alex22_xxx Postat August 4, 2008 Partajează Postat August 4, 2008 aveti idee daca este un de ceva? http://www.roadlessgear.com/page/RGL/PROD/D/PGLOM25 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 4, 2008 Partajează Postat August 4, 2008 Re: un fel de diferential blocabil e misto. Nu are acelasi efect ca un blocant, dar merge excelent pe sosea si se activeaza singur in momentul cind una din roti derapeaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 4, 2008 Autor Partajează Postat August 4, 2008 Re: un fel de diferential blocabil e misto. Nu are acelasi efect ca un blocant, dar merge excelent pe sosea si se activeaza singur in momentul cind una din roti derapeaza. asta am citit si eu,dar ma interesa daca ar face fata si in offroad. ma gandeam ca poate este cineva care a folosit sau foloseste asa ceva. oricum merci pt raspunsul prompt! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 4, 2008 Partajează Postat August 4, 2008 Re: un fel de diferential blocabil :h5 eu iti multumesc de pont este urmatorul "thing" pentru samuraiul din dotare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 4, 2008 Autor Partajează Postat August 4, 2008 Re: un fel de diferential blocabil :h5 eu iti multumesc de pont este urmatorul "thing" pentru samuraiul din dotare la asta m-am gandit si eu pt al meu,dar nu stiu cat de fiabila este solutia. eu am de gand sa pun gume de 31 pe al meu si nu stiu daca nu cumva s-ar barberii la prima folosinta.am mai gasit ceva asemanator si producatorul preciza a nu se folosii cu cauciucuri mari. oricum la pretul asta cred ca merita riscul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 4, 2008 Autor Partajează Postat August 4, 2008 Re: un fel de diferential blocabil uite aici ceva interesant si testat,dar din pacate nu pot identifica produsul. http://www.nitromax.nl/SAMLOCKER.HTM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 4, 2008 Partajează Postat August 4, 2008 Re: un fel de diferential blocabil ulltima varianta e un fel de ranga intre spitele de la janta :grin: , adica full lock in teren e super ok dar pe DN... prefer LSDul ca bag sosea ca...berila :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat August 4, 2008 Partajează Postat August 4, 2008 Re: un fel de diferential blocabil daca scopul tau este teren recomand blocantul automatic 100% fulllock. eu asa am pe masina si am tot avut. clar pe sosea un LSD e mai bun.....dar in teren blocantu :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 4, 2008 Autor Partajează Postat August 4, 2008 Re: un fel de diferential blocabil daca scopul tau este teren recomand blocantul automatic 100% fulllock. eu asa am pe masina si am tot avut. clar pe sosea un LSD e mai bun.....dar in teren blocantu :rules si de unde pot procura un blocant 100% ? sper ca nu i-mi recomanzi ARB deoarece momentan nu ma incadrez in buget.ma gandesc la o solutie ceva mai ieftina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate