Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

locaLIZARE senzori temperatura mk 2

coltalb

Postări Recomandate

Re: locatie senzori temperatura mk 2

la mk2 si interioara si exterioara, vreau sa schimb senzorii aia termostorii ca nu indica deloc bine.1643113037__57.thumb.JPG.b7379d1f7b6b25b0261bb1f794c7d628.JPG am gasit ceva pe google, asta sa fie?

http://www.ebay.co.uk/itm/Pajero-Shogun-MK2-91-99-EXTERNAL-OUTSIDE-Temperature-Temp-Sensor-/380794798156

Editat de coltalb
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: locaLIZARE senzori temperatura mk 2

da asta este. la MK II senzorul de temperatura exterioara este in bara din fata pe partea stanga.AJUNGI LA EA PRIN FATA ROTII DIN FATA STANGA.

Urmareste firul care pleaca dintr-o mufa ca cea din poza pe care o gasesti langa farul din stanga.( daca dai masca de fata jos.)

cea din interior este in consola volanului deasupra levierului care regleaza pozitia coloanei volanului.

Editat de staicucostel
Link spre comentariu

Am gasit cel exterior, m-am mai lovit de el si m-am minunat ca nu stiam ce semnifica. arata bine gradele sa zic asa . daca scot mufa arata -29

Cel interior nu-l gasesc nici cum, el arata -27 iar acum vad ca arata -26

E posibil sa fie lipsa, defect sau rupt firul si sa dea cu - multe grade ?

Va semana mufa de la cel exterior cu cea din interior pt ca sunt multe mufe care stau degeaba dar nici una care sa-i semene celei exterioare?

Editat de coltalb
Link spre comentariu

demonteaza capacul de jos (de sub volan) si pe ei in interior pe o placuta de aluminiu este senzorul de temperatura pentru interior.(deasupra fantei unde culiseaza levierul care blocheaza culisarea coloanei volanului sus -jos)

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

A montat cineva pe un Pajero, care nu are din fabrica, termometr/altimetri/clinometru ? Oare o avea mufe pentru termometru si senzori?

Editat de bogdan.c
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare