crt82sil Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Salut! Vreau sa-mi cumpar un samurai pe care sa-l folosesc pentru off-road usor, in special pentru plimbari in natura cu familia(inclusiv copiii de 2-4 ani). Stiu ca suna cam ciudat "plimbari cu familia cu samuraiul" dar asta e singura masina 4x4 pe care as cumpara-o acum. Stiind ca toata lumea se plange de confortul oferit de o suspensie pe foi de arc, mi-am indreptat atentia spre un samurai pe elicoidale(probabil se numeste altfel dar pentru mine tot samurai este). Intrebarea mea este: merita diferenta de bani(cam 1000 de euro) intre un samurai pe lamelare si unul pe elicoidale? Sau este mai indicat sa iau unul pe foi si sa-l trec la elicoidale... 1 An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERR Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Re: Sfat achizitie samurai pe elicoidale Salutare, Am luat de o lună un Samurai SJ80 pe elicoidale. Am mers prea puțin cu unul "clasic" așa ca nu pot sa fac comparație. Cel pe elicoidale țopăie si el, nu te rupe de pietre la rinichi dar se simte ca e o mașină scurta si înaltă. Ca mărime încap 2 adulți si 2 copii si maxim 1 plasa de billa in portbagaj, deci mai greu cu plimbări lungi. Acum daca vrei mașină in principal pt plimbări cu familia eu zic sa te uiți la Vitara care e mai civilizata, confortabila, etc. Daca vrei Samurai ca vrei Samurai... bafta la căutat. Daca pot sa te ajut cu alte informații spune ce si cum si incerc sa răspund. Spor, Robert 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Noiembrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Re: Sfat achizitie samurai pe elicoidale Stiu ca alegerea logica este vitara, am facut alegerea asta acum 4 ani cand cautam tot samurai... Legat de spatiu de bagaje, am in plan un roof rack. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Re: Sfat achizitie samurai pe elicoidale merita diferenta de bani(cam 1000 de euro) intre un samurai pe lamelare si unul pe elicoidale? NU. Samuraiul pe elicoidale, dupa cod SJ80, este o strutocamila nejustificat promovata pe site-urile de vanzari si mult supraapreciata pentru ce ofera. SJ80 este un experiment nereusit al inginerilor japonezi. In 96 au inceput productia la SJ80, in 97 l-au prezentat pe jimny, in 98 a inceput productia la jim si au renuntat la SJ80. Suspensia este foarte proasta, cursa amortizarelor este de 11 si 14 cm. Pur si simplu nu ai ce sa ii faci fara interventii majore. Am inlocuit amortizoarele fata-spate, exita doar originale, cost 2000 lei. Mai exista un kit de +4cm prin australia, dar daca citesti pe auszookers, nu rezolva decit ceva inaltare si nimic la confort. Tendoanele sunt prea scurte ca sa poate oferi ceva decent. Turnurile amortizarelor fata sunt facute din tabla de conserve, crapa si se rup de ies suruburile prin varf cu tot cu bucse. Ca sa repari turnul ori dai fata jos, ori decupezi cu flexul din contraaripa sa poti suda. Bucsele tendoanelor sunt foarte slabe si mor imediat. Orice altceva decit bucse originale de Jimny, tine doua-trei iesiri. Una originala costa 130 lei. In oras nu am sesizat nici o diferenta intre Samurai si SJ80, ambele stoc. Ma asteptam la mai mult. Am vazut un alt SJ80 care avea amortizoarele inlocuite de 10000km, (asa zicea proprietarul, se vedea pe ele ca nu-s cele de fabrica) si care aveau doar rolul de a nu pierde puntea, ca de amortizat nu mai amortizau de mult. Sau este mai indicat sa iau unul pe foi si sa-l trec la elicoidale... Munca multa si rezultate mult sub asteptari. La un Samurai pe foi, cel mai eficient este Wrangler spate si RUF. Cu mai putin de 1000 euro, obtii si confort si megaflex. Vreau sa-mi cumpar un samurai pe care sa-l folosesc pentru off-road usor, in special pentru plimbari in natura cu familia(inclusiv copiii de 2-4 ani). Stiu ca suna cam ciudat "plimbari cu familia cu samuraiul" dar asta e singura masina 4x4 pe care as cumpara-o acum. Pentru "plimbari cu familia cu samuraiul" s-a inventat Suzuki Jimny. Este deja pe elicoidale si in varianta stoc este foarte capabil. Ii pui doar roti si GATA. Apa, paie si bataie. Iar daca simti nevoia, iei unul cu AC, ABS, oglinzi electrice, airbaguri, etc. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Noiembrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Re: Sfat achizitie samurai pe elicoidale Merci minitehnicusro. Acum lucrurile sunt clare. Chiar mizam pe un raspuns de la tine, initial am vrut sa-ti dau un PM dar apoi m-am hotarat sa deschid topicul asta. 1 An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 (editat) Re: Sfat achizitie samurai pe elicoidale O masinuta faina,am avut,modificat,taiat,mers,vandut. Asa cum a facut-o tacsu` nu are confort nemaipomenit dar nici nu-ti rupe dintii ca cel pe lamelare. Daca reusesti s-i schimbi amortizoarele si arcurile cu altele rezultatul e super ok insa costisitor.Insa nu atat daca te apuci sa-i pui tu elicoidale la unul pe foi.NU merita schimbata suspensia pe original.!!!Oricum nu e ce trebuie. Rugina !!!! la modelele dupa 1997 este din ce in ce mai evidenta.Parca totusi la tabla 88`-93` raman cele mai bune. Un mare avantaj!!!! latimea puntilor care este cea mai mare dintre toate Samuraiele.Au aproape aceeasi lungime cu cele de Patrol K. Eu oricand aleg suspensia pe elicoidale in locul celei pe foi chiar si de Wrangler. Daca ai gasit la bani buni poate, daca nu, cred ca alta e masina pentru plimbari(Wrangler,LJ 70,73) Sa ai spor! Editat Noiembrie 2, 2014 de Giani 1 KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate