Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Uleiuri folosite, cantitati recomandate, branduri folosite si de care am fost multumiti

HEM

Postări Recomandate

Am tot cautat pe site sa vad daca gasesc un topic cu tipurile de uleiuri folosite, cantitatile necesare, etc functie de tipul de masina, un topic unificat si in care sa poti gasi ce tip de ulei este recomandat fct de tip auto, motorizare, cutie de viteze, la cat timp se recomanda sa fie schimbat( nr km sau perioada)

Cred ca ar fi ff util pt toata lumea, mai ales ca pe acest forum sunt multi cu o indelunga experienta si cunostinte ce nu sunt numai din carti.

Propun ca un administrator sa faca un tabel sau un format standardizat, in care pot fi usor gasite aceste date

Exemplu

Auto tip motor tip cutie viteze cutie transfer grup fata grup spate

Toyota J9 D4D -3L manuala

Ulei 5w30 75w 90

km/perioada 10000km/anual 15000km/2 ani

Cantitate L 7,5+0,7 2,5

Recomandat de producator -Aral (ex)

Am folosit Mobil 0w40 - ff multumit

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Uleiuri folosite, cantitati recomandate, branduri folosite si de care am fost multumiti

Pentru toate tipurile de masini si pentru toate motorizarile....??? :shock::shock::shock:

Nu vad de ce n-ai face tu un astfel de tabel, daca timpul si rabdarea iti permit.....

Eu tot pot ajuta cu identificarea rapida a topicurilor pentru ca eu le gasesc rapid cu "Cautarea avansata", cuvant-cheie = uleiuri....Dar banuiesc ca asta deja stii !

PS - Si cred ca mai exista deja un topic cu o tema aproape identica....

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38021-Voi-ce-uleiuri-folositi&highlight=uleiuri

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare