cosmin_mitran01 Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Salutare, am incercat sa verific nivelul in cutia de viteze insa nu am gasit niciun surub de umplere/ nivel la cutie, asta imi mai ramasese de verificat..imi puteti spune unde este situat? Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Re: Surub nivel/umplere cutie viteze samurai 1998 Il gasesti pe lateralul cutiei de viteze, in partea dreapta a masinii si este un buson mare cu hexagon de 22 sau 24 daca imi aduc bine aminte. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 (editat) Re: Surub nivel/umplere cutie viteze samurai 1998 cutia de viteze are doua suruburi, cu cap de cheie patrata de 10mm. primul este dedesupt pentru golire al doilea pe lateral dreapta, pentru umplere. daca masina este dreapta ar trebui sa intre 1,3L. pui pe la surubul de umplere pana ajunge la nivel. trebuie ulei 75W90 API GL4 Editat Septembrie 24, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin_mitran01 Postat Septembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Re: Surub nivel/umplere cutie viteze samurai 1998 Multumesc mult! Si de scurgere trebuie sa fie in partea de jos, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin_mitran01 Postat Septembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Re: Surub nivel/umplere cutie viteze samurai 1998 Va multumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Re: Surub nivel/umplere cutie viteze samurai 1998 .... eu de ce am busonul de umplere cu hexagon?.... ori e vreun model uschit, ori l-a "upgradat careva. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Re: Surub nivel/umplere cutie viteze samurai 1998 .... eu de ce am busonul de umplere cu hexagon?.... ori e vreun model uschit, ori l-a "upgradat careva. suruburi cu hexagon au unele reductoare de 410, au filet cilindric si garnitura de aluminu. poate cineva l-a pierdut pe cel original si a pus ce a gasit prin curte. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate