alfredlna Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 (editat) Cine a montat cauciucuri agricole pe jante de 15, si le-a folosit la offroad ???? Daca este cineva care a montat asa ceva sa ma ajute cu o dimensiune echivalenta simexurilor 31 pe 15. Eventual poze si pareri in offroad si pe asfalt si unde gasesc asa ceva de cumparat mai aproape de Cluj .:tk Editat Septembrie 11, 2014 de alfredlna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian O Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Cauciucuri agricole sau Simex ??? Nu am avut asa ceva,dar din ce am citit pe forum 11,5 80 15,3 de la Petlas ar merge puse pe jantele de 15 ,dar la limita.Sunt insa cam mari ,au in jur de 83 cm diametru deci cam 33'. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Cauciucuri agricole sau Simex ??? Ca o vorba ce mai circula acum 6-7 ani prin Cluj " cand oi vedea tractoare arand cu Simex-uri atunci pun si eu " ! Depinde ce vrem de la masina , offroad maxim sau plimbari Duminica-n jurul orasului . ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Cauciucuri agricole sau Simex ??? au si dezavantajele lor cele agricole. cel mai bine ar fi sa iti cauti 4 jante pe 16'' pe 16'' ai mai multe variante de cauciucuri agricole. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaiuc90 Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Cauciucuri agricole sau Simex ??? am inteles de la o cunostiinta ca ar exista ceva magazin undeva langa Budapesta cu cauciucuri profil tractor, la preturi bune. Daca exista ceva membru pe forum care stie detalii mai multe si mai exacte, informatiile is binevenite. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Cauciucuri agricole sau Simex ??? daca masina o vrei sa mergi si pe soasea intre doua localitati,daca vrei sa iti duci si familia cu masina fara sa te bata la cap si daca vrei sa nu iti iasa toate pietrele si nisipul de la rinichi,pune simex-uri ca sunt ok daca vrei doar masina cu care din curte se urci in deal pe noroi si prin paduri,sleauri si alte cele pune agricole,dar tine cont ca la agricolele clasice alea V-uri vei sapa si vei ramane suspendat la un a numit moment dat,nu vei avea sprijin lateral mai deloc si uzurile pe subansamble vor di mult mai mari. restul sunt povesti si pareri personale fiecare face ce vrea pentru ce vrea el si mai ales pe banii lui,iar apoi unii se intorc si recunosc ca au gresit iar altii ajung sa aprecieze tractoarele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Cauciucuri agricole sau Simex ??? daca masina o vrei sa mergi si pe soasea intre doua localitati,daca vrei sa iti duci si familia cu masina fara sa te bata la cap si daca vrei sa nu iti iasa toate pietrele si nisipul de la rinichi,pune simex-uri ca sunt ok daca vrei doar masina cu care din curte se urci in deal pe noroi si prin paduri,sleauri si alte cele pune agricole,dar tine cont ca la agricolele clasice alea V-uri vei sapa si vei ramane suspendat la un a numit moment dat,nu vei avea sprijin lateral mai deloc si uzurile pe subansamble vor di mult mai mari. restul sunt povesti si pareri personale fiecare face ce vrea pentru ce vrea el si mai ales pe banii lui,iar apoi unii se intorc si recunosc ca au gresit iar altii ajung sa aprecieze tractoarele. Corect ! ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 (editat) Re: Cauciucuri agricole sau Simex ??? Ar fi un depozit din Budapesta. Trimit siprin curier, insa nu am idee care sunt costurile. In varianta de 15 cele mai inalte pe care le gasesti sunt 8.4x90r15, adica 215/90/15. Atasat ai link cu profilul cel mai agresiv. Este si un topic in care se discuta putin despre profilul asta. Anvelopele de mai jos sunt utilizate in conditii vitrege pe vehiculele rusesti UAZ. Dezavantajul e ca sunt proiectate pentru viteze mai mici, adica indicele de viteza este max 110. Diametrul anvelopei este undeva in jur de 0,78 m. Am cochetat si eu cu ideea de a le cumpara insa momentan trebuie sa mai astept putin. Profilul este asemanator SIMEX, deci la pretul asta cred ca merita. http://www.sinaopt.com/anvelope-webshop/anvelope-vara-8-40-15-215-90-15c-ja-192-99k-omsk-orosz_t120589_ro.html Editat Septembrie 17, 2014 de Astral O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 (editat) Re: Cauciucuri agricole sau Simex ??? http://www.sinaopt.com/anvelope-webshop/11-5-80-15-3-mp-567-10-bkt-130-a8-tl_t116846_ro.html?keresendo=11%2C5 au 84.4cm si 29kg poti merge si cu 80km/h si ti le aduc baietii in Oradea! Parerea mea e ca nu exista mai bun cauciuc de teren pentru Patrol decat asta mai ales din cauza greutatii masini! pacat ca eu am Mitsu si am luat Simex cand dau de noroi adevarat cu toate ca le invart de la zapacesc cu V6 TOT nu descarca cum m-as fi asteptat! NU ezita sa le alegi daca faci Off road daca nu cel mai bun MT e Simexu.. Editat Septembrie 17, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 (editat) Re: Cauciucuri agricole sau Simex ??? Profilul este asemanator SIMEX, deci la pretul asta cred ca merita. http://www.sinaopt.com/anvelope-webshop/anvelope-vara-8-40-15-215-90-15c-ja-192-99k-omsk-orosz_t120589_ro.html profilul e asemanator maxxis creepy crawler, wrangler duratrac... e un MT ceva mai agresiv. dar tractoarele sint mai ieftine ca un set de bogger si fac treaba excelenta in noroi. Editat Septembrie 16, 2014 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: Cauciucuri agricole sau Simex ??? da...si sunt ideale la inclinari laterale :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: Cauciucuri agricole sau Simex ??? http://www.sinaopt.com/anvelope-webshop/11-5-80-15-3-mp-567-10-bkt-130-a8-tl_t116846_ro.html?keresendo=11%2C5 au 84.4cm si 29kg poti merge si cu 80km/h si ti le aduc baietii in Oradea! Parerea mea e ca nu exista mai bun cauciuc de teren pentru Patrol decat asta mai ales din cauza greutatii masini! pacat ca eu am Mitsu si am luat Simex cand dau de noroi adevarat cu toate ca le invart de la zapacesc cu V6 TOT nu descarca cum m-as fi asteptat! NU ezita sa le alegi daca faci Off road daca nu cel mai bun MT e Simexu.. astea nu-s bune la offroad m an avut identic pe Unimog. Cauta Mitas 31x15,5 R15 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Re: Cauciucuri agricole sau Simex ??? Domul Zoli de ce nu is bune? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate