catalinpopa2013 Postat Octombrie 2, 2014 Partajează Postat Octombrie 2, 2014 (editat) ma poate ajuta cineva cu o distanta la electrozii de bujie pt o vitara 1.6 16 valve cu gpl multumesc Editat Octombrie 2, 2014 de catalinpopa2013 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 2, 2014 Partajează Postat Octombrie 2, 2014 (editat) Re: bujii gpl ptr GPL....foloseste bujie cu un singur electrod....distanta 0,7 mm nu cumpara asa zisele bujii dedicate ptr GPL ...singura diferenta intre cele normale si cele dedicate...e pretul :mrgreen: durata normala de viata a unei bujii care funct cu GPL...este de aprox 20000 km Editat Octombrie 2, 2014 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinpopa2013 Postat Octombrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Re: bujii gpl multumesc.am bosch cu un electrod.avea1.oo distanta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Re: bujii gpl uita de Bosch....:grin: Denso...sau NGK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 (editat) Re: bujii gpl Am pus platinum-iridium,parca Bosch dar nu sunt sigur,si merg cu ele de peste 40.000 km,99% pe gpl - in ultima vreme cateodata (destul de rar si aleator) nu am scanteie si mai balbaie motorul,o sa verific bujiile dar si fisele,capacul de la delco si bobina. Editat Octombrie 3, 2014 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 (editat) Re: bujii gpl uita de Bosch....:grin: Denso...sau NGK Confirm. NGK folosite pe 3 masini GPL si nu numai. Foarte bune la un pret ok. Cele asa-zise dedicate GPL (parerea mea) sunt doar o gaselnita promovata pe piata cica prin perioada mai lunga de utilizare... fix pix, zic eu, deoarece la banii aia schimbi 4-5 seturi de "normale" si tot iesi mult mai bine si ca bani si ca timp de utilizare Editat Octombrie 3, 2014 de rockshox Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 4, 2014 Partajează Postat Octombrie 4, 2014 Re: bujii gpl Dupa ce am testat ani de zile si multe zeci de mii de km, bujiile dedicate pentru GPL, le folosesc si pe Grand Cherokee. La motoarele mici nu este foarte mare diferenta, dar la motoarele mari, care mananca peste 20L/100km, diferenta de consum se vede instantaneu cand montezi bujii pentru GPL. In plus, la trecerea de pe benzina pe gaz nu se va mai simti acea usoara pierdere de putere. Asta o spun din experienta personala, nu din auzite. E drept ca nu am incercat nicioadata sa micsorez distanta la electrodul unei bujii normale. E posibil sa fie suficient. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate