stelea Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 (editat) Pusca de vanatoare cugir calibru 12 - 1000 lei Pusca de tir cugir "geco" calibru 5,6 cu luneta - 600 lei Armele sunt in perfecta stare. Ambele necesita permis!!! Tel. 0744.54.54.20 Editat Octombrie 19, 2014 de stelea 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 31, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Re: Pusca de vanatoare si arma de tir UP! Ca se termina sezonul ... :grin: si abia peste 5 ani mai avem ocazia :ha: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Re: Pusca de vanatoare si arma de tir Valabil! 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Re: Pusca de vanatoare si arma de tir Valabil! 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Februarie 14, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2015 Re: Pusca de vanatoare si arma de tir Valabil! 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Martie 25, 2015 Autor Partajează Postat Martie 25, 2015 Re: Pusca de vanatoare si arma de tir Valabil! 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iulie 5, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2015 Re: Pusca de vanatoare si arma de tir Valabil! 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 30, 2015 Autor Partajează Postat August 30, 2015 Re: Pusca de vanatoare si arma de tir Valabil! Bune si in cazul invaziei imigrantilor :ha: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 13, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Re: Pusca de vanatoare si arma de tir Inca valabil ... Cica s-ar fi scos si acciza aia la vanzare-cumparare ... Din ce am inteles, vanatorii se cam feresc sa-si achizitioneze si un geco pentru ca ar intra in vizor ... (pentru braconaj). In prezent, armele se afla in magazin din cauza de permis expirat Pana acum nu m-au cautat decat baietii din "servicii" :grin: Cu unul chiar aranjasem sa i-o dau fara acte :ha: Discutie pe mesaje pe telefon: "El: -Salut o dai si fara acte? Eu: -Da El: -De unde esti? Eu: -Buc. El: -Si cand poti sa ne vedem? Eu: -Duminica. El: -OK! Mai revin eu sambata! Si care ar fi ultimul pret? Eu: -Fara acte e 500 euro El: -Vorbim sambata El: -Salut mai ai arma? Eu: -?!?!? Anuntul era de o masina pe Bulgaria ... El: -Si arma geco? El: -Nu o mai ai? Eu: -Pentru arma de tir si cea de vanatoare, in anunt un alt telefon. El: -Si ce masina ai? Eu: -Am mai multe, dar nu esti serios. Anunturile sunt foarte clare. El: -Deci la anuntul cu geco era nr asta intelegi? Nu era nici o masina nu era nimic! Da-mi linkul si intru acum sa ma uit! Eu: -La geco si cea de vanatoare e nr. de orange si scrie clar ca trebuie permis" Am ras cu baietii de la ARROW de ne tineam de vitrine :ha: Zicea unul: "ba, o sa ne sune aia de la politie sa ne intrebe de ce dracu radem in halul asta!" 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Re: Pusca de vanatoare si arma de tir Zici ca e rupt din realitate! :ha: ''-Alo, va sunam de la SRI! -Mi-am dat seama. -Cum? -M-ati sunat pe un mobil care nu are nici cartela si nici baterie!'' Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 24, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Re: Pusca de vanatoare si arma de tir Topicul asta se poate inchide! 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate