claudiu lupu Postat Septembrie 27, 2014 Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Salut!mi s_a blocat etrierul pe dreapta fata si merge infranata.cum pot da etrierul jos? In partea inferioara are șurub,dar sus nu are...???:oo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 27, 2014 Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Re: Etrier Frontera 1993 Etrierul (portetrierul) e prins in doua suruburi de fuzeta, sau desfaci suruburile de la culisante 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Septembrie 27, 2014 Partajează Postat Septembrie 27, 2014 (editat) Re: Etrier Frontera 1993 Salut!mi s_a blocat etrierul pe dreapta fata si merge infranata.cum pot da etrierul jos? In partea inferioara are șurub,dar sus nu are...???:oo Sus e băgat pe un ax, de pe care îl scoţi prin rotire. Cred că e nr. 12 în schema de mai sus. Dacă n-a fost umblat de mult e posibil să fie puţin înţepenit. Editat Septembrie 27, 2014 de Cristi G. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Re: Etrier Frontera 1993 Este exact problema pe care o am la Campo,probabil ca si la tine ar trebui schimbati cu totul... Se desface surubul de jos,si bagi un levier ceva ca sa-l poti roti (bascula) in sus,sa eliberezi placutele.Daca e ruginit tare,ma indoiesc ca vei reusi sa-l destepenesti cumva,noi am incercat asta cam 1 ora,2 pers am rotit de el cu levierul sus-jos,cu schimbul,dar degeaba..Nu se misca pe culisa,cum am fi vrut noi.La mine placuta dinspre interior avea cam 2 mm,cea dinspre exterior era noua-semn ca nu a lucrat etrierul cum trebuie,a franat doar partea cu cilindrul acela mare.Partea proasta e ca nici nu poti sa-i bagi placute noi,ca nu au loc.. Studiaza problema cu etrieri de 97-98,au alt sistemmai bun,cu suruburi cu rol de culisa si sus,si jos.Posibil sa trebuiasca si discurile+placutele lor,mai mari un pic. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu lupu Postat Septembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Re: Etrier Frontera 1993 Gata băieti,am dat de cap problemei. Maine sun sa comand plăcute,set reparație pistonase,daca exista plus un cap de bara care e varza :( Merci mult.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate