windwalker Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 salut, stiu ca poate nu am postat unde trebuie dar am nevoie de ajutor.. am un Hilux cabina dubla din 2004 si vreau sa spun ca deja m-am saturat de bagat bani in planetare... sun nou aici si am nevoie de un sfat.. deja am schimbat planetarele fata de doua ori ,, roti exagerate nu am, de fortat nu o fortez, munca in santier si o vanatoare cand si cand. .... pretul de 2000 lei pe planetara cu manopera cu tot ma rupe... oare nu moteaza cei din service cum trebuie??? Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic. Phillips Brooks Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Re: planetare Hilux 2004 E evident ca ceva nu e in regula. Nu aveau voie sa se duca atat de repede planetarele. Masina e inaltata din suspensie? Daca da, cu cati cm? Ce fel de planetare ai pus? Originale sau after market? Daca ti-au montat ceva chinezarii ieftine atunci e explicabil. De cele mai multe ori sunt mai bune planetare second hand originale decat chinezarii noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Re: planetare Hilux 2004 Depinde si cum utilizezi masina pe 4x4, daca fortezi curbe stranse pe low, rulezi cu 4x4 cuplat pe sosea uscata, samd. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
windwalker Postat Octombrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Re: planetare Hilux 2004 la 2000 lei buc cu manopera cu tot in reporezentanta ..cred ca sunt pe original nu?? de mi-au pus chinezari le rup gatu... masina nu este fortata.. nici off road .. pe asfalt sau uscat circul numai 2x4 doar cand este nevoie cuplex 4x4 la mare sau mic depinde de situatie.. dati-mi un link de unde as putea comanda planetara pe original sau unde gasesc ceva totusi de calitate... Reprezentanta oricum nu ma mai prinde.. multumesc... Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic. Phillips Brooks Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Re: planetare Hilux 2004 Ai FSA sau IFS ? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Re: planetare Hilux 2004 Din 2004 sigur este IFS . (brate pe fata ) nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Re: planetare Hilux 2004 Pe aftermarket sunt niste preturi de te plezneste rasul.Nu inteleg de s-au rupt...N-ai Mrl-uri? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
windwalker Postat Octombrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Re: planetare Hilux 2004 nu .nu am ... nici eu nu inteleg ... dar vad de bucsa aia... Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic. Phillips Brooks Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 (editat) Re: planetare Hilux 2004 Mrl - mechanism roata libera, te ajuta sa cuplezi puntea fata de la butucul rotii. Atunci cand le ai, poti sa depasesti situatii dificile DOAR cu puntea spate, PE REDUCTOR. Mrl-urile, mai ales cele manuale, prin simplu fapt ca te fac sa descinzi de la inaltimea ta de manivela, te determina sa constientizezi faptul ca, folosesti puntea fata IN RAPORT FIX. Cu bucsa de bronz este alta poveste. Editat Octombrie 28, 2014 de albinaru Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate