Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pierd ulei la cutie! Help!

MARIAN KJ

Postări Recomandate

Salutare! Cred ca pana acum am pus mesul acesta aiurea pe forum!

Sper sa nu se supere admin pe mine:old

Asadar, cu speranta ca imi puteti spune ce si cum iata beleaua: Cherokee-ul meu pierde ulei din cutia (automata) de viteze. Cam "o pata" (7-8 cm in diametru) pe saptamana, Pana rezolv problema intrebarea e daca pot completa uleiul? Pe la joja m-am gandit? Se poate?

:hl

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pierd ulei la cutie! Help!

de gandit te-ai gandit bine pe acolo completezi si il verifici sa fie la nivel cu motorul cald la temperatura de functionare normala si cu cutia in pozitia N,parca asa imi amintesc.

dar cel mai bine spre rezolvarea problemei este sa identifici de unde vine uleiul,adica de unde picura,ca poate pica pe la o imbinare intre baia de ulei de sub sertarase,poate pica pe la un simering,poate pica eventual pe langa un surub care are filetul mancat...eventual chiar si prin carcasa daca are o fisura sau un por.

cel mai simplu,iei una bucata carpa,te bagi sub masina si stergi toata cutia dupa care o lasi peste noapte si vezi pe unde curge si de unde curge,iar apoi rezolvarea vine de la sine:)

Link spre comentariu

Multam!

Mi-era teama sa nu fac vreo boacana!

Sper sa identific problema: nasol e ca mi se pare sa fie din cauza simeringului (care are un cost rizibil, dar pt a-l schimba necesita cam 6-7 ore de service - am impresia ca tre' data mai toata cutia jos)

:bi

Link spre comentariu

Esti sigur ca e ulei de cutie si nu ulei de motor?

Eu la al meu Jeep, tot KJ 2.8 CRD, tot cutie automata, mai face din cand in cand pata de ulei sub el, dar uleiul e de motor, e dus simeringul dintre cutie si motor, dar partea spre motor, la priza de putere. E o boala veche a lor. La cutie, daca ar fi sa fie de acolo buba, ar trebui sa ai ulei rozaliu spre rosu putin. Daca e mai negru, atunci e de motor. Singurul loc pe unde as vedea ca ar plange la cutie ar fi etansarea baii de ulei la cutie, etansare care se poate pierde daca se loveste baia. Daca asa e cazul, cam trebuie data jos cutia si facut un schimb eventual inspectat etansietatea acesteia.

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare