eradut Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 (editat) Salut! Am un Hilux extracab, masina are 1980 kg greutate proprie si 2620 kg maxima autorizat. Capacitatea de incarcare ma dezamageste (640kg!?). Asta in conditiile in care cauciucurile spate ar putea duce o tona, scrie asta pe ele, sunt tip C. Daca vreau sa pot incarca ~ o tona, ce foi de arc recomandati? Merge cu amortizoarele originale, sau ar trebui altele adaptate la noua realitate? Masina e relativ noua. Se schimba mult tinuta de drum? Multumesc! Editat Octombrie 15, 2014 de eradut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Re: Recomandare suspensie Hilux extra-cab Exact pentru o situatie asemanatoare si pe o masina identica am pus un kit de suspesnie de la Ironman la care am adaugat un kit pentru incarcare suplimentara: http://www.ironman4x4.ro/product.php?id_product=1027 Masina sta excelent pe drum. Foaia pentru incarcare suplimentara intra in actiune numai cand incarci masina. Nu rigidizeaza suspensia cand e goala masina. Sunam-ma daca vrei si alte detalii. 0722744332 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 (editat) Re: Recomandare suspensie Hilux extra-cab In locul tau eu as merge pe recomandarea producatorului ! OME (OldManEmu) au mai multe variante in functie de incarcarea masinii, iar daca vei introduce corect datele masinii pe link-ul de mai jos, vei afla ce tip de suspensie ai nevoie : http://www.oldmanemu.com.au/old-man-emu-suspension-selector/ Am facut o simulare si mi-a rezultat ca in poza de mai jos : Editat Octombrie 14, 2014 de Astral 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eradut Postat Octombrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Re: Recomandare suspensie Hilux extra-cab Va multumesc mult, pentru linkuri, imi sunt de un real folos! Sunteti niste adevarati domni! Ce repede apar solutii pe forum, pe cand la un service se uita aia la tine... si cu asta ramai ... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eradut Postat Octombrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2014 (editat) Re: Recomandare suspensie Hilux extra-cab Acum, ce ma racaie pe mine... transporta cineva de pe forum cu vreun Hilux greutati in jur de o tona? Ocazional? Sa zicem de 15 ori pe an. Fireste, intarit cu ceva foi din astea recomandate mai sus. Cum se comporta masina? Editat Octombrie 16, 2014 de eradut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Re: Recomandare suspensie Hilux extra-cab daca o intaresti permanent (kit suspensie tare) si cari doar ocazional, vei obtine o maisna greu de controlat si topaitoare. in locul tau as merge pe solutia unor perne pe spate. vezi la mica publicitate de CSG si intreaba-i ce parere au. kitul de la ironman este cel mai ieftin, dar din experienta iti spun ca ieftin nu e si cel mai bun. daca as avea de facut asa ceva cu masina, as pune pernele. le umfli cit ai nevoie si cind nu ai nevoie fie le lasi umflate partial, fie le lasi jos si ai o masina normala. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eradut Postat Octombrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Re: Recomandare suspensie Hilux extra-cab Multumesc de pont, chiar ar fi o treaba, doar sa fie fiabile. Maxim de 30 de ori pe an as cara extragreutate (4-500 kg), pt maxim 50 de km un drum, si din asta doar 10% e drumuri neasfaltate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate