diverOne Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Salutare! Am gasit niste roti complete pe masurile care-mi trebuie mie, dar nu stiu daca se potrivesc jentile de pe yj wrangler pe xj 2.5 l benzina. Poate ma lumineaza cineva. Multam anticipat Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 (editat) Re: jantele de YJ merg pe xj ? DA :grin: P.S. Unde le-ai gasit ,le-a pierdut cineva ? :ha: Editat Octombrie 14, 2014 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Noiembrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Re: jantele de YJ merg pe xj ? DA :grin: P.S. Unde le-ai gasit ,le-a pierdut cineva ? :ha: :grin: si-a facut tipul masina praf, oricum intretimp le-am cumparat dupa ce le-am verificat masurile pe net. Nu le.am montat ca deocamdata, masina am dus-o la frizer .....Ptr 2015 la mine se anunta program incarcat de coclauri. Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate