Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alternator cu Probleme,in varful muntiilor.

RETI

Postări Recomandate

Am nevoie de un pic de ajutor.....mi s-a aprins in bord becul de la. Batteries, turometrul numai afiseaza si nici litometrul......ce sa fie? Am ajuns la destinatie,baraj Vidra. Am un apparatus de measurable sa vad daca alternatorulul imi baga voltajul necesar. Said ma pregatesc de un alt alternator? Ca asta e deja reparat. Si are si unul din capace de Aluminiu sudat.Astept pareri, sfaturi.tastez de pe telefon ......asa cu cam greu cubutelia alternative softuri.Multumesc anticipat!

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Alternator cu Probleme,in varful muntiilor.

Pana la urma l-am desfacut deziipit,si pus la loc,notice ca aveam un letcon pe Gaz.2 fired retezate si 2 prezoane fara filete din trei care tin capacele.L-am rezolvat. Mersi!

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Alternator cu Probleme,in varful muntiilor.

Urmarea ...interventia nu a durat prea mult ...carcasele fiind fisurate ...bolturile nu au putut sa ramana in locasurile respective motiv care unul din ele a inceput sa joace....si caracasa iara s-a descentrat putin atat cat sa joace colivia cu infasurare si sa ..sa se rupa un piciorus de la diode....firul ramas liber a ajuns la masa ...sii brrr...scurt ...si un pic de fum....rezulatatul ..ALT alternator.

Editat de Astral

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare