zsolt Postat Septembrie 29, 2014 Partajează Postat Septembrie 29, 2014 (editat) Eram de mult pasionat de off road, inainte sa cumpar Samurai am visat mereu la un ATV. Nici acuma nu pot explica dc, dar intro zi m-am trezit si am zis...ok, imi trebuie un Samurai( nu ploua, nu ninge in masina... va fi ok ) Dupa o luna de cautare am si gasit una rosie la 1400 euro, a doua zi am mers sa o vad. Masina se prezenta intro stare foarte buna, toate functionale, acte in regula, rugina putina(Ce am vazut acolo ). Cu inca 700 euro am rezolvat inmatricularea(RAR, timbru ect ect ). Dupa cateva iesiri simteam ca vreau iar, vreau iar. Locatiile vechi de off road o inceput sa pare prea usoare, am cautat locuri mai inclinate si desigur mai mult noroi......Hopa, masina era sa se rastoarne, am ramas impotmolit, apa era prea adanca, arcurile se rupea, bara din fata era prea slaba, praguri indoite, scaune nu prea confortabile si multe alte chestii ce trebuiau schimbate, modificate ! Mi-am dat seama ca imi place se petrec la fel de mult timp cu ea cat petrec cu prietena. M-am apucat de treaba! La prima faza am decis sa schimb cauciucurile, am cautat cateva saptamani la second, nu prea am avut noroc asa ca am decis sa achizitionez un set nou de gume! Am si primit o oferta buna pentru niste simexuri resapate(195/80/r15). Intre timp am gasit si niste flanse de 4cm, combinatia perfecta cu gume putin mai inalte:) Era totul perfect pana am dat de locuri unde gumele nu mai rezistau, se invarteau in aer, nu aveau nici o treaba cu miscarea masinii... A urmat un troliu( 2.8 tone),suficent de puternic pentru greutatea ei. Neavand experienta, crezand ca daca pot sa trec prin noroaie si ma dau la off road voi sti sa folosesc troliu fara sa ma interesez, am spart pinoanele in prima zi( troliu nou-nout ), dupa reparatie am invatat si cum se utilizeaza ! O mai trecut timpu si o inceput sa se rupa arcurile, am cumparat o gramada de arcuri second( schimbam cu ochii inchisi in 10-20min ). Am inceput sa studiez piata, pana am primit o oferta buna de la IronMan pentru un kit complet. Dupa o luna de asteptare o venit kitu. Cred ca eram cel mai fericit om care repara o masina in noaptea aia :) Dupa cateva luni simteam ca bate prea tare vantu in masina ! Am dat fata in fata cu cea mai urata chestie posibila la o masina ,,Doamna Rugina'' ...cumva trebuia sa scap de ea. Am luat decizia sa scap definitiv de ea si m-am apucat de o treaba ce o durat o luna si 10 zile. Intre timp am renovat si puntea din fata( rulumenti, semeringi noi), am modificat toata fata, bara spate, aparatori praguri, jante intoarse, aparatori noroi, scaune BMW seria 3 ect :) Dupa 3-4 luni de la modificare m-am inscris si la primul meu concurs unde am luat locul 4 din 8 concurenti si am fost invitat intro echipa de off-road ! In viitoru apropiat urmeaza diferential spate si un motor de vitara 1.6 ! Astept idei noi ! :) Mai jos gasiti poze cum a aratat si cum o devenit ! Ma scuzati daca am avut multe greselilor de ortografie sunt din jud. Harghita scriu mai mult in limba maghiara:) [ATTACH=CONFIG]225275[/ATTACH] Editat Septembrie 29, 2014 de zsolt 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Septembrie 29, 2014 Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Re: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Excelenta munca !!! Sa ai noroc de el ! Ce scaune ai pus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zsolt Postat Septembrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Re: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Bmw seria 3 cabrio ( am gasit la dezmembrari cu 150Ron/ Set ) cu mici modificari se potrivesc perfect ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emicos Postat Septembrie 29, 2014 Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Re: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si sa balauresti in toate noroaiele tarii in cea mai mare siguranta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Re: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Am urmarit inceputurile masinii si placerea cu care te-ai apucat de lucru. Sincer avand in vedere ca inca esti f tanar eu apreciez maxim daruirea cu care ai lucrat. Sa ai noroc la ea. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catabala Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Re: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Ai facut o treaba pe cinste ! Foarte tare masinuta ! Nu cred ca ii mai trebuie ceva, felicitari ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meffy Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Re: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Buna treaba, era o vreme cand visam si eu la una din asta... AAA, si cel mai mult imi place expresia asta, cred ca ne defineste! cu mici modificari se potrivesc perfect ! SSangYong Korando 2.3i GPL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zsolt Postat Ianuarie 23, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Re: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Masina o mai trecut printr-un stagiu mai complex de modificare... .:) Am schimbat cauciucurile 195/80/15 pe 31/10.5/15 din cauza gardei de sol foarte mica. Puterea motorului de 1.3 nu prea rezista, cauciucurile+ conditiile de drum cereau mai multa putere. Motorul de 1.3 am schimbat cu una de 1.6 8v injectie vitara( Partea electrica trebuia refacuta de la 0.. masina fiind pe carburator) Nici directia nu era okey... am instalat caseta si pompa servo de vitara. Arcurile de IronMan nu prea rezistau fiind foarte solicitate din cauza cauciucurile si al motorului. Am modificat suspensia pe elicodiale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zsolt Postat Ianuarie 23, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Re: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte +poze 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 24, 2016 Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 Re: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte felicitari pt masina si mai ales pt determinare cred ca este topicul cu cea mai multa munca si cea mai putina vorbarie :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Ianuarie 24, 2016 Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 Re: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte un mic monstrulet ai facut tu acolo ...imi place .Felicitari pentru munca depusa Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Ianuarie 24, 2016 Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 Re: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Felicitari pentru munca depusa! Imi place cum a iesit. :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silvrache Postat Ianuarie 24, 2016 Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 Re: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Mergi cu cutia de transfer stock ? Nu ai schimbat rapoartele din diferentiale/cutie transfer ? 1975 Dacia 1300 1.3 8v / 1988 BMW E30 2.5 12v / 1988 Nissan Patrol Y60 LWB 2.8 12v / 1989 Suzuki Samurai SJ500 1.3 8v / 2001 Smart ForTwo W450 0.6 TURBO 6v. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zsolt Postat Ianuarie 25, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Re: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Cutia de transfer e stock de 1.3.. Masina merge okey avand motorul mai mare. Cu timpu ma gandesc sa pun rapoarte de vitara in grupuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zsolt Postat Ianuarie 25, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Re: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Flex..:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zsolt Postat Ianuarie 25, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 (editat) Re: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte ...... Editat Ianuarie 25, 2016 de zsolt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silvrache Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Re: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Arcurile custom si amortizoarele de la IronMan ? 1975 Dacia 1300 1.3 8v / 1988 BMW E30 2.5 12v / 1988 Nissan Patrol Y60 LWB 2.8 12v / 1989 Suzuki Samurai SJ500 1.3 8v / 2001 Smart ForTwo W450 0.6 TURBO 6v. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Lix Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Re: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Foarte frumoasă lucrarea ta! Tot respectul! Ce arcuri şi amortizoare ai folosit? Punțile au rămas la locul lor, sau le-ai mutat mai în față şi mai în spate? Că nu prea se înțelege din poze... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate