Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bucse si tampoane

tarkanyi

Postări Recomandate

Buna ziua, m-am gandit sa deschid acest topic pentru a aduna informatii despre multitudinea de bucsele si tampoanele masinilor noastre.

Am fost la reprezentanta, mi-au facut o diagnosticare si trebuiesc schimbate doua bucse, cate una pe parte. Mi-au oferit piesele la 200 lei bucata. Pe ebay e 17 lire bucata (originala).

Inainte sa fac comanda, m-am gyndit ca ar fi mai ok sa schimb toate bucsele pentru ca se vor duce si celelalte, mai ales ca cele noi sunt mai rigide.

Am gasit un set aici, si vreau sa va cer parerea:

http://www.ebay.co.uk/itm/331275525781?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

O zi buna,

Ioan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bucse si tampoane

cam astea sunt preturiile la kit pentru land rover.Daca ai unde sa le schimbi ia de pe ebay e mai ieftin.

Sunt pana la urma niste bucsi si el poti schimba orinde .la orice service........................si in spatele blocului....

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Eu totusi as recomanda bucsE din simpaticul cauciuc sa pui pe masina ! Am fost tentat si eu sa pun poliuretan,dar am inteles ca vin cu un mare minus acela da a scadea comfortul!

Editat de Astral
O bucsa - doua bucsE !
Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

@tarkanyi: la ce calitate au drumurile noastre ramai la cele standard, de cauciuc. In timp o sa uzezi alte componente datorita bucselor prea dure.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Problema s-a discutat de mult pe forum....

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71323-Probleme-Freelander-1-8&p=976663#post976653

Numai bine,

Alin

Mai direct aici

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72124-Bucse-poliuretan-sau-cauciuc

Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

am comandat acel kit dar pe negru, la pe n site de uk ce are si interfata in ro. din pacate mi-au facut refund pe motiv ca nu au produsul in stoc si mi-au tinut si banii blocati vreo saptamana. in mare, pe fata sunt vreo 6 bucse, 4 la cele 2 brate bascula si 2 la bara antiruliu. daca le iei pe coduri de la producatori OEM si cu G in coada codului costa vreo 500lei cele 6, luate de la noi. pe spate mai sunt vreo 12 bucati care costa mai putin.

la manopera intreband la 2 service-uri mi s-a spus undeva intre 5 si 9 milioane.

Link spre comentariu

am vrut sa-mi iau eu de pe brit-car. am mai luat de-acolo dar ma duc la pret ca si cum le-as lua de-aici. nu e nici o afacere.

astea-s pe fata.

bucse.png.2a7ee7b56f795cb394c010ca151f54c9.png

kitul de poliuretan are bucsele de la antiruliu pe modele mai vechi <2001

Editat de christi
Link spre comentariu

Salut

Zilele aseta schimb si eu bucsele pe spate, la brat, "trailling arm"

RGX 101000

2 buc x170 =340 ron.

Am scimbat acelasi bucse asta primavara, cu aftermarket de 23, ron bucata

Au tinut exact cat am dat pe ele.

Atentie la montarea lor sunt mai speciale si trebuie facut semn , nu se moteaza oricum si de strans se strang dupa ce e usa masina pe roti

Trebuie sa schimb si cele doua bucse din capatul celalalt al bratelor, de pe fuzeta, alea sunt 190 ron bucata.

M-am gandit si eu la poliuretan, cu banii d epe doau bucse iei tot setul dar nu am incredere mai ales ca merg mult pe drumuri proaste.

Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0
Link spre comentariu

singura problema e ca nu gasesti la kit toate de cauciuc obisnuit,. eu cel putin nu am gasit .. e adevarat ca am discovery.

Referitor la poliuretan /cauciuc ......desi am poliuretan .....dau dreptate ..cleor care sustin cauciuc. e mai soft. nu simti mai ales la tendoane toate groipiile la poliuretan e parca din beton ...si mai e ceva mi-a luat o zi intrega sa le schimb ....cu chinuriile de rigoare ma apuca groaza sa le schimb din nou......

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am primit o oferta la bucse brat spate RGX101000, 25 Lei bucata, sunt Britishpart. Oare merita banii? Risc sa platesc manopera de doua ori?

La reprezentanta, cele originale sunt la 200 Lei, e cam mare diferenta si asta imi da de gandit...

O seara faina!

Ioan

Link spre comentariu

alea Britpart nu merita banii aia chiar daca par putini, gasesti allmakes la un magazin online cu 20.5 lei aici in Romania si sunt mai bune decat britpart. Da codul piesei pe google si apare

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Cat dai atat face.... da manopera, manopera cat este?!

Numai bine,

Alin

...nu stiu, dar probabil mai mult decat piesa slaba...

De brandul FEBEST a auzit cineva? Cica fabrica calitate germana pentru masini japoneze si coreene. La ei bucsa ar veni la 55RON, transport gratuit.

Editat de tarkanyi
Link spre comentariu

Am primit o oferta la bucse brat spate RGX101000, 25 Lei bucata, sunt Britishpart. Oare merita banii? Risc sa platesc manopera de doua ori?

La reprezentanta, cele originale sunt la 200 Lei, e cam mare diferenta si asta imi da de gandit...

O seara faina!

Ioan

Eu le-am schimbat de doua ori in anul asta

prima data am pus allmakes de pe site-ul online desi mi s-a parut pretul mic nu ma asteptam sa se rupa dupa 6 luni

A doua oara am schimabt cu originale, asta vara am dat pe cea din dreapta 120 ron, acum 2 saptamani 165 ron

Ai grija cand le scoti s afaci o poza si pe cea noua sa o pui in exact aceiasi pozitie

Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0
Link spre comentariu

...nu stiu, dar probabil mai mult decat piesa slaba...

De brandul FEBEST a auzit cineva? Cica fabrica calitate germana pentru masini japoneze si coreene. La ei bucsa ar veni la 55RON, transport gratuit.

Da, am luat ceva piese de la Febest pentru nissan almera si au fost bune... sigur sunt mai bune decat aftermarketurile ultraieftine englezesti, nu stiam ca au si pt LR, e bine de stiut

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare