Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ca romanu nu-i nici unu !!!

buhu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 132
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Ca romanu nu-i nici unu !!!

deci...atentie unde imigrati pt a scapa de tarani si manelisti...

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nr. 150

O fi existând vreo lege în România prin care tipul ăsta să rişte să fie amendat dacă bagă maşina pe drumurile noastre? Ţinând cont că ar fi român şi el şi-ar fi ales numărul ăsta. Mă gândesc că dacă ar merge careva pe stradă cu un tricou pe care să scrie "p*la mea" sau "p**dă" nu ar pica prea bine dacă e văzut de vreun poliţai. Întreb dpv legal şi nu dacă se aplică ori ba sau în ce condiţii şi alte cele.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Pentru prima oara intr-o parcare supraterana.

Mya: Ce de loc este aiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

http://carunderconstruction.googlepages.com/Copy1ofImage0191.JPG

Mya: Cum de nu a oprit nimeni???

http://carunderconstruction.googlepages.com/Copy4ofImage0021.JPG

Eu: PENTRU CA ESTI PE INTERVALUL DE ACCES!!!!!!!!!!!

:ha: :ha: :ha:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Salut,initial nu am vrut sa postez din pozele personale,dar dupa ce am vazut ca s-a marit topicul,cred ca ar fi pacat.... :ypu

sa le pastrez..... :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Si cred ca am mai gasit cite ceva ......

Aveam unele super cu niste cersetori in pauza de masa,cu un BMW seria 5,la coada la fast-food da nu stiu unde au disparut prin calc....mai caut...

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

FUGIIIIIIIIIIIIIIIIIIITI

SI NU VA MAI INTOARCETI

cam asa e si cu Targul de la Gaina...fara tiribombe dar cu multi "tarani" smecheri si mormane de gunoaie

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Se vede treaba ca omul persevereaza. Intrucit calitatea pozei lasa de dorit, mentionez ca este masina dintr-un post precedent, doar ca acum e noapte si parcata pe partea cealalta a intrarii.

In lumina noilor descoperiri, va rog sa-mi spuneti daca stiti careva ceva despre un porche modificat pentru persoane cu handicap. Nu as vrea sa tot fac nisto de omul asta in cazul in care intradevar ii se cuvine sa parcheze in locul respectiv.

Sa ne vedem cu bine.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare