niku iorga Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 am recomandat articolul deoarece putem salva multe vieti. :grin: http://www.murdzplace.com/CNN.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 Re: articol cnn - studiu incurajator pt ... barbati m-ai convins.......e o problema cu adevarat grava..... :id cred ca-mi deschid cabinet :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Re: articol cnn - studiu incurajator pt ... barbati greu va fi pana instituim moda...binenteles, pentru binele lor forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Re: articol cnn - studiu incurajator pt ... barbati Ceva deosebit......... :ha: :ha: :ha: Cabinet ????? Un mega centru de tratament, sa dam de lucru si la prieteni !!! Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Re: articol cnn - studiu incurajator pt ... barbati Pai faceti cum face Koala.. le duceti la Mall si se rezolva, vin singure pe urma, la cabinet... (Sau, cel putin, asa zice el ca functioneaza :twisted: ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate