SONY93 Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 (editat) Buna seara am o intrebare din ce pot sa imi fac 2 geamuri pe spate la un nissan patrol y60 modelul scurt?. Am vazut ca geamul original este culisant, dar eu cand am cumparat masina geamul original nu il avea ci era facut din plexi glass de 2 mm care acum s-a facut foarte foarte urat si s-a incovoiat Editat Octombrie 17, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alfredlna Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Re: Geamuri partol y60 Eu leam facut din sticla de 6mm taiata dupa sablon (in cazul tau plexiglasul), am securizat sticla, si leam lipit cu silicon de parbriz cost total 200 de lei + 2 tuburi de silicon... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alfredlna Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Re: Geamuri partol y60 Alte poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SONY93 Postat Octombrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Re: Geamuri partol y60 wow super frumoase au iesit multumesc mult de sfat, cred ca am sa recurg si eu la sticla pentru ca plexi glasul cu timpul soarele il matuieste si se cam zgarie . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Re: Geamuri partol y60 Problema interesanta !? Cum ai securizat sticla? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alfredlna Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Re: Geamuri partol y60 Nu eu am securizato, au securizato cei de la firma care au si taiato... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate