Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cracmente?!

leutu

Postări Recomandate

Va salut!Am un terano2 din 1999(2,7tdi) si necuplat fiind,cind virez stg -dr in rulaj,se aud niste pocnituri nu foarte puternice(cracmente).Am fost de trei ori la service si totul pare a fi ok.Zgomotele se aud totusi!Poate sa ma lamureasca cineva priceput?Multumesc!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: cracmente?!

Apar cracmentele in viraj maxim la viteza mica cumva? Daca da e normal!

Sunt limitatoarele cursei directiei la stg si dr si asa fac la R20 daca nu ai vaselina pe acolo.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Flanse sau MRL automate ?

mrl automate

Apar cracmentele in viraj maxim la viteza mica cumva? Daca da e normal!

Sunt limitatoarele cursei directiei la stg si dr si asa fac la R20 daca nu ai vaselina pe acolo.

cracmentele apar la viteza mica dar nu in viraj maxim ci in partea de inceput a virajului si zgomotul nu este f puternic.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Demonteaza MRL-urile si fa o proba de drum fara ele , ca sa te apropii de un diagnostic corect .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

daca nu au gasit la service alta problema mecanica, 99% e diagnosticul e cel pus de irod, sunt duse bucsele de la limitatoare directie si chiar daca le pui noi nu o sa te tina multa vreme, solutia e gresarea lor regulata, noroc

:cl
Link spre comentariu

Mai mult ca sigur e de la MRL-urile automate,asa am patit si eu,am luat unele de pe alt Terrano(eu aveam cuplaje fixe) si cand le-am montat am pus un pumn de vaselina in fiecare si pocneau de zicieai ca iti cad fuzetele pe drum.De curand am curatat MRL-urile de vaselina,le-am pus la loc si nu se mai aude nimic.

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

Mai mult ca sigur e de la MRL-urile automate,asa am patit si eu,am luat unele de pe alt Terrano(eu aveam cuplaje fixe) si cand le-am montat am pus un pumn de vaselina in fiecare si pocneau de zicieai ca iti cad fuzetele pe drum.De curand am curatat MRL-urile de vaselina,le-am pus la loc si nu se mai aude nimic.

problema a fost intradevar la mrl-urile automate,le-am dat jos, le-am curatat ,le-am remontat,nu mai fac nici un zgomot.Va multumesc pentru sfaturi,topicul se poate inchide.Numai bine!

Link spre comentariu

Totusi , e un semn clar de uzura . Te vor mai chinui in viitor dar cel putin stii cu ce te confrunti .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare