Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

bujii gpl

catalinpopa2013

Postări Recomandate

Re: bujii gpl

ptr GPL....foloseste bujie cu un singur electrod....distanta 0,7 mm

nu cumpara asa zisele bujii dedicate ptr GPL ...singura diferenta intre cele normale si cele dedicate...e pretul :mrgreen:

durata normala de viata a unei bujii care funct cu GPL...este de aprox 20000 km

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am pus platinum-iridium,parca Bosch dar nu sunt sigur,si merg cu ele de peste 40.000 km,99% pe gpl - in ultima vreme cateodata (destul de rar si aleator) nu am scanteie si mai balbaie motorul,o sa verific bujiile dar si fisele,capacul de la delco si bobina.

Editat de sean70

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

uita de Bosch....:grin:

Denso...sau NGK

Confirm. NGK folosite pe 3 masini GPL si nu numai. Foarte bune la un pret ok.

Cele asa-zise dedicate GPL (parerea mea) sunt doar o gaselnita promovata pe piata cica prin perioada mai lunga de utilizare... fix pix, zic eu, deoarece la banii aia schimbi 4-5 seturi de "normale" si tot iesi mult mai bine si ca bani si ca timp de utilizare

Editat de rockshox
Link spre comentariu

Dupa ce am testat ani de zile si multe zeci de mii de km, bujiile dedicate pentru GPL, le folosesc si pe Grand Cherokee.

La motoarele mici nu este foarte mare diferenta, dar la motoarele mari, care mananca peste 20L/100km, diferenta de consum se vede instantaneu cand montezi bujii pentru GPL. In plus, la trecerea de pe benzina pe gaz nu se va mai simti acea usoara pierdere de putere.

Asta o spun din experienta personala, nu din auzite.

E drept ca nu am incercat nicioadata sa micsorez distanta la electrodul unei bujii normale. E posibil sa fie suficient.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare