Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Etrier Frontera 1993

claudiu lupu

Postări Recomandate

Re: Etrier Frontera 1993

Salut!mi s_a blocat etrierul pe dreapta fata si merge infranata.cum pot da etrierul jos? In partea inferioara are șurub,dar sus nu are...???:oo

Sus e băgat pe un ax, de pe care îl scoţi prin rotire. Cred că e nr. 12 în schema de mai sus. Dacă n-a fost umblat de mult e posibil să fie puţin înţepenit.

Editat de Cristi G.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Etrier Frontera 1993

Este exact problema pe care o am la Campo,probabil ca si la tine ar trebui schimbati cu totul...

Se desface surubul de jos,si bagi un levier ceva ca sa-l poti roti (bascula) in sus,sa eliberezi placutele.Daca e ruginit tare,ma indoiesc ca vei reusi sa-l destepenesti cumva,noi am incercat asta cam 1 ora,2 pers am rotit de el cu levierul sus-jos,cu schimbul,dar degeaba..Nu se misca pe culisa,cum am fi vrut noi.La mine placuta dinspre interior avea cam 2 mm,cea dinspre exterior era noua-semn ca nu a lucrat etrierul cum trebuie,a franat doar partea cu cilindrul acela mare.Partea proasta e ca nici nu poti sa-i bagi placute noi,ca nu au loc..

Studiaza problema cu etrieri de 97-98,au alt sistemmai bun,cu suruburi cu rol de culisa si sus,si jos.Posibil sa trebuiasca si discurile+placutele lor,mai mari un pic.

0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare