Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mutat pompa benzina in interior la Feroza

bogdan.sb

Postări Recomandate

Re: Mutat pompa benzina in interior la Feroza

Si inca o intrebare: din rezervor pleaca / vin o groaza de furtunuri. 2 dintre ele intra intr-o piese din plastic pozitionata in aripa spate. Ce faca acea piesa?

In plus, spre motor pleaca 3 conducte. Un tur de 8mm care intra in filtru, un retur de 7mm si o conducta (tot de 7 mm) care intra (sau iese) dintr-o piesa din plastic, situata in compartimentul motor, prinsa de caroserie, ca un fel de canistra mica, care are si un fir electric. Acea piesa ce rol are?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In canistra din comp motor ai carbon activ,trebuie sa ai si un vacum de la admisie pe el.Canistra din aripa spate este pentru dilatare aer din rezervor cand ai plinul facut.

Eu de obicei schimb toate conductele cu plastic termorezistent si pana 20 bar.

http://modificari4x4.blogspot.ro/

relatii la tel 0723013231

peter.erno@yahoo.com

Link spre comentariu

Eu le cumpar dintr-un magazin cu pneumatice din budapesta,este o categorie termorezistenta si rezistent la solventi.Au multe dimensiuni.

Trec saptamanal pe acolo,daca nu gasesti ceva potrivit, suna ma.

peter.erno@yahoo.com

Link spre comentariu

In canistra din comp motor ai carbon activ,trebuie sa ai si un vacum de la admisie pe el.Canistra din aripa spate este pentru dilatare aer din rezervor cand ai plinul facut.

Eu de obicei schimb toate conductele cu plastic termorezistent si pana 20 bar.

VacUumul de la admisie este montat gresit.Noi am comparat 3 masini puse una langa alta pentru a vedea cat de cat exact cum sunt pozitionate acele furtune.

Daca va uitati si in carte o sa vedeti ca un furtun intra in canistra dinspre rezervor iar altul iese si se duce in exterior adica in atmosfera mai exact intra in sasiu.

Editat de Astral
vacUUm...cu doi U

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

VacUumul de la admisie este montat gresit.Noi am comparat 3 masini puse una langa alta pentru a vedea cat de cat exact cum sunt pozitionate acele furtune.

Daca va uitati si in carte o sa vedeti ca un furtun intra in canistra dinspre rezervor iar altul iese si se duce in exterior adica in atmosfera mai exact intra in sasiu.

La ultimul feroza care a iesit din atelier,a avut trei furtune,una din rezervor,una in sasiu,si una de diametru mic din topul canistrei in galerie de admisie.Masina din 1990.Saptamana viitoare revine pentru mici ajustari,fac poze...

peter.erno@yahoo.com

Link spre comentariu

In galeria de admisie da corect.Ce gasisem eu gresit era furtunul care in loc sa se duca in sasiu se ducea in cutia aia cu 2 stutzuri unul langa altul.Dar poti sa faci poze multe Feroze au furtunele astea puse aiurea de diversi meseriasi.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

F300-EC-Emission_Control_System.pdf

Descara PDF-ul si de la pagina 14 ai toata documentatia necesara pentru traseul vacumurilor si traseul canistrei de carbon.

Bafta si spor la lucru

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Link spre comentariu

Eu am mancat pe paine cartea aia, nu stiu daca mai este ceva care sa nu stiu la Feroza.Canistra aia la ce varsta are masina este cam nefolositoare, stiu pe cineva care a renuntat la ea.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Deci revin cu poze,sa nu para ca vorbesc degeaba,o intrare dinspre canistra rezervor,o iesire in tubulatura sasiu,si un vacuum legat in galeria de admisie.

Stiu ca sunt multe feluri si multe sisteme de vacuum,care nu am gasit in nici o carte sau descriere...

20141013_124910.jpg.f330df8c8dfa2e7640098d141987cec2.jpg

peter.erno@yahoo.com

Link spre comentariu

Astazi sper sa urc caroseria pe sasiu si de maine sa incep sa montez pe la motor una, alta...

Canistra mea este dreptunghiulara in sectiune dar, banuiesc ca este aceeasi treaba. Inca nu stiu cate furtune are pentru ca totate sunt ghemotoc pe motor :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare