Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Servodirectie

04gabriel67

Postări Recomandate

Salut!

Am tot citit despre adaprati de servo pe Samurica de Vitara, Opel , Metz...

Dar undeva am citit ca la urma urmei , servo -ul de pe Jimny este acelasi care a fost instalat in ultimii ani pe Samurai.

Intrebare concreta- pina la urma , merge luat agregatul de pe un Jimny dezmembrat si pus pe Samurai (Santana, '98) ?

Este "bolt on" ?

Daca merge, trebuie cautat un anume an de fabricatie pentru Jimny ?

Multumesc mult.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Servodirectie

Da, eu am pus de Jimny si este aproape bolt on (Mini, nu da cu paru'!). Pompa vine direct pe bloc, caseta la fel (pentru mine a fost important), ai de mesterit ceva la fulii, in funcție de modelul tău de samurai. Îți trebuie la arbore fulie dublă de Vitara, la care dai alte găuri, fulia de pompa apa de Vitara și fulia de alternator se potrivește de Jimny, parcă.

Link spre comentariu

Re: Servodirectie

Da, eu am pus de Jimny si este aproape bolt on (Mini, nu da cu paru'!). Pompa vine direct pe bloc, caseta la fel (pentru mine a fost important), ai de mesterit ceva la fulii, in funcție de modelul tău de samurai. Îți trebuie la arbore fulie dublă de Vitara, la care dai alte găuri, fulia de pompa apa de Vitara și fulia de alternator se potrivește de Jimny, parcă.

Acum na ... Daca si pompa si caseta se pun fara modificari ... macar sa ramana fuliile .... mama lor ... Bine de stiut.

Multumesc mult !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare