Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Volanta si chit ambreiaj frontera 2,8 tdi

111lsd

Postări Recomandate

Am demontat cutia si am descoperit discul, placa de presiune cu o uzura avansata si volanta cu masa dubla cu jocuri de luat in seama. Ceva semne a dat in sensul ca acum cateva zile vreme de vreo jumatate de ora a parut ca bate intr-un fel anume motorul iar in momentul cand calcam ambreiajul se simtea in pedala o bataie.

Mare problema n-ar fi daca as fi gasit sa le inlocuiesc la niste preturi decente.O varianta ar fi sh, dar destul de rare cu motorul asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Volanta si chit ambreiaj frontera 2,8 tdi

Si eu am, patit aceeasi poveste. o volanta SH in stare decenta si functionale a undeva la 200E si kitul de am,breiaj iarasi decent e undeva la 1200-1600Lei, Depinde cat vrei sa investesti.

VOLANTA http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/dezmembrari/dezmembrari-opel/dezmembrez-opel-frontera-2-8-tdi-13378857.html

Ambreiaj.http://www.epiesa.ro/kit-ambreiaj-opel-frontera-a-sport-5_sud2-2.8-td-53sud2-sachs-3000-834-901/4727/10151/cod-1370216/

Show must go ON:j
Link spre comentariu

Kit ambreiaj nou - 160 euro marca Luk, la vecinii bulgari, volanta sh nu gasesc in apropiere si nici nu dau sute de euro pe "vorbe" la telefon si colete servite ca m-am mai fript. Volanta nu-i distrusa doar are un pic de joc.

Editat de 111lsd
Link spre comentariu

Ca sa nu risc si nici sa nu cheltuiesc mult am decis sa rectificam si balansam valanta, transformare in valanta normala si trecerea la disc cu arcuri. Toata afacerea aprox. 1000 lei.(cu disc, placa presiune si rulment noi la care se adauga mana de lucru)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare