ciprian_root Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Vă plângeați că sunteți puțini, iată-mă-s! :jp1 Astăzi am semnat actele, am dat banu și am plecat cu atelajul din imagini: Grand Vitara 1999, taxa plătită! V6 2.5L LWB 138,000km cât se poate de reali - am primit și una bucată istoric de mașină de la origini si până acum 15,000km, cum nu mi-a fost dat să văd până acum - mulțumesc pe această cale fostului proprietar :tk Cutie manuala, AC, oglinzi si geamuri electrice Primele impresii: - motorul ăsta e criminal... poate să stea liniștit până in 2,000 de ture conducând (chipurile) economicos într-a 5-a, dar poate să și tragă ca un bizon când sari de 3-4,000 (cel mai frumos pe la 5,500) într-a 2-a sau a 3-a (btw, cred că și rapoartele din cutie fac o casă bună cu motorul, merge a 2-a până la 80km/h :wink:) - cred că trebuie să schimb suspensia asap, dansează ca o nebună la denivelări și se cam înclină în curbe luate mai tare - să nu-mi spuneți că așa e normal, vă rog... - cutia este foarte precisă - direcția este o minunăție, se conduce foarte ușor - e spațioasă, comodă și cel mai important, nu bate, nu scârțăie și nu troncăne nimic: eu bucuros Planuri: - în primul rând înmatricularea ei - având în vedere că intenționez să o folosesc cu preponderență în oraș și doar pentru ieșiri în natură pe drumuri forestiere (asta la început, până prind și eu curaj și capăt experiență) și după ce m-am delectat în ultimele zile cu multe discuții de pe forum, m-am hotărat la urmatoarele modificări în săptămânile următoare, în această ordine: - kit suspensie înălțare 2-3inch (în ordinea preferințelor după ce am citit, nu m-am hotărât încă, aștept păreri dacă sunt avizate: ToughDog, Calmini, OME, Ironman) - roți potrivite - snorkel Roca Silva - bare HD (nu găsesc ARB pt modelul ăsta) si troliu WARN - roof rack - blocanți ARB airlock spate și față (acum nu m-am prins eu 100% dacă am blocant spate - cred că nu - dar oricum, acest upgrade e mai departe, poate la anul în vară, dacă îmi place cum evoluează lucrurile) Vă țin la curent și mi-ar prinde bine un sfat sau o mână de ajutor de la colegi cu experiență - cine se oferă, please, PM sau reply. Numai bine! Looking for the best 4x4? Try a horse! _________________________________ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Merghy86 Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Re: Grand Vitara V6, 1999 Felicitari foarte frumos exemplar, de trei saptamani m-am pricopsit cu unul asemanator dar cu volan pe dreapta :banana , ce imi poti spune despre masina te rog :hl cum ti se pare si daca ai avut ceva probleme observ ca o detii de aproape un an si nu in ultimul rand ai reusit sa ii mai faci ceva din modificarile pe care ti le doreai ??:cn o seara frumoasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Grand Vitara V6, 1999 Inaltare de 2" , nu te arunca prea mult ca o dai in alte dureri cu planetarele si suspensia fata si e cam aiurea sa inalti masina dar de fapt sa cobori diferentialul , cu multe artificii si prea multi bani pentru aceasi garda la sol . Roti maxim 31 dar cu ceva modificari la caroserie sa fie bine , mai bine cu ceva mai mici ca e mai sigur din toate partile . Blocant as pune doar pe spate , din aceasi considerente de siguranta si fiabilitate . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Re: Grand Vitara V6, 1999 Din ce ai spus tu la modificari(blocant fata/spate ARB, troliu warn, suspensie ome) fac mult mai mult ca valoarea masinii. Incepe cu modificarea suspensie si niste roti decente si eu zic ca o sa fii multumit. Mai ales pentru ce vrei tu sa o folosesti. Inainte sa bagi atatia bani in upgrade, verific-o bine de rugina si fa o servizare corecta, sigur are sistemul de franare original, uleiuri din fabrica, bielete.... Ai ce sa verifici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatallor Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Re: Grand Vitara V6, 1999 cum se comporta motorul de 2,5? Cochetez si eu cu ideea unui GV automat 2,5 pentru noroaie, dar am o mare dilema cu v6le. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate