Mircea2206 Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 am gasit unul pe un site ...este din 1994 2470cm3 volan pe dreapta englezoi..dar am o nelamurire Domnul spune ca este autoutilitara unde anume,scrie in actele de anglia daca este LKw.... ca pe anglia nu ma pricep Va multumesc scuze daca am gresit topicul!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: Doresc sa achizitionez Mitsubishi pajero MK2! Fila 1, Pagina 2, Rubrica 4 (Vehicle details), subdiviziunea D.3 Body type 4x4 utility vehicle Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marko2014 Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Re: Doresc sa achizitionez Mitsubishi pajero MK2! pt inceput 2.8 e ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Re: Doresc sa achizitionez Mitsubishi pajero MK2! am gasit unul pe un site ...este din 1994 2470cm3 volan pe dreapta englezoi..dar am o nelamurire Domnul spune ca este autoutilitara unde anume,scrie in actele de anglia daca este LKw.... ca pe anglia nu ma pricep Va multumesc scuze daca am gresit topicul!! in actele de Anglia nu are cum sa scrie LKW (Last Kraft Wagen = masina transport) verstehst? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex22 Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Doresc sa achizitionez Mitsubishi pajero MK2! Salut ! Daca iti este de ajutor,la mine scrie PRIVATE/LIGHT GOODS (PLG) - raspunsul celor de la RAR - NU este autoutilitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Doresc sa achizitionez Mitsubishi pajero MK2! Pe undeva pe acol trebuie sa scrie altceva dar nu Private! Own goods scrie in Irlanda pentru cele comerciale tip 4x4! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Doresc sa achizitionez Mitsubishi pajero MK2! Insist! Fila 1, Pagina 2, Rubrica 4 (Vehicle details), subdiviziunea D.3 Body type 4x4 utility vehicle Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate