa ti-l faci pe al tau :wink: Stai linistit din privinta asta .Cj-ul este ca vinul cu cat este mai vechi cu atat este mai valoros :old asa ca al meu este la pastrare pentru invechire :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Re: Cunoaste cineva acest Jeep CJ7 ? @alin-jeep: correct Mon-cher :) ... sa se bucure si nepoteii de el :D Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Re: Cunoaste cineva acest Jeep CJ7 ? @alin-jeep: correct Mon-cher :) ... sa se bucure si nepoteii de el :D ADEVARAT :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate