geotiganica Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 (editat) Salutare tuturor colegilor de pe forum! Din motive de "ma doare sufletul" sa bag peste tot V60 ul din dotare, m-am hotarat deunazi sa disponibilizez o mica suma de bani "din banii familiei" (dupa cum imi scoate ochii consoarta) si sa maresc cireada cu un pajero mk2 benzinar v6 mai de pe la inceputul anilor de fabricatie si cu cateva dotari de offroad.... Binenteles ca la numai cateva ore de la semnarea procesului verbal de predare primire i-am si facut botezul. Ca o prima concluzie ma declar f multumit de alegere, mai ales ca am oscilat mult intre v6 si 2,8 diesel. cateva poze Editat Octombrie 3, 2014 de geotiganica Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Re: Din nou pajero V6.....12valve de data asta :) sa il stapanesti sanatos :2dr KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geotiganica Postat Octombrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Re: Din nou pajero V6.....12valve de data asta :) multumesc! dau o bere! Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexD Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Re: Din nou pajero V6.....12valve de data asta :) trage mai bine in teren ca 2,8 diesel? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate