Cotojman Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Va salut , vreau sa imi cumpar niste anvelope 31/10.5.r15 pentru toyota hilux , ce imi recomandati , dace puteti lasa si un link cu model, pret. In conversie inseamna, 265/75r15 ? VA multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 (editat) Re: 31/10.5/15 Recomandare Pentru ce ? Iarna , vara , all season , AT , MT , compacte de sosea ..... ????? All Season sunt proaste pentru o iarna geroasa sau cu multa zapada . MT-urile sunt execrabile pentru iarna si pentru sosea . Compactele sunt groaznice pentru noroi sau iarba uda . Si tot asa :wink: . Trebuie sa fii mai explicit ca sa te ajutam . Bune pentru de toate nu exista . Exista doar compromisuri mai bune sau mai proaste . Indiferent ce vei alege si pentru ce iti trebuiesc , ai grija la indicele de incarcare. Fiind un pickup care duce greutate pe puntea spate , vei avea nevoie de ceva cu perete lateral intarit ( cunoscute ca si XL ) si cu indice de incarcare peste 109 . Editat Octombrie 30, 2014 de FordRanger Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 (editat) Re: 31/10.5/15 Recomandare vezi ca are GPSCU niste Khumo. le recomand cu caldura, eu pina acum am avut 2 seturi de AT de la Khumo si sint excelente. pe 60 si pe 4runner. pentru iarna si pentru offroad am TSL-uri 31x11.5x15 daca iti pui mt-uri, trebuie sa fii doar un pic mai atent pe gheata si pe carosabil umed, ca de altfel cu orice cauciuc. in rest, pe zapada si drumuri inzapezite, sint foarte bune, mai ales daca le desumfli. Editat Octombrie 30, 2014 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cotojman Postat Octombrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Re: 31/10.5/15 Recomandare Multumesc, vreau ceva de iarna , off-road . Merg cu masina la vanatoare . :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Re: 31/10.5/15 Recomandare In acest caz , ai avea nevoie de niste anvelope cat mai aerisite ca si profil . Nu ceva compact. Blocurile trebuie sa aiba destul spatiu intre ele ( maxim 5 randuri ) . Genul acesta : Eu am pus niste Nexen Winguard si s-au comportat binisor la prima vedere pe iarba uda , la fel ca si Goodyear Wrangler AT/SA care sunt mult mai aerisite si au un profil mai agresiv , dar sunt all season ( cel putin dupa inscriptia M+S ) . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Re: 31/10.5/15 Recomandare ANVELOPE Va salut , vreau sa imi cumpar niste anvelope 31/10.5.r15 pentru toyota hilux , ce imi recomandati , dace puteti lasa si un link cu model, pret. In conversie inseamna, 265/75r15 ? VA multumesc. Pentru a vedea marimea convertita din sistemul anglo-saxon in cel european, foloseste unul din calculatoarele aflate in sectiunea "Anvelope si jante/Discutii generale", respectiv din acest topic : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54160-Calculator-comparator-pentru-anvelope-si-jante Pentru o recomandare privind marcile de anvelope si preturile acestora, contacteaza unul dintrre Partenerii forumului pe care ii poti gasi in sectiunea "PROMO". REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Re: 31/10.5/15 Recomandare ANVELOPE Iarna...off road...vanatoare...eu zic sa te gandesti serios la BFGoodrich MT. Nu prea ai ce sa faci cu AT-uri iar cu cele de iarna prezentate mai sus eu spun ca nu ai ce sa cauti in teren. Cauta pe youtube ce pot sa faca BFG MT KM 2 in zapada si te vei convinge singur. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cotojman Postat Octombrie 31, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Re: 31/10.5/15 Recomandare ANVELOPE Va multumesc pentru sfaturi. Wolfman , m-ai convins. De unde pot sa le comand ? Am cautat pe google dar nu m-am descurcat prea bine. Va multumesc mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel4x4 Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Re: 31/10.5/15 Recomandare ANVELOPE de aici http://shop.gtcauto.ro/anvelope/bfgoodrich/mud-terrain/bfgoodrich-mud-terrain-31-105-r15-718821 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cotojman Postat Octombrie 31, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Re: 31/10.5/15 Recomandare ANVELOPE Multumesc mult , o sa le comand . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Re: 31/10.5/15 Recomandare Multumesc, vreau ceva de iarna , off-road . Merg cu masina la vanatoare . :) Si eu cred ca BFG MT KM2 sunt cele mai indicate. Am pe Defender,am facut peste 40000 km si mai au 11 mm carne (noi au 14 mm). Pe zapada mare sunt foarte ok,onroad pe fleoscaiala si gheata sunt hororr (dar am Michelin-uri dedicate)!:grin: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Re: 31/10.5/15 Recomandare ANVELOPE BFG MT KM2 rules pe asfalt , pe zapada noroi sau orice altceva. Le IUBESC ! Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Re: 31/10.5/15 Recomandare ANVELOPE Eu le am de trei ani si le-am folosit in toate conditiile. Mi se par cel ma bun compromis pentru ce fac eu cu ele. Sunt fosrte rezistente la uzura/intepaturi/taieturi. Am facut o singura pana si asta pentru ca mergeam printr-un santier si am calcat pe o scandura care avea in ea un cui. Vara trecuta a 'bubuit' unul sub masina si am crezit ca l-am facut praf dar a fost o simpla dejantare (roti virate maxim stanga si proptite intr-un mal de pamant, presiune 1.2 bar, in spate nici o sansa sa ies si m-am troliat asumandu-mi riscurile. L-am umflat si gata). Am urcat o panta de 4-500 metri foarte abrupta (treapta 2 pe reductor si span la greu) cu pietre colturoase si grohotis si ma gandeam ca le-am facut praf dar...surpriza se prezinta intr-o stare excelenta. Nu fac in noroi ce face un simex, nici iarna ce fac unele dedicate dar si cu dansa-n gaurica si cu sufletu-n rai nu se poate. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 (editat) Re: 31/10.5/15 Recomandare ANVELOPE Din punct de vedere al andurantei si eu recomand BFG KM2 , urmele de abuz de pe ale mele arata cat au tras-o sau cat de idiot am fost ... si totusi rezista . Am cu ele mai mult de 50 000 km , pana acum n-am facut nici o pana desi am scos din crampoane destule capete de sarme si ceva cuisoare . Lateralul intarit m-a convins pe mine , era ceva ce-mi lipsea si care ma ingrijora mereu . Am taiat un KM2 , dar intr-un sleau cu noroi care avea in lateral o gresie ascutita ca o gura de secure ... era marcat in el un bat destul de vizibil , insa am neglijat 'indicatorul' care zicea el destul de clar ca ceva nu-i in neregula si l-am calcat , cu consecinte imediate . Ideea e ca mers incet cam o ora pe cauciucul taiat in lateral fara sa avariez janta , am intrat pe bac ultimul si am iesit ultimul dar am ajuns fara probleme 'acasa'. Nu sunt stralucite iarna dar totusi le prefer pentru ca sub zapada sunt multe necunoscute ... Pentru o masina de teren ideea de anvelopa de iarna e cel putin complicata ... poate BFG AT... sau ceva ... Graber ...poate ... Editat Octombrie 31, 2014 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Re: 31/10.5/15 Recomandare ANVELOPE Sustin cele de mai sus, le am de putin timp, de noi, dar m-au impresionat ca aderenta si capacitate de descarcare. Pe sosea sunt parfum pana pe la 80/h par chiar foarte civile... Pe Hilux am avut ATuri, robuste, rezistente insa se incarcau repede in teren. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Re: 31/10.5/15 Recomandare ANVELOPE Conteaza mult si destinatia masinii. Daca este unica , si de bune si de rele , si de sosea si de noroi , anvelopele alea o sa ii manance ficatii. Daca este a doua sau a treia masina de familie si este utilizata doar in conditii mai speciale , atunci se potriveste si un profil mai extrem cum este cel indicat de colegi . Pentru o masina pe care o fatai toata ziua pe sosele , cred ca are mai multe neajunsuri decat avantaje. Daca imi spune cineva ca poti merge cu alea la un drum lung pe sosea si nu iti paraie direct pe creieri , inseamna ca respectivul sau nu prea aude bine, sau si-a pus casca de motociclist si nu mai paote sa o dea jos. Pentru mine este deranjant si AT-ul ca si profil , comparativ cu un profil compact la sosea . Dupa ce mergi mult deja devine deranjant zgomotul ala de profil rar si inalt . Ok , daca as sta toata ziua prin taiga sau prin pusta , pe drumuri neamenajate unde oricum nu merg cu viteze mari si conditiile de rulare sunt schimbatoare si drumurile sunt grele , atunci ar fi o alegere potrivita. Cand am mers prima data in viata mea cu un profil Sahara pe asfalt , am zis ca ma las de off-road . Te ia de cap daca faci mai mutl de 20 de km. Eigur , este o opinie personala si nu trebuie sa fie impartasita de toata lumea . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Re: 31/10.5/15 Recomandare ANVELOPE ... KM2 au fost zgomotase pe asfalt doar cand au fost absolut noi . La sfarsitul franarii simteam chiar si fiecare crampon , individual , cum se aseaza pe asfalt . Dar asta a fost can era cramponu' vanjos si invartosat . S-a mai estompat cu timpul ... sau m-am facut eu mai nesimtit ... Culmea , la Outlander imi pare ca se aude BFG AT mai pronuntat si oarecum deranjant cand percepi asta ) decat KM2 la Patrol ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 (editat) Re: 31/10.5/15 Recomandare ANVELOPE La mine este cea de-a treia masina a casei si, atunci cand ma urc in ea resetez celelalte experiente auto. Cu KM2 ma simt perfect pe asphalt si poate nu chiar asa implinit pe teren. Am si roti de oras pentru Ranger, cu ele ma delectez in majoritatea situatiilor de asFalt. Editat Noiembrie 1, 2014 de Astral Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Re: 31/10.5/15 Recomandare ANVELOPE Conteaza mult si destinatia masinii. Daca este unica , si de bune si de rele , si de sosea si de noroi , anvelopele alea o sa ii manance ficatii. Daca este a doua sau a treia masina de familie si este utilizata doar in conditii mai speciale , atunci se potriveste si un profil mai extrem cum este cel indicat de colegi . Pentru o masina pe care o fatai toata ziua pe sosele , cred ca are mai multe neajunsuri decat avantaje. Daca imi spune cineva ca poti merge cu alea la un drum lung pe sosea si nu iti paraie direct pe creieri , inseamna ca respectivul sau nu prea aude bine, sau si-a pus casca de motociclist si nu mai paote sa o dea jos. Pentru mine este deranjant si AT-ul ca si profil , comparativ cu un profil compact la sosea . Dupa ce mergi mult deja devine deranjant zgomotul ala de profil rar si inalt . Ok , daca as sta toata ziua prin taiga sau prin pusta , pe drumuri neamenajate unde oricum nu merg cu viteze mari si conditiile de rulare sunt schimbatoare si drumurile sunt grele , atunci ar fi o alegere potrivita. Cand am mers prima data in viata mea cu un profil Sahara pe asfalt , am zis ca ma las de off-road . Te ia de cap daca faci mai mutl de 20 de km. Eigur , este o opinie personala si nu trebuie sa fie impartasita de toata lumea . ok. de ce ai masina de teren? iti recomand un mercedes. iti garantez ca e infinit mai confortabil decit rangerul tau, pe orice sosea. daca pentru tine km2 e profil rar si inalt, cum definesti simex-urile sau tsl-urile? :x in alta ordine de idei, omul a ales, case closed! :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Re: 31/10.5/15 Recomandare ANVELOPE Multumesc pentru recomandare. Mai am doua masini in curte in afara de Ranger :grin:. Omul dorea o recomandare si a primit chiar mai multe. Orice ar fi ales , este dreptul lui atata timp cat el le plateste. Insa raman posteritatii si discutiile pe tema , pro sau contra. Eu cred ca sunt folositoare si se mai poate povesti mult pe aceasta situatie , mai ales ca se discuta despre un anume profil , foarte specific , si nu pchestii generale . Chiar ar fi frumos sa aflam si opinia lui dupa ce le va utiliza . Cat de potrivite le crede pentru ce dorea sa achizitioneze , cum se impaca cu masina , daca zgomotul este deranjant sau acceptabil , daca se simte in siguranta pe zapada si gheata cand o veni iarna. Cred ca ar fi pacat sa se termine totul aici. Probabil ca inca nici nu le-a primit sau pus pe masina si noi ii inchidem topicul. :wink: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: 31/10.5/15 Recomandare ANVELOPE Deci s-auzim de feed back! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: 31/10.5/15 Recomandare ANVELOPE Pana la urma ce ai cumparat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: 31/10.5/15 Recomandare ANVELOPE Io nu stiu ce povesti tot pui FordRanger de zgomot si altele minuni. KM2 imi pare o guma ca orice guma de strada dpdv al galagiei. Eu nu consider ca face zgomot. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate