coltalb Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Nu gasesc nici un senzor de temperatura. M-am uitat si sub volan si in spatele farului stang unde s-ar afla dar nu-mi dau seama . Stie cineva cum arata? O poza ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Re: locatie senzori temperatura mk 2 Ce temperatura? Exterioara? La MK3 e in spatelei emblemei din masca, langa claxoane... la a ta nu stiu... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Octombrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2014 (editat) Re: locatie senzori temperatura mk 2 la mk2 si interioara si exterioara, vreau sa schimb senzorii aia termostorii ca nu indica deloc bine. am gasit ceva pe google, asta sa fie? http://www.ebay.co.uk/itm/Pajero-Shogun-MK2-91-99-EXTERNAL-OUTSIDE-Temperature-Temp-Sensor-/380794798156 Editat Octombrie 29, 2014 de coltalb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinake Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Re: locaLIZARE senzori temperatura mk 2 Da,asa arata si la mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staicucostel Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 (editat) Re: locaLIZARE senzori temperatura mk 2 da asta este. la MK II senzorul de temperatura exterioara este in bara din fata pe partea stanga.AJUNGI LA EA PRIN FATA ROTII DIN FATA STANGA. Urmareste firul care pleaca dintr-o mufa ca cea din poza pe care o gasesti langa farul din stanga.( daca dai masca de fata jos.) cea din interior este in consola volanului deasupra levierului care regleaza pozitia coloanei volanului. Editat Octombrie 30, 2014 de staicucostel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Octombrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2014 (editat) Re: locaLIZARE senzori temperatura mk 2 Am gasit cel exterior, m-am mai lovit de el si m-am minunat ca nu stiam ce semnifica. arata bine gradele sa zic asa . daca scot mufa arata -29 Cel interior nu-l gasesc nici cum, el arata -27 iar acum vad ca arata -26 E posibil sa fie lipsa, defect sau rupt firul si sa dea cu - multe grade ? Va semana mufa de la cel exterior cu cea din interior pt ca sunt multe mufe care stau degeaba dar nici una care sa-i semene celei exterioare? Editat Octombrie 30, 2014 de coltalb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staicucostel Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Re: locaLIZARE senzori temperatura mk 2 demonteaza capacul de jos (de sub volan) si pe ei in interior pe o placuta de aluminiu este senzorul de temperatura pentru interior.(deasupra fantei unde culiseaza levierul care blocheaza culisarea coloanei volanului sus -jos) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.c Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 (editat) Re: locaLIZARE senzori temperatura mk 2 A montat cineva pe un Pajero, care nu are din fabrica, termometr/altimetri/clinometru ? Oare o avea mufe pentru termometru si senzori? Editat August 26, 2016 de bogdan.c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate