Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Giugiuc, giurluc, giumbushluc !

Vizitator koala

Postări Recomandate

Vizitator koala

"Comandantul aeronavei va ureaza vacanta placuta ! Temperatura la sol este 41 de grade C iar umiditatea este undeva aproape de 65 % ... Va multumim ca ati ales compania noastra !"

... suntem pe marele aeroport al Antalyei, intr-o aeronava a companiei Tarom, dupa un zbor de aproape 2 ore ... de peste 10 ani imi fac concediul in tara frumoasa a lui Mustafa Kemal Attaturk si nu vreau sa renunt "nici mort" la aceasta placere, indiferent de alte "iesiri" ... de aceea, an de an, imi planific o saptamana de vacanta turceasca :grin: ... eu nu uit ca prin anii '96 Turcia a fost tara care m-a primit cu bratele deschise, si m-a facut sa ma simt TURIST ... pe vremea aceea Grecia "vroia" viza, iar cozile la consulat erau ceva insultator pentru romanul care nu vroia sa emigreze, ci dorea doar sa-si cheltuie banii in vacanta ...

... in sfarsit, de vreo cativa ani am "descoperit" placerea vacantelor all inclusive si, de fiecare data, ma reintorc acasa - mai gras - dar vesel si bine dispus :grin: ...

... De data asta am ales hotelul Gloria Verde - statiunea Belek - zona Antalya ... ca o paranteza, marile resorturi cu regim All inclusive sunt construite pe plaja din jurul zonei Antalya ... in vechi sate pescaresti, hoteluri si cluburi de lux, in care odata intrat nu-ti mai trebuie nimic, se insira ca margelele pe ata ... autocarele te iau de la aeroport si te lasa la usa hotelului, la fel si la plecare ...

... Autocarul nostru are o problema la frane si soferul trage pe dreapta ... nervi si injuraturi printre dinti [ din partea noastra ] ... ghida zice : "Nu va faceti probleme, in 2 minute vine cineva si ne ia de aici !"

... eu dau din cap neincrezator si cobor sa ma dezmortesc ... mare mi-e mirarea cand vad, dupa vreo 5 minute, ca in spatele autocarului sunt oprite 2 minibuse care ne incarca pe toti si ne duc la hotel ... bravo !

... la hotel totul merge uns, avem rezervarea si, dupa completarea fisei de hotel, primim cheile [ cartelele ] camerelor ... avem camere la ultimul etaj si privelistea este fantastica, privim pe deasupra unor pini mediteraneeni batrani de sute de ani ... in zona aceasta era o batrana padure de pini, iar turcii au avut grija sa pastreze absolut toti copacii pe care i-au putut ingloba in "designul" hotelului ... totul este verde, ca o jungla umeda si calda, aleile sunt umbroase si peste tot e plin de flori si de vegetatie ...

... piscinele sunt imense si se trece dintr-una in cealalta ... sunt tobogane imense care te arunca de colo colo ... baruri pe plaja si la piscina, baruri in hotel ... restaurante si terase ... chaiselong-uri si umbrele pentru clientii hotelului ... plaja de nisip ... ponton de lemn cu perne imense pentru lancezeala ... mancare si bautura, dupa gust si pofta ...

... seara sunt spectacole pe scena locala, in fiecare seara e alt show ... intr-o seara s-a desfasurat gala Mister Gloria Verde, evident ca totul e la mishto, ca sa distreze turistii ... era cat pe ce sa ajung "regina balului" :grin: :grin: ...

... piscina copiilor [ cu tobogane mici si jocuri de apa ] era adanca de 30 cm iar pe fundul ei era presarat nisip fin, alb ... astfel copiii nu alunecau si parintii puteau sta linistiti pe margine ...

... in ultima seara au luat foc niste paduri din zona respectiva si tot cerul s-a acoperit de funingine si fum ... a doua zi, orizontul era rosu iar soarele se vedea ca prin geam fumuriu ...

PS : ... din cauza umiditatii excesive, telefoanele mobile moderne se "buleau" repede si trebuiau desfacute si puse la uscat ... era o moda sa stai cu telefonul intins pe langa tine, la plaja ... evident, cu bateria alaturi :grin: :grin: ... m-am bucurat sa vad ca telefonul meu n-a avut nici pe 'reaku ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator koala

Re: Giugiuc, giurluc, giumbushluc !

.... blonda mica si sexoasa ce esti :ha: :ha: :ha:

... blonda = cu siguranta :ha: , sexoasa = poate :banana , da' mica = nici nu poate fi vorba :ha ...

... maine ma car inca fro' 2-3 zile la Techirghiol ... am un prieten acvarist care e insurat "cu o fata locala", iar tata socru' are un vin exceptioonaal :x, asa ca am fost invitat oficial la o degustare indelunga :x ... da' dupa ce vin de acolo, o sa ma logodesc cu branza de vaci, in plm, am 0.1 tone si se vede al 'reaku de tare :ha: :ha: :ha: ...

N-are nici o legatura, da' sa stiti ca marea bucurie a mea sunt prietenii ... sunt o fire foarte sociabila si am prieteni din copilarie [ din cartierul ala marginash unde am crescut ] cu care ma intalnesc lunar / la masa / si ne impartasim experientele de viata .. . au trecut peste noi patruj'de ani, da' nu conteaza, tot ne simtim bine impreuna ... mai am prieteni acvaristi, cu care ma vad saptamanal / sambata dimineata / de aproape 20 de ani ... acum am si prieteni offroaderi si sper, din tot sufletul, ca peste ani sa pot spune la fel, "ma vad cu ei si ma simt bine" ...

... dragilor, pe vreme buna, toti te iau in brate ! ... prieten e ala care vine si te scoate din cacat, indiferent de circumstante ! ... prieten ti-e ala care, la necaz, se ofera sa-ti fie sprijin si ajutor ! ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare