wick7ed Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Buna detin un Suzuki Samurai sj 413 (modelul japonez ) pe care il folosesc la ferma (in zona de deal) ,in 70 % din treburi il folosesc cu remorca si as vrea sa ii schimb reductorul cu unul de sj 410 pentru a face fata mai bine solicitarilor .Masina este echipata cu anvelope Simex 205/70/r15 ,am inteles ca difera prinderile reductorului la cel de sj 413 sunt mai mari ca cele de sj 410 .Multumesc anticipat ! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 (editat) Re: Sfat schimbare reductor reductoare de SJ410 sunt de doua generatii. v1. v2. ca sa pastrezi cardanele tale japoneze, inlocuiesti flansele reductoarelor, mutandu-le de pe un reductor pe altul. ca sa poti face acest lucru, ai nevoie de reductor de SJ410 v2. ca semn distinctiv, reductorul v2 are contact de 4x4 langa maneta, v1 nu are. la v2 se vede capatul de la countershaft iesit in afara carcasei. Editat Octombrie 21, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Octombrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Re: Sfat schimbare reductor reductoare de SJ410 sunt de doua generatii. v1. [ATTACH=CONFIG]227528[/ATTACH] v2. [ATTACH=CONFIG]227529[/ATTACH] ca sa pastrezi cardanele tale japoneze, inlocuiesti flansele reductoarelor, mutandu-le de pe un reductor pe altul. ca sa poti face acest lucru, ai nevoie de reductor de SJ410 v2. ca semn distinctiv, reductorul v2 are contact de 4x4 langa maneta, v1 nu are. la v2 se vede capatul de la countershaft iesit in afara carcasei. Multumesc foarte mult de informatii ,si sper sa simt o diferenta fata de reductorul sj413 :tk stima ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTra Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Re: Sfat schimbare reductor Ce demultiplicare ofera reductorul de 410 fata de cel de 413? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Re: Sfat schimbare reductor Ce demultiplicare ofera reductorul de 410 fata de cel de 413? destul de putin, pentru atata deranj. un kit de 4,16 este incomparabil mai bun, daca pretul nu este un impediment. Sj410 Hi=1.580 Lo=2.511 Sj413/Samurai Hi=1.409 Lo=2.268 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Octombrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Re: Sfat schimbare reductor Ce ma sfatuiti, sa fac aceasta modificare sau sa o las balta ? Mai spun odata masina este folosita la ferma in zona de deal unde are sarcina de a cara lemne ,pietre ,fan etc pe drumuri abrupte :tk multumesc de raspunsuri ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quick Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Re: Sfat schimbare reductor eu zic sa nu-ti pierzi vremea... s-a intamplat vreodata sa nu poti trage ceva, chiar si in 4x4 H si sa nu poti trage remorca? daca da, 100% sarcina pe remorca aia este de mult depasita si sa te rogi sa nu se rupa....bine sa nu ai vreo remorca nesimptit de mare:D...eu am mai carat cu samuraiu si la deal chiar si 800 kg de apa..si n-am intampinat probleme chiar cuplat doar spatele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Octombrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Re: Sfat schimbare reductor eu zic sa nu-ti pierzi vremea... s-a intamplat vreodata sa nu poti trage ceva, chiar si in 4x4 H si sa nu poti trage remorca? daca da, 100% sarcina pe remorca aia este de mult depasita si sa te rogi sa nu se rupa....bine sa nu ai vreo remorca nesimptit de mare:D...eu am mai carat cu samuraiu si la deal chiar si 800 kg de apa..si n-am intampinat probleme chiar cuplat doar spatele... Multumesc frumos de raspuns am hotarat sa raman la varianta de sj 413 nu pot sa ma plang de el doar ca as fi vrut sa ii fac viata mai usoara :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 (editat) Re: Sfat schimbare reductor ca sa-i faci viata usoara ai urmatoarele variante: - nu faci nimic ca merge si asa. apa, paie si bataie. - schimbi rapoartele in reductor, 4.16 este cel mai utilizat. folosesti kit aftermarket sau fabricat "on za haus" - schimbi rapoartele in punti, folosesti angrenaje de vitara, cele mai uzuale sunt 4,6 si 5,12 - schimbi motorul si pui de vitara 8v - schimbi motorul si pui de vitara 16v - schimbi motorul si pui motor vw 1,9 diesel - sky is the limit. niciuna din variante nu costa mai putin de 400 euro. Editat Octombrie 22, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Benga Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Re: Sfat schimbare reductor Se potriveste motorul de VW de 1,9cmc pe SJ 413? Care motor ar fi celmai usor de adaptat la cutia de 413? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Re: Sfat schimbare reductor Se potriveste motorul de VW de 1,9cmc pe SJ 413? orice se poate. cu 99 de adaptari se potriveste. Care motor ar fi cel mai usor de adaptat la cutia de 413? G16A 1598cmc 8v de pe Vitara. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Octombrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Re: Sfat schimbare reductor Ce ar trebui sa am in vedere cand schimb reductorul de 413 cu cel de 410 ? :tk multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Re: Sfat schimbare reductor Ce ar trebui sa am in vedere cand schimb reductorul de 413 cu cel de 410 ? :tk multumesc anticipat cel mai important lucru: sa nu uiti sa-i pui ulei. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Octombrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Re: Sfat schimbare reductor cel mai important lucru: sa nu uiti sa-i pui ulei. Eu ma refer la prinderile dintre cardan si flansel reductorului daca se potrivesc :tk stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Re: Sfat schimbare reductor Eu ma refer la prinderile dintre cardan si flansel reductorului daca se potrivesc ti-am spus deja in postul 2, sau crezi ca vorbesc sa ma aflu in treaba? scoti flansele de la reductorul tau si le pui pe reductorul de SJ410. flansele cardanelor nu se potrivesc de la 410 la 413 si la samurai. exista patru tipuri de flanse care difera la umarul de centrare, la diametrul suruburilor si la distanta dintre gauri. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Octombrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Re: Sfat schimbare reductor ti-am spus deja in postul 2, sau crezi ca vorbesc sa ma aflu in treaba? scoti flansele de la reductorul tau si le pui pe reductorul de SJ410. flansele cardanelor nu se potrivesc de la 410 la 413 si la samurai. exista patru tipuri de flanse care difera la umarul de centrare, la diametrul suruburilor si la distanta dintre gauri. Da imi cer scuze ,aveam doar o nelamurire ! multumesc de raspunsuri :tk stima 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Sfat schimbare reductor Nu am schimbat reductorul, dar as vrea sa adaptez frana de mana pe cardan(de la 410) pe reductorul meu (413) as vrea sa stiu daca se poate acest lucru ,si daca da sa ma ajutati cu niste detali ...nu am vrut sa mai deschid alt topic multumesc anticipat:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Sfat schimbare reductor Nu am schimbat reductorul, dar as vrea sa adaptez frana de mana pe cardan(de la 410) pe reductorul meu (413) se poate. se monteaza destul de usor, sunt 4 suruburi M8x16 cu care ese monteaza talerul pe reductor. tamburul inlocuieste flansa spate a reductorului. iti mai trebuie cablul de frana de mana si saboti. atentie ca, ca si la cardane, exista mai multe patern-uri de prezoane la tamburii de frana. adica este tambur de SJ410, de SJ413 si Spaniol si Japonez. verifica ca se potriveste cu cardanul tau. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Sfat schimbare reductor se poate. se monteaza destul de usor, sunt 4 suruburi M8x16 cu care ese monteaza talerul pe reductor. tamburul inlocuieste flansa spate a reductorului. iti mai trebuie cablul de frana de mana si saboti. atentie ca, ca si la cardane, exista mai multe patern-uri de prezoane la tamburii de frana. adica este tambur de SJ410, de SJ413 si Spaniol si Japonez. verifica ca se potriveste cu cardanul tau. Al meu este japonez si cred ca ar trebui sa pun un tambur tot japonez ca sa se potriveasca cu prinderile de la cardan . multumesc de raspuns :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate