ambrusianas Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Buna ziua, socrul meu are un nissan terrano 2 2.7 din 1998 si de curand a fost pe munte cu un mitsubishi cred care are diff blocabil si a fost incantat. se poate monta diff blocabil daca nu a fost din fabrica? multumesc Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Re: differential blocabil terrano 2? Da se poate monta dif blocabil spate. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Septembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Re: differential blocabil terrano 2? unde se gaseste, de unde se poate cumpara? se monteaza usor, exista o schema? cat ar costa si daca operatiunea se poate face la orice mecanic mai priceput sau sunt oameni specializati. multumesc Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Re: differential blocabil terrano 2? De ce nu intrebi tu mai bine pe unul din Partenerii forumului si pe care ii poti gasi la PROMO....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Re: differential blocabil terrano 2? Salut, Se poate, costuri: 900-1000 eur blocantul ARB (comanda pneumatica) + compresor + valve+ montaj. Pretul total nu ar trebui sa sara de 1400-1500eur. Masina mea este un Terrano I. Poti gasi si un autodeblocant la vreo 600-700$ in SUA+ drum si taxe vamale, pe asta eu nu il recomand. E diferenta de la cer la pamant cu blocant. Seara buna. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Septembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2014 Re: differential blocabil terrano 2? mersi. da intradevar cu blocant e altceva. prin timisoara sau prin apropiere (eu sunt din caransebes) este cineva care se ocupa cu asta? Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate