Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Discovery in BUCURESTI.

ursuletz_82

Postări Recomandate

Buna ziua stimati colegi.De ceva timp cochetez cu ideea achizitionarii unui Disco2 cu motorizarea de 2,5.Va supun atentiei masina din urmatorul link:http://www.autovit.ro/land-rover-discovery-C34207083.html

- In primavara se cerea vreo 4700 E pe aceasta masina.Vorbisem atunci cu omul si la 4000 n-a vrut s-o dea.De atunci odata cu trecerea timpului pretul a tot scazut.

-Stiu ca taxa nu este platita si ca nu el este propietarul din acte ca cica ar fi luata de la nasu-lui.

-Conform principiului in care toate masinile in anunt sunt ''in stare foarte buna'' m-am gandit ca poate vreunul dintre d-voastra o cunoaste,a vizionat masina sau stiu eu ce alte informatii imi mai poate da,n-as vrea sa bat drumul degeaba pana la capitala.

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Discovery in BUCURESTI.

Buna ziua stimati colegi.De ceva timp cochetez cu ideea achizitionarii unui Disco2 cu motorizarea de 2,5.Va supun atentiei masina din urmatorul link:http://www.autovit.ro/land-rover-discovery-C34207083.html

- In primavara se cerea vreo 4700 E pe aceasta masina.Vorbisem atunci cu omul si la 4000 n-a vrut s-o dea.De atunci odata cu trecerea timpului pretul a tot scazut.

-Stiu ca taxa nu este platita si ca nu el este propietarul din acte ca cica ar fi luata de la nasu-lui.

-Conform principiului in care toate masinile in anunt sunt ''in stare foarte buna'' m-am gandit ca poate vreunul dintre d-voastra o cunoaste,a vizionat masina sau stiu eu ce alte informatii imi mai poate da,n-as vrea sa bat drumul degeaba pana la capitala.

Intr-una dintre poze se vede ramas aprins becul de ABS. Vreun defect poate....

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Am vb.cu omul,zice asa: este propietar de 3-4 ani,mai exact pe numele sotiei.Masina a luat-o de la nasu lui,o foloseste pe la pescuit si alde alea.Ca si probleme,are cred ca orice Disco: becuri de genu ABS si DHC sau THC ce o fi avand se aprind din senin la fel se si sting.Pavilionul desprins la interior,grup fata umed is cu eventuale pierderi dar el zice ca NU ar fi.Zgarieturi de crengi si urme de pescuit insa nu adanci si pronuntate,el zice normale pt o masina de teren.

Cu "tzechinii" zice ca mai jos de 3300 nu coboara.

Acuma..........nu stiu zau.SI ma incanta si nu ma incanta.

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu

Am vb.cu omul,zice asa: este propietar de 3-4 ani,mai exact pe numele sotiei.Masina a luat-o de la nasu lui,o foloseste pe la pescuit si alde alea.

...sotia lui, o batranica marunta care are acum 98 de ani, dar de care tocmai a divortat si nu o cheama la fel si care a luat-o de la nasul lui care acum are 105 de ani ... N-a facut offroad niciodata merge ocazional la pescuit de sirene pe centura si vanatoare de melci inaripati...:ha:

Oare nu v-ati obisnuit DEJA cu cliseul asta? Masina nevestei, masina unui unchi, masina unui frate vitreg samd...

Fiecare vanzator de genul asta spune o poveste. Povestea daca e destul de frumoasa si umezeste ochiul telespectatorului cumparator pe sesiune de shoping ...vinde masina!

In trecut am cumparat si eu destule masini... Am invatat sa trec peste aspectele de genul asta ... Asta e fieru, astia sunt banii ...ne intelegem bine ...nu, salutare!

Am batut mii de km degeaba ... cautand blana ursului din padure ...uneori am gasit-o alteori m-am consolat cu o plimbare obositoare si in acelasi timp costisitoare!

:grin:

Acum ...roaga un coleg cu experienta din Bucureshit...sa vada bidonul asta ptr tine ... dupa aia, vezi tu ...vii, nu vii ...

Atentie mare si la duplicitate ...eu am patit-o - masina garantata cu rinichiul drept ...un cotet!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Punct final! Masina s-a vandut la 3300 zice......la Targoviste.Deci,o clauza pierduta.

Insa tot un Discovery mi-ar place......

Multumesc pt sfaturi,atentionari.........cunosc tipologia de ''samsar'' vanzator negustor la un moment dat si eu faceam parte din ei.

Vorba colegului masina trebuie vazuta asta e,astia-s banii.

Pe curand......!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare