04gabriel67 Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 S-a gandit cineva la asa ceva? Respectiv , roata de rezerva pe capota motor, iar in locul ei la spate , canistra :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 (editat) Re: Roata de rezerva Eu m-am tot gandit la diverse variante si am ajuns la concluzia ca e cel mai bine pe spate. Pentru canistra poti face un suport separat, eventual faci unul pe care sa pui si roata si canistra, daca ai roata mai mare. Dezavantaje la pus roata pe capota: - vizibilitate mai proasta (pe sosea e ok, insa in teren s-ar putea sa iti puna probleme) - ca sa umbli la compartimentul motor, va trebui sa dai roata jos de fiecare data Am luat in calcul si varianta cu pus roata pe plafon, asa cum era la Aro, insa daca ai o roata mare si grea e reteta sigura pentru hernie. O singura pana am facut la Aro si i-am blagoslovit pe aia de au gandit roata acolo sus...... Editat Octombrie 7, 2014 de abunea - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Octombrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Re: Roata de rezerva Eu m-am tot gandit la diverse variante si am ajuns la concluzia ca e cel mai bine pe spate. Pentru canistra poti face un suport separat, eventual faci unul pe care sa pui si roata si canistra, daca ai roata mai mare. Dezavantaje la pus roata pe capota: - vizibilitate mai proasta (pe sosea e ok, insa in teren s-ar putea sa iti puna probleme) - ca sa umbli la compartimentul motor, va trebui sa dai roata jos de fiecare data Am luat in calcul si varianta cu pus roata pe plafon, asa cum era la Aro, insa daca ai o roata mare si grea e reteta sigura pentru hernie. O singura pana am facut la Aro si i-am blagoslovit pe aia de au gandit roata acolo sus...... Multumesc pentru mesaj! Ca utilizare, Samurica ar trebui sa mearga pe drumuri forestiere, fara pretentii de extrem. Chiar si asa , realizez acum ca ar putea fi o problema vizibilitatea. Nu m-ar fi deranjay sa dau roata jos... Am vazut sisteme , genul swing arm, ce sustin si roata si canistra si voi mai studia problema. M-ar fi incantat sa pot sa eliberez spatele de roata, ca sa atasez o canistra si un fel de rack unde sa pot sa mai car cate ceva. De ce ? Pentru ca la iesirea cu gasca, masina va fi plina ochi de diverse si orice modalitate de carat pe exterior ( in afara de roof rack ce musai va fi ) este binevenita. Ceva gen imaginea atasata, dar cu rack-ul in locul rotii de rezerva. Roata pe roof rack nu ma incanta asa de tare, nu atat ar fi greu de luat ci pentru ca dupa parerea mea ar putea influenta stabilitatea in anumite momente ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Re: Roata de rezerva Cu roata + canistra pe spate e ok atata vreme cat construiesti un suport sanatos... si practic. Uite doua variante ale colegilor: 1. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79291-Suport-roata-de-rezerva&highlight=wheel+carrier 2. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?42962-Bara-spate-suport-rezerva-K160-Designed-amp-Handmade-by-Vio&highlight=wheel+carrier Cu restul de cosuri, cosulete, cutiute de depozitare, suport hilift... doar imaginatie sa ai ca se rezolva... totul este ca suportul (eventual bara) sa fie tapan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Octombrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Re: Roata de rezerva Cu roata + canistra pe spate e ok atata vreme cat construiesti un suport sanatos... si practic. Uite doua variante ale colegilor: 1. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79291-Suport-roata-de-rezerva&highlight=wheel+carrier 2. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?42962-Bara-spate-suport-rezerva-K160-Designed-amp-Handmade-by-Vio&highlight=wheel+carrier Cu restul de cosuri, cosulete, cutiute de depozitare, suport hilift... doar imaginatie sa ai ca se rezolva... totul este ca suportul (eventual bara) sa fie tapan. Multumesc pentru mesaj ! Da, sistemul facut de patrolator e impecabil. Inca ma uit sa vad de unde a facut rost de inchizator ... Cum o sa am timp, o sa ma apuc sa fac in 3D pe Samurica si voi experimenta pe el diverse, pina la urma se va alege ceva si o sa fie mai simplu dupa asta de transpus in "real life" .Timp sa am numai ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 (editat) Re: Roata de rezerva nu ai de ce sa muti greutate in plus pe puntea fata. incearca sa usurezi masina nu sa o ingreunezi. e destul ca i se adauga roti mai mari, bara, troliu si alte mofturi. la nivelul offroad-ului pe care il facem noi, canistra la samurai este inutila. dupa ce o sa o iei la citeva iesiri o sa intelegi. faci plinul la intrarea in traseu daca stii ca ai mult de mers. canalizeaza-ti energia cum sa faci samuraiul mai usor. iei doar lucrurile necesare. fiecare kilogram conteaza. Editat Octombrie 7, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Octombrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Re: Roata de rezerva nu ai de ce sa muti greutate in plus pe puntea fata. incearca sa usurezi masina nu sa o ingreunezi. e destul ca i se adauga roti mai mari, bara, troliu si alte mofturi. la nivelul offroad-ului pe care il facem noi, canistra la samurai este inutila. dupa ce o sa o iei la citeva iesiri o sa intelegi. faci plinul la intrarea in traseu daca stii ca ai mult de mers. canalizeaza-ti energia cum sa faci samuraiul mai usor. iei doar lucrurile necesare. fiecare kilogram conteaza. Roger that. Pentru moment, incerc sa adun cat mai multe informatii si sa conturez in felul acesta care ar trebui sa fie rezultatul final. Multumesc mult pentru raspuns ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pesso mare Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Re: Roata de rezerva asa spun si eu -Sami cat mai usor. Eu am dat roata de rezerva jos,am jante super groase si anvelope Sahara-195-15.Am in schimb un chit de pana de motocicleta,pe care il purtam dupa mine la ATV.are 4 butelii de aer si doape cu dispozitivele aferente de reparat. Mai car dupa mine un mic compresor care face servici.Daca nu facem super off road extrem nu cred ca vom taia ceva anvelope incat sa avem nevoie de rezerva. Cu canistra e altceva,dar parca si acolo nu as lua cu mine mai mult de 5 l asa ca sa fie. Ce drumuri am putea face incat sa roadem 40 de l ? Poate pe sus prin Ardeal sa fie asa drumuri mai lungi si grele . Am facut Grohotisul cu plecare din Ploiesti si pana acasa am consumat putin peste jumatate de rezervor. E spectaculos cum arata masina ta acum dar atarna si asta conteaza cel mai mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
04gabriel67 Postat Martie 3, 2015 Autor Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Roata de rezerva asa spun si eu -Sami cat mai usor. Eu am dat roata de rezerva jos,am jante super groase si anvelope Sahara-195-15.Am in schimb un chit de pana de motocicleta,pe care il purtam dupa mine la ATV.are 4 butelii de aer si doape cu dispozitivele aferente de reparat. Mai car dupa mine un mic compresor care face servici.Daca nu facem super off road extrem nu cred ca vom taia ceva anvelope incat sa avem nevoie de rezerva. Cu canistra e altceva,dar parca si acolo nu as lua cu mine mai mult de 5 l asa ca sa fie. Ce drumuri am putea face incat sa roadem 40 de l ? Poate pe sus prin Ardeal sa fie asa drumuri mai lungi si grele . Am facut Grohotisul cu plecare din Ploiesti si pana acasa am consumat putin peste jumatate de rezervor. E spectaculos cum arata masina ta acum dar atarna si asta conteaza cel mai mult Multam pentru raspuns! Pina la urma , treaba e facuta , canistra si roata de rezerva , pe brat mobil fixat de bara spate. Suportul de canistra este demontabil , la o adica se poate pune altceva in locul ei. Pentru oras , nu cred ca o sa car vre-o data canistra, cred ca nici roata. Dar in miniexpeditii, asa cum planuiesc , or sa fie bune. Inainte sa ma gandesc la Samurica, era sa raman fara benzina pe coclauri , de atunci mi-am spus ca va trebui o rezerva. Acum ca treaba e rezolvata , topicul se poate inchide! Multumesc mult ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu off Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Roata de rezerva Salut, Roata pe capota iti adauga kg in plus permanent in fata . O sa ai probleme la suspensie si in teren nu o sa ai vizibilitate . Daca ramane roata acolo iti va fi instabila masina pe urcarile pe care nu vei reusi sa le duci la capat si va trebui sa mergi cu spatele masina ta fiind grea doar pe fara va avea tendinte greu de controlat . La mers pe teren normal vei avea un consum marit de lipsa de aerodinamicitate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate