Caphonne Postat Octombrie 2, 2014 Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Grig sa o ridici un pic si de bot sa fie cam egala fata cu spatele. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Octombrie 4, 2014 Partajează Postat Octombrie 4, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Terosonul e mai mult decat antifon. Protejaza si impotriva sablarii cu nisip si pietris aruncat de roti. Daca e bine facut, nu va crapa niciodata, ceea ce la vopsele se mai intampla. Spor ! Atentie, pentru protectie impotriva pietricelelor este o vopsea speciala (si Teroson o produce), dar nu antifonul. Eu sper sa si poliuretanica sa faca fata. Cel putin, din fisa tehnica, asa s-ar zice ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Salutare tuturor, de vineri sunt posesorul carti de identitate pentru Feroza mea :wink: de luni ma apuc si de plata nenorocitei de taxa mediu, timbru cum so numi. Intre timp in lipsa de preocupare am demontat felete de usi si hayon am spalat si curatat si pe urma am dat cu ceara. Atasez si poze. Multumesc tuturor pentru sfaturi. Numai bine Am hotarat sa folosesc numai produse la Wurth deoarece sunt produse de foarte buna calitate si au tot ce vrei. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Eu, inca nu sunt hotarat daca sa folosesc ceara sau clasica vaselina (sau ulei unde nu ajunge vaselina). Care sunt avantajele oferite de ceara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Salutare Bogdan, ceara pe care o folosesc este foarte lichida cea ce patrunde in cele mai ascunse colturi dupa uscare ramane unturoasa si tot ceara inlatura si apa in contact cu ea. Iata si specificatia cearei. Numai bine Aici gasesti catalogue complet pentru produse chimice auto: http://www.wuerth.ro/pdf/catalog/chimice.pdf Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Multumesc pentru catalog. Este interesant asa ca, maine o sa caut distribuitor in Sibiu :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Atentie, pentru protectie impotriva pietricelelor este o vopsea speciala (si Teroson o produce), dar nu antifonul. Eu sper sa si poliuretanica sa faca fata. Cel putin, din fisa tehnica, asa s-ar zice ... Scuze, mea culpa. Am spus teroson gandindu-ma la acoperiri pe baza de cauciuc, cu denumiri comerciale f diferite. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Foloseste ceara, daca e mai frig cand o aplici baga recipientul inainte in apa calda si las-o un timp amestecand din cand in cand. Eu am folosit ceara Ixell ca era cea mai ieftina din cele scumpe ca sa zic asa :) :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa De unde? Eu nu am gasit-o decat la un magazin din asta online.... Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Pai numai asa gasesti pe online sau in reprezentante Dacia/Renault daca au pe stoc insa pret mult mai mare. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Salutare va mai aduc la cunostita cu modificarile facute pana cand ma apuca nebunia sai dau sasiu jos :grin: Asadar pt. ca ma enerva tare rau metoda de sustinere capota am zis cai modific sustinerea cu ceva mai modern. Amortizor capota pentru VW Passat 88 ron si capete sistem amortizor 2 bucati 90 ron tot pt. VW Passat si un profil tip L din Dedeman de 6 ron. Iata si pozele Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Salutare si mai revin cu noutati, dupa refacerea arcurilor foi pe spate era o diferenta foarte mare asa ca a trebuit so ridic si de fata inca 4,5 cm si am lasat o diferenta intre fata si spate de 8mm mai ridicata de spate pentru ca cred ca se va mai lasa de spate un picut. Sa va spun ca ieri am iesit pentru prima data cu ea la drum de offroad pe traseul Baiului urcat prin Busteni si coborat prin Comarnic. Va spun ca am ramas uimit de comportamentul masinii pe aceste drumuri pe creasta tinand cont ca am niste opinci de anvelope si este adevarat fara noroi dar urcat, coborat, hartoape masina a fost extraordinara sa comportat impecabil sigurul lucru este ca te cam zdruncina dar in rest eu ma declar foarte multumit de alegere. Atasez si cateva poze si restul le puteti vedea pe pagina mea https://www.facebook.com/silviu.grigore.7/media_set?set=a.871230272900758.1073741834.100000413790537&type=1 [ATTACH=CONFIG]226756[/ATTACH] Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa foarte frumos bafta in continuare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2014 (editat) Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Pentru ca m-a apucat nebunia azi pe la ora 15 m-am decis sa dau sasiul jos dupa masina. Am inceput incetisor si am terminat la ora 22 :grin: si cam asa arata Feroza mea acum :grin: Am comandat 4 saci de 25kg de nisip pentru sablat cu granulatia de 0,3 - 0,7 mm, pistol de sablat , masca protectie toate costa aduse acasa prin curier 550 ron. Si de maine ma apuc de distractie demontat si sablat. Am sa va tin la curent cu lucrarea mea de nebunie. Numai bine Editat Octombrie 14, 2014 de Astral Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Salutare, azi a urmat dezechiparea sasiului complet. Dupa dezechipare am luat problema de coada si am facut un test scurt sa vad ce iese cu sablatul si ce sa vezi surpriza iese foarte bine dar trebuie sa ai rabdare de fier pentru ca trebuie sa iei cm cu cm la sablat si unde este rugina mai mare trebuie insistat putin mai mult dar ma declar multumit de sablare. Iata si cateva exemple: Sasiu Cardan Si am contatat ca imi trebuie nisip fara numar :grin: asa ca mam apucat de cautat pentru ca nisipul cumparat de mine este foarte scump 35 ron sacul de 25kg asa ca am depistat la Dedeman sac de nisip tot de 25kg la doar 12 ron sacul si am cumparat ultimi 10 saci ca sa pot lucra maine toata ziua. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Succes in continuare. Daca am noroc, eu o sa urc astazi caroseria pe sasiu ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Multumesc. Si tie bafta si spor la remontata. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Saluare, mai revin cu noutati sunt la sablarea sasiului de vreo 3 zile sablez la el dar nu continu ca mai am si treaba. Am confectionat o cabina de sablare :wink: din 2 schele si folie acoperis si am pus si pe jos sa mai recuperez din nisip ca am luat tot nisipul din dedeman 900 kg :ha: si ca sa nu mai cumpar mai recuperz dupa folosire il dau prin sita fina si merge iar la curatat. Ma declar foarte multumit de cum iese dar este o munca titanica a doua oara nu as mai face asa ceva trebuie curatat fiecare cm2 ma cam luat capu dar mergem inainte. Cam asa arata. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Saslutare :banana azi a primit si numere de ROMANIA IF80SYK Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Salutare azi dupa multa munca am luat legatura cu contactul dat de Astral Gabi Diaconu si am batut palma pentru sablarea tuturor pieselor ca pe mine ma raspus timpul si vremea dupa consumul a vreo 800 kg de nisip si nu am terminat sasiul asa ca fiecare cu meseria lui am trimis toate piesele azi la sablat. Acum ramane sa astept sablarea lor si grunduirea dupa care ma ocup eu de vopsitul lor. Multumesc Astral pentru contact. Numai bine. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Noiembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 (editat) Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Salutare si revin cu noutati dar am foarte multa treaba. Situatia sta in felul urmator acum cateva zile mi-am luat ramas bun de la caroserie a plecat pentru putin timp la spa :hi adica la refacerea problemelor la podea si aripile pe spate cei drept nu-i foarte rau cu gurile din caroserie :ha: Numai bine Editat Noiembrie 13, 2014 de Astral Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Cam toate au rugina pe acolo, se repara. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Noiembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Salutare, azi am vopsit aproape toate componentele in 2 culori am ales negru si rosu de ce am ales roasu ca asa cred ca o sa arate bine la sfarsitul lucrari in acesta combinatie. Am folosit vopsea EPOXIDICA. Asasez si cateva poze :wink: Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Noiembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Salutare mai revin cu cateva poze ca incepe sa ia forma de Feroza momentan doar sasiul :wink: Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: Feroza de Bucuresti - restaurare completa Eu am folosit grund epoxidic + vopsea poliuretanica. Din cate am inteles de la cei de la Kober, produsele epoxidice nu sunt rezistente la UV. Din acest motiv am folosit vopsea poliuretanica... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate