mile Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 (editat) salut. sunt fericitul posesor al unei vitara cabrio 1,6 8 valve . m-am apucat de modificari : sl 5 bl 6 motor revizuit complet uleiuri inlocuite prelata noua coloana esapament noua bari fata si spate confectionate din tabla de 2 troliu nou anvelope bf goodrich mt noi etc Editat Octombrie 1, 2014 de Astral COMPLET.....nu compleCt !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Re: vitara cabrio poze in noroi vrem ca e prea curata:ha: ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mile Postat Octombrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Re: vitara cabrio o sa pun . nu prea am multe ca nu am cu cine sa ies . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mile Postat Octombrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2014 Re: vitara cabrio m-am tinut de cuvant :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Re: vitara cabrio Mare grija cu balaceala aia, daca iti ajunge apa la calculator (care e pus destul de jos) se cam termina distractia. Si eu am bagat-o in apa si era cat pe ce sa o fac submarin :ha: De atunci m-am cam lecuit de apa. Schimba-i si toate uleiurile in grupuri, ca e posibil sa fi intrat apa si sa nu dai de alte belele. :wink: Sa o stapanesti sanatos si sa o noroiesti cu mult spor! - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate