RETI Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Am nevoie de un pic de ajutor.....mi s-a aprins in bord becul de la. Batteries, turometrul numai afiseaza si nici litometrul......ce sa fie? Am ajuns la destinatie,baraj Vidra. Am un apparatus de measurable sa vad daca alternatorulul imi baga voltajul necesar. Said ma pregatesc de un alt alternator? Ca asta e deja reparat. Si are si unul din capace de Aluminiu sudat.Astept pareri, sfaturi.tastez de pe telefon ......asa cu cam greu cubutelia alternative softuri.Multumesc anticipat! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Noiembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Re: Alternator cu Probleme,in varful muntiilor. Pana la urma l-am desfacut deziipit,si pus la loc,notice ca aveam un letcon pe Gaz.2 fired retezate si 2 prezoane fara filete din trei care tin capacele.L-am rezolvat. Mersi! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Noiembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 (editat) Re: Alternator cu Probleme,in varful muntiilor. Urmarea ...interventia nu a durat prea mult ...carcasele fiind fisurate ...bolturile nu au putut sa ramana in locasurile respective motiv care unul din ele a inceput sa joace....si caracasa iara s-a descentrat putin atat cat sa joace colivia cu infasurare si sa ..sa se rupa un piciorus de la diode....firul ramas liber a ajuns la masa ...sii brrr...scurt ...si un pic de fum....rezulatatul ..ALT alternator. Editat Noiembrie 16, 2014 de Astral Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate