Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

valva janta

Rafy

Postări Recomandate

Uitandu-ma pe internet am vazut cateva Suzuki Samurai cu jantele intoarse .Cand spun intoarse nu ma refer la cele cele taiate si sudate , ma refer la faptul ca erau puse invers .Eu am acelasi tip de jante. Am facut flanse de 4mm pentru a nu prinde janta in etrier.

Cand janta vine intoarsa valva va fi in interior .Ce metoda imi dati anulez valva veche si sa fac una in noul exterior al jantei , fostul interior .

Un link cu modelul de janta http://www.reno4x4.com/forum/showthread.php/72691-Suzuki-Samurai-Rims-and-Gas-Tank

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: valva janta

1. Dai alta gaura si pui valva.

2. Exista si prelungitoare de valva, pune-l pe goagal la treaba:wink:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

sudezi gaura din interior, refaci alta pe exterior si pui valva pe exterior....

o alta metoda este sa pui valve ingropate(cauta pe goagle), o sa ramana valva in interior si o sa te chinui la o eventuala unflare a roti...

sau mai poti face ca mine, pui distantiere de 3.5 cm si n-o sa atinga niciunde, bine distanta pana la etrier este destul de mica(1 cm daca nu ma insel)...inca sunt in probe, pe teren uscat nu este problema, nu atinge valva in etrier, astept o noroiala sanatoasa si sa vad daca nu agata atunci cand exista namol pe la etrier...important este sa nu rupa valva, in rest nu ma doare daca agata putin....

Link spre comentariu

Exista coturi la 45 grade sau la 90 grade plus prelungitoare adecvate cu diferite dimensiuni. Montezi astfel de cot pe valva si totul va fi ok. Prelungitoare de plastic, prelungitoare din furtun de cauciuc cu sistemul de prindere adecvat..etc...se gaseste. Dubele care au patru roti pe spate ce crezi ca fac? Cum crezi ca-si verifica omul presiunea la roti?

Cere la vulcanizari astfel de obiecte si vei gasi rezolvarea.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Eu am pus niste valve mult mai scurte, aduse pe comanda la o vulcanizare, si nu mai am aceasta problema... valvele sunt model TR 412. Initial am vrut si eu ingropate, dar e prea mare deranjul cand mai scazi sau cresti presiunea in pneuri, in functie de teren... sa ai grija de adaptor.

Editat de corrad
Ai dracu" rusi au fost romanii...
Link spre comentariu

Eu am pus niste valve mult mai scurte, aduse pe comanda la o vulcanizare, si nu mai am aceasta problema...

Care problema?

In acest topic este vorba despre pozitia valvei originale, atunci cand intorci janta.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Care problema?

In acest topic este vorba despre pozitia valvei originale, atunci cand intorci janta.

Problema: cand am intors jantele, valva originala fiind prea lunga, atingea in etrieri. Pe spate nu era nici un fel de problema. Tocmai de aceea nu am intervenit in discutie, pentru ca omul vroia o solutie sa anuleze valvele vechi. Dar... daca citesti ultimul lui post vei vedea ca nu mai doreste acest lucru si a optat sa lase aceleasi gauri de valva unde in schimb va pune niste valve ascunse. Eu doar am incercat sa subliniez unele dezavantaje la aceste valve ascunse, mai ales cand sunt montate pe interiorul jantei.Imi cer scuze daca ti s-a parut ca doar incerc sa ma bag in seama, poate nu m-am exprimat eu bine. E vina mea.

Ai dracu" rusi au fost romanii...
Link spre comentariu

Valvele ingropate sunt o pacoste pentru offroad.

Valvele pe interiorul jantei - o pacoste si mai mare.

Valve ingropate pe interiorul jantei - ce sa mai zic?

Recomand valve metalice pe exteriorul jantei.

Eu le folosesc de 5 ani, fara probleme.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare