Flo123123 Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Va salut stimati colegi, Stiti cumva detalii despre aceasta masina ? E in LJ70 2,4 TD din 1993 verde Merci Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: LJ70 Hunedoara/Deva La cum arata masinuta cred ca a fost pe la Cosmin Mares (cosminmares2000) nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Noiembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: LJ70 Hunedoara/Deva La cum arata masinuta cred ca a fost pe la Cosmin Mares (cosminmares2000) Salut Da, a fost ! Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: LJ70 Hunedoara/Deva Salut Da, a fost ! Florin Am vazut ca l-ai intrebat pe Cosmin pe anuntul de vanzare al masinii, care acum e dezactivat, daca masina are A/C si blocanti, deci cel mai bine il suni pe Cosmin si afli tot ce te intereseaza pentru ca masina asta nu are la noi pe forum un topic de prezentare... In anuntul de vanzare scrie doar atat : "Restaurata ATENT!!! Inmatriculata ca autoutilitara taxa in valoare de 700 euro a fost achitata! S- au investit peste 5000 euro! Sasiu sablat vopsit si ceruit, caroseria o fost reconditionat si vopsita profesional interior exterior! Af 1993" Numarul lui Cosmin il gasesti aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?86493-Anvelope-33x12-0r16-Cooper-Discoverer-A-T3-600-euro REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Noiembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: LJ70 Hunedoara/Deva Am vazut ca l-ai intrebat pe Cosmin pe anuntul de vanzare al masinii, care acum e dezactivat, daca masina are A/C si blocanti, deci cel mai bine il suni pe Cosmin si afli tot ce te intereseaza pentru ca masina asta nu are la noi pe forum un topic de prezentare... In anuntul de vanzare scrie doar atat : "Restaurata ATENT!!! Inmatriculata ca autoutilitara taxa in valoare de 700 euro a fost achitata! S- au investit peste 5000 euro! Sasiu sablat vopsit si ceruit, caroseria o fost reconditionat si vopsita profesional interior exterior! Af 1993" Numarul lui Cosmin il gasesti aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?86493-Anvelope-33x12-0r16-Cooper-Discoverer-A-T3-600-euro Salut Am facut toate aceste chestiuni, desigur. iti dai seama ! Ideea era daca stie cineva in plus de ce se vede pe site sau de ce spune d-l Cosmin. (un fel de double ckeck) Maine sunt la Hunedoara si dac sa totul e in regula, ma fac "'apropitar'' si de LJ70 ! Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: LJ70 Hunedoara/Deva Felicitari pentru achizitie ...la cum arata masinile lui , pot sa te felicit deja .:wink: nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Noiembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: LJ70 Hunedoara/Deva Felicitari pentru achizitie ...la cum arata masinile lui , pot sa te felicit deja .:wink: Salut, Sa nu ne grabim cu concluziile, aceste Toyote costa o gramada de bani ! Sper ca va corespunde cu asteptarile . Multumesc, Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Noiembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Re: LJ70 Hunedoara/Deva Am luat-o ! Se poate inchide acest topic, o sa deschid altul cu noul acaret Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Re: LJ70 Hunedoara/Deva s-o stapinesti sanatos! The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate