Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Landcruising With an Icon - TOYOTA BJ 70,1986, 3.4 l diesel

Miron

Postări Recomandate

Pentru ca iubesc asa de mult masina aceasta, m-am decis sa nu mai particip cu ea la competitii, si sa o restaurez. Este vorba de TOYOTA Landcruiser BJ 70, fabricata in 1986, motor 3,4 litri diesel simplu, 90 cp. Initial am cumparat masina tocmai pentru a merge cu ea la concurs si pentru a nu le strica pe celelalte. Am pregatit-o cum am putut mai bine, si in anul 2007 am participat cu ea la aproape toate concursurile organizate in tara, inclusiv la TAT. In decursul unui an de competitii nu am avut cu masina nici o defectiune mecanica, cu exceptia unei planetare fata rupte, dar si aia exclusiv din vina mea (blocat si virat la maxim + gaz). In toamna 2007 si pana in primavara 2008 am desfasurat lucrarile de restaurare, care au fost de o amploare fara prcedent ( cel putin pentru mine). Am inceput cu demontarea completa a masinii, am continuat cu sablarea sasiului, reconditionarea caroseriei, refacerea completa a interiorului, etc. Totul s-a realizat cu piese originale TOYOTA cumparate de la TMAX TOYOTA Szeged - Ungaria, sau cu accesorii de marca gen ARB. Am sa pun niste poze mai sugestive si voi mai face si ceva comentarii pe parcurs. Oricum sunt foarte multe de povestit despre fiecare etapa si pas pe care le-am facut de-a lungul procesului si nu cred ca voi putea scrie chiar despre tot.

1761285565_BJ70-MIRON(2).thumb.JPG.b0d72bda53174e44c64f02664602549f.JPG1219324101_BJ70-MIRON(3).thumb.JPG.ea15844fc7c4c9b43b0fa12dc01a12d2.JPGBJ70-MIRON(9).jpg.5d6b7fe96066e5a435273fe2b3a870ce.jpg1610696826_BJ70COLUMBUS2.jpg.838346545cf2d29affdf0a51bc4e5857.jpg1663196728_BJ70COLUMBUS3.jpg.95acbc1a253a6929f8ceeaaf645e4c82.jpg

Editat de Astral
  • Like 3
Do everything prepared!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Landcruising With an Icon

impresionanta lucrare. :1

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Frumos Foc, Proiectul !... :grin: :h5 :rsp :bravo :10 :1 :B

Imi creste inima cand vad Asa Ceva,

Ma bucur ca exista Oameni care Vor si Pot,

Care sunt in Acord, in Gand, Cuvant si Fapta,

Care nu fac Rabat la Calitate si Detesta "Tigania"... :rsp :rsp :rsp

Link spre comentariu

Ce sa mai zic.

Stilul caracteristic Miron.

Nimic nou. :grin:

:bravo :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp

Link spre comentariu

da, intradevar felicitari !!! :grin:

asa ceva vroiam sa fac si eu cu defenderul meu ,insa din lipsa de timp am abandonat , vroiam sa te intreb , se lucra la ea in fiecare zi ,sau in functie de cum aveai timp , ...sau lucra cineva tot timpu la ea iar tu stateai cu gura pe ei sa faca treaba calumea ?

Link spre comentariu

nici nu stiu de unde sa privesc chestiunea

bravo miron ai facut o bijuterie

nasol miron, ai mai distrus o masina de teren...dupa cea roscata

ambele variante sunt corecte

din pacate a 2 a il implica mai mult pe miron, pt ca dupa ce a pregatit atat de frumos rosia si nu a mai avut inima sa o bage in teren a continuat cu un proiect "Erzji"... pt teren...

nu s-a oprit aici si a facut ce se vede...o lucrare fantastica, care a dus la iesirea masinii din orice implica teren si risc... scotandu-l si pe Miron din offroad cu ocazia asta, pt ca mai are un 100 cel putin la fel de frumos, dar de care nici poveste sa poata sa traga pe noroaie si padure

ca si lucare... fantastica, am vazut-o pe etape, sincer nu pot sa faca cei de la fabrica ce face un pasionat cu bani si cunostinte in domeniu

ca si rezultat final... nasol, este o masina de teren cumparata pt munca nu pt expunere...deci a esuat

pentru cei carfe vreti sa va apucati de un proiect

ca si sfat

primul pas... stabilirea unui obiectiv

al doilea... pune pe hartie ce trebuie facut pt a se ajunge la obiectivul propus (in operatiuni si materiale)

al 3 lea... cautai pretul la tot ce aveti nevoie

al 4 lea.. inmultiti cu 5 suma de la pasul 3 si daca o aveti disponibila purcedeti

daca nu... mai bine inlocuiti ce se strica CAND SE STRICA

parerea mea

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare