dan ionut Postat Noiembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 (editat) Re: Posibila achizitie Discovery 2 Atata timp cat balansul injectoarelor se mentine intre +4 si -4 totul e ok, senzorul de ambreiaj daca e bulit pe langa faptul ca nu merge tempomatul ar creste turatia mult cand apesi ambreiajul sa schimbi vitezele, la chestiile care mai sunt de la volan si eu cred ca e cuplajul rotatiiv din volan, cam scumpa piesa merge martorul ACE la "self test"? adica vreo 4 secunde dupa ce pui contactul scimbandu-si culoarea? Asta e piesa? http://www.island-4x4.co.uk/rotary-coupler-steering-column-yrc100350-p-5992.html E scumpa, dar fata de 1.000 lei cat mi s-a comunicat la service, e mai bine. Am gasit-o si pe tocmai, sub numele de "spira airbag" :) http://www.tocmai.ro/spira-airbag-land-rover-discovery-16007015.html Sunt curios cum argumenteaza ca e deplin functioanala: au sarit airbag-urile? Pentru balans am vazut si vreo doi de 5 si un 7, parca in accelerare. Editat Noiembrie 11, 2014 de dan ionut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 da ala e contactorul rotativ din volan, iar la ACE daca martorul merge pe self test apoi nu se aprinde in mers nu exista defectiuni "active" NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionut Postat Noiembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 Masina s-a dat, fara ca sa fiu eu cumparatorul. Ironia este ca , dupa ce aproape ajunsesem la concluzia ca nu este cea mai buna optiune dpdv bani/ starea curenta, ma hotarasem ca totusi merita o sansa si cu reparatiile de rigoare putea fi chiar deosebita. Cautarea continua, macar acum stiu putin mai mult despre ce sa caut la un Dicovery 2. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 cel mai important aliat al tau este rabdarea.daca o ai,vei gasi o masina buna.eu la achizitie m-am grabit putin si am bagat ceva bani in punerea ei pe linia de plutire.spor si rabdare la cautari! Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionut Postat Noiembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 Acum am invatat sa am rabdare :) Eram destul de convins ca asta era masina potrivita, pana cand am fost la tester - ocazie cu care am mers vreo 90 de minute cu ea si am apucat sa mai constat una-alta. Mi s-a spus apoi ca s-a dat cu 5300. Mai erau de bagat cam 1.000 de euro in ea. Acum caut mai domol, desi vad ca anunturile bune, inca postate pe diverse site-uri sunt deja invechite/ vandute. Ma surprinde atitudine unora care dupa ce suni si pui intrebari, fie anunta in scurt timp ca nu mai e valabil sau maresc pretul pe acelasi anunt. Tepe de genul facelift din 2001 (??) sau totul schimbat pe ea, vopsea noua, doar 100.000 km- 3500 euro nu servesc. Doar le raportez ca fiind abuzuri :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoogyOne Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 Salutare, Vezi ca e un D2, utilitara cu 5 locuri, model facelift de vanzare. Imi place cum arata la ext/int. insa pretul e destul de piperat. Dar daca stai sa te gandesti ca in cea alba mai aveai de bagat nu stiu cat, poate merita efortul si o iei direct in stare buna. Uite anuntul mai jos: http://www.autovit.ro/land-rover-discovery-C35192240.html Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionut Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 E faina, dar cam mult peste posibilitatile mele; cu aia alba ajunsesem la 5100 negociat, de la 5650 cat era pretul, din calculele mele mai bagam inapoi 8-900 euro incluzand impozit -900 lei si rca- cam 500 lei* (urma sa ramana inmatriculata pe numele vechiului proprietar). Aceasta vad ca are totusi numere rosii, nu imi e clar daca are categoria de autoutilitara la noi sau LKW-ul de la nemti, ceea ce nu e acelasi lucru cu inmatricularea la noi. Avand in vedere pretul, nu prea imi permit sa pretind ca sunt interesat, ar fi doar "teatru" din partea mea. Nu ca ar fi un capat de tara, nu are suspensie pneumatica si nici ACE in dotari, din ce se vede in poze. O sansa buna sa nu aiba diferentialul central blocabil. Stergator spate- nu. Multumesc pentru link. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 Nu ca ar fi un capat de tara, nu are suspensie pneumatica si nici ACE in dotari, din ce se vede in poze. O sansa buna sa nu aiba diferentialul central blocabil. Stergator spate- nu. N-am nici o treaba cu anuntul, dar: are suspensie pneumatica are central blocabil (chiar daca nu are comanda mecanica) stergatorul spate este dotare standard la Disco Eroarea majora din anunt este ca Td5 n-are nici o legatura cu BMW-ul, este motor integral Land Rover:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 N-am nici o treaba cu anuntul, dar: are suspensie pneumatica are central blocabil (chiar daca nu are comanda mecanica) stergatorul spate este dotare standard la Disco Eroarea majora din anunt este ca Td5 n-are nici o legatura cu BMW-ul, este motor integral Land Rover:wink: teddy esti un mare cunoscator in ale LR, dar te contrazic( nu de alta dar am facut un drum de Galati, sa vad un Disco tot la acelasi vanzator) nu are suspensie pe aer nu are diferential blocabil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 teddy esti un mare cunoscator in ale LR, dar te contrazic( nu de alta dar am facut un drum de Galati, sa vad un Disco tot la acelasi vanzator) nu are suspensie pe aer nu are diferential blocabil Cum zici tu! Inseamna ca minte vanzatorul in anunt? (In ce priveste CDL, stiu ca din anul ala s-a revenit la cutia de transfer cu CDL, doar ca nu este scoasa comanda la sofer) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionut Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 (editat) Re: Posibila achizitie Discovery 2 Revin si eu in discutie; Am afirmat ca nu are SlS bazat pe faptul ca nu apare in poze butonul de activare. Sigur, am intalnit si varianta inversa, are butonul in bord dar au jefuit tot de pe masina, nici compresor nu mai era :) Pentru ACE- e clar- bidonasul din dreapta( cum te uiti la poza) are un singur capacel. Pentru diferential am facut afirmatia pe tot pe baza pozei, cu mentiunea ca " o sansa mare" includea varianta in care este in cutia de transfer , dar trebuie sa mai faci niste investitii pentru a il aduce in cabina si a nu da erori in bord. Probabil TC il activeaza cand crede de cuviinta, dar as prefera sa pot sa fac si eu asta. Stergatorul chiar nu apare in poze. Legat de anunturi si cat de corecte/ complete sunt, am intalnit anunt cu diferential blocant spate. Am intrebat si nu a stiut sa imi spuna cum se actioneaza blocarea.... Editare ulterioara: cea alba pe care am vazut-o avea diferentialul blocabil din cabina, si pe maneta era "gravat" acest lucru, plus stickerul aferent si martor in bord pentru confirmarea blocarii. era din 2004, dar nu stiu luna. Editat Noiembrie 25, 2014 de dan ionut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 multi vanzatori care nu prea stiu despre LR cred ca butonul de HDC blocheaza diferentialul ! de aia toti zic blocant ! La fel si la freelander doar studiaza piata si ai sa vezi! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 1.Pentru diferential am facut afirmatia pe tot pe baza pozei, cu mentiunea ca " o sansa mare" includea varianta in care este in cutia de transfer , 2. dar trebuie sa mai faci niste investitii pentru a il aduce in cabina si a nu da erori in bord. 3. Probabil TC il activeaza cand crede de cuviinta, dar as prefera sa pot sa fac si eu asta. pentru acuratete: 1. varianta cu sansele da a fi mecanism CDL in cutia de trabnsfer dar sa lipseasca timoneria e valabila doar la modelele pana in 2001, la cele facelift ori e cu maneta cu tot ori deloc... exista insa sansa sa fie stickerul cu CDL acolo dar mecanismul nu:uameni 2. e valabil doar pentru modelele pana in 2001... la facelift daca modifici si cutia de transfer pentru CDL nu va da erori in bord ca are un model innoit de ECU pe ABS care nu mai aprinde martorii dar inhiba TC-ul in consecinta 3. TC-ul e automat din fabricatie, nu ai cum a-l activezi manual ca nu stii din cabina pe care roata trebuie sa franeze sistemul NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 Asa of topic, dar nu ma pot abtine sa nu va spun si voua cele mai tari faze ce CDL auzite la Galati - de la vanzator, diferentialul se blocheaza virand rotile, ca si in imaginea de pe sticher - de la reprezentanta LR din Galati, unde un inginer de pe seria de sasiu bagata in calculator la ei imi spune ca se activeaza electric in momentul cuplari reductorulu - telefonic de la un tip care se prezinta ca reprezentant service LR in Bucuresti, ca este cu alunecare limitata, un fel de LSD Vanzatorul aduce multe LR, si masina care am vazut-o eu arata bine, dar habar nu are ce e un LR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miklovan Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 Am mai spus aici - italienii au o afinitate pentru Land Rover, in cazul de fata D2. In tara sunt vreo 3 sau 4 indivizi care aduc masini preponderent din Italia (modele facelift la care iti recomand sa te orientezi) sau din Olanda. Masinile au reputatia de a fi "stricacioase" dar relativ ieftin de intretinut. Au cele mai ciudate defecte pe care (daca ai mai avut masina) nu te astepti sa le gasesti: motorase inchidere centralizata, becuri display climatizare, etc. Cum bine spunea cineva: intra pe ebay.co.uk da cautare discovery si ce piese gasesti la vanzare sunt vulnerabilitatile masinii. Sfatul meu e sa ai ceva fonduri pentru eventualele reparatii. Ce consider eu ca ar trebui sa verifici: - joc in directie si scurgeri la caseta un surub mare sub masina - (500 de euro caseta noua) kitul de reparatie nu ajuta nici modelele reconditionate nu sunt un pariu castigator de fiecare data; -in cazul SLS verifica functionalitatea si sa stii ca pernele alea tin cam cat are masina cand o cumperi tu sau mai putin, adica vor trebui schimbate mai devreme sau mai tarziu si o sa ai nevoie de tester; -nu iti pune bucse de plastic; -ia in considerare foarte serios achizitia unui tester dedicat. Ca o parere personala: nu este o pierdere ca masina care a deschis discutia nu a ajuns la tine. Sanatate 1 "A bon entendeur, salut!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionut Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) Re: Posibila achizitie Discovery 2 Salut, Eu tot asteptam pe mail notificarile, de aia am raspuns mai greu. Adun incet -incet toate sfaturile si probabil voi reusi in cateva luni sa iau ceva ce imi doresc. Referitor la masina care a generat acest topic. Seria de sasiu o aveti deja aici, pentru putina lumina adaug ca avea si numarul TM 25 LRD. Ce mi-a placut la ea: - bine dotata; cred ca am mai enumerat dotarile, de la farurile cu spalare, proiectoare, tapiterie piele, geamuri electrice, inchidere centralizata, scaune incalzite, reglabile electric, trape* , 7 locuri* SLS, ACE*, Comanda sistem audio pe volan*, pilot automat* - diferential central blocabil - oglinzile erau si Pliabile electric - guri de ventilatie spate , in plafon (3), cu buton separat pentru AC ( nu stiu daca era un compresor separat) - telecomanda pentru SLS care permitea si coborarea pernelor pana la nivelul la care poti cupla lejer o remorca - pneuri de iarna* Ce nu mi-a placut: - probleme cu ambreiajul, sonore - tapiteria rupta in 2-3 locuri - trapa fata nu functiona - claxonul nu functiona - comenzile audio de pe volan nu functionau - pilotul automat nu parea sa functioneze - scaunele 6-7 le-am vazut tarziu, la ultima vizita; pareau aduse de pe alta masina, erau neingrijite, nemontate si ude, probabi fusesera spalate cu putin inainte - la tester s-a umplut ecranul; claxonul, comenzile si pilotul se pare ca nu functionau din cauza contactului rotativ, nu a "unei sigurante, cu siguranta" cum mi se spusese - nici trapa fata nu cred ca era din "siguranta" - cauciucurile , doar cele de iarna. Unul avea dot 2007, altul 2008, unul deloc- probabil resapat, altul- era alta marca. Toate 235. Cel de pe hayon, 255, janta diferita. - bara fata usor decolorata (partea neagra). Baiatul de la tester a concluziont foarte ferm ca fusese lovita si reparata. - volanul rotit cu cateva grade in sensul acelor de ceasornic, probabil necesita doar geometria. - montura unei oglinzi se vedea ca fusese crapata si reparata cu chit - un proiector cu suprafata reflectorizanta afectata de apa - un stop spate crapat - lama stergatorului spate a lasat cauciucul lipit de geam la actionare - unul din stergatoarele fata "nu era bine strans", ramanand in urma la actionare - parbriz crapat - oglinda exterioara de pe partea soferului crapata O mare parte a acestor "detalii" le-am remarcat la ultima vizita, cam a a 3-a. Nu stiu daca chiar s-a dat cu 5300 sau s-a saturat de observatiile mele, dar de parut nu imi pare rau ca nu am luat-o eu. Prima impresie (1/3, deci ) si mersul cu ea nu au fost atat de rele, totusi :) poate doar franarea cam moale, dar nu am termen de comparatie. Editat Noiembrie 26, 2014 de dan ionut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) Re: Posibila achizitie Discovery 2 .....Pentru diferential am facut afirmatia pe tot pe baza pozei, cu mentiunea ca " o sansa mare" includea varianta in care este in cutia de transfer , dar trebuie sa mai faci niste investitii pentru a il aduce in cabina si a nu da erori in bord. Probabil TC il activeaza cand crede de cuviinta..... Legat de anunturi si cat de corecte/ complete sunt, am intalnit anunt cu diferential blocant spate. Am intrebat si nu a stiut sa imi spuna cum se actioneaza blocarea.... Editare ulterioara: cea alba pe care am vazut-o avea diferentialul blocabil din cabina, si pe maneta era "gravat" acest lucru, plus stickerul aferent si martor in bord pentru confirmarea blocarii. era din 2004, dar nu stiu luna. Nici o cutie de transfer pana la Magna Steyr DD295 nu a avut control electronic asupra diferentialului central, indiferent despre ce model vorbim. RR P38 are transfer Borg Warner si are un vascocuplu inauntru; Defender, Discovery 1 si 2 au CT LT230 in diverse variante cu (in cazul unor D2 fara) blocaj manual al diferentialului central; RR L322 pana s-au introdus CVA in 6 trepte, a fost echipat cu CT NV225 cu diff Torsen fara blocaj. Numai DD295 are un diff central a carui variatie de cuplu intre axe este comandata electronic pana la blocarea centralului, prin intermediul unui ambreiaj multidisc umed aflat in interiorul CT. Aceasta cutie echipeaza RR L322 incepand din momentul introducerii CVA in 6 trepte, Discovery 3 si 4, precum si RRS, unele din aceste modele avand si diff spate blocabil tot electronic pe acelasi principiu. Referitor la nivelul de informare al unora despre ceea ce vand/repara nu mai comentez, se descalifica ei insisi in momentul in care deschid gura... L-am intrebat odata pe unul care incerca sa ma convinga ca TD5-ul e de provenienta BMW, ca daca-i demonstrez ca nu e cum spune el, sa ne faca discount 50% :ha: Am fost calificat drept neserios! :cn Referitor la ce spunea Ferry despre blocantul la D2 2003, confirm, la a mea (06.'03) am stickerul si... atat. Nici comanda si nici in cutie nu-i blocantul! Editat Noiembrie 26, 2014 de Iulian G Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionut Postat Decembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 Are cineva idee de ce ar avea un Discovery 2 usa din spatele soferului cu o alta proportie intre geamul care coboara si geamul care ramane fix? Eu as zice ca e schimbata, probabil in urma vreunui accident, dar de ce nu au pus una identica? Link la anunt: http://olx.ro/oferta/land-rover-discovery-2004-ID2Gdqj.html#5fb7cd05b1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 Are cineva idee de ce ar avea un Discovery 2 usa din spatele soferului cu o alta proportie intre geamul care coboara si geamul care ramane fix? Eu as zice ca e schimbata, probabil in urma vreunui accident, dar de ce nu au pus una identica? Link la anunt: http://olx.ro/oferta/land-rover-discovery-2004-ID2Gdqj.html#5fb7cd05b1 Din poze, masina pare a fi utilitara si cred ca e doar acoperit partial cu folie neagra. Eu mi-as pune intrebari mai mult in legatura cu norma Euro pe care o declara...:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 Eu mi-as pune intrebari mai mult in legatura cu norma Euro pe care o declara...:wink: si eu:g ...dar ca sa nu ne intrebam prea mult va spun eu ca 100% e E3 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionut Postat Decembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 Initial mi s-a parut ca e folie, dar, din cate disting eu in poza, separatorul ala metalic dintre geamul fix/ mobil pare a fi si el mutat. Euro ma intereseaza mai putin, ori Utilitara, ori BG . Apoi EGR eliminat :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 dupa parerea mea e o iluzie optica...nu se poate monta asa ceva sa si functioneze sau pentru o asemenea modificare sa fie facuta functionala costurile ar fi mai mari decat pentru intreg ansamblul si geamuri noi ca ar fi vorba de modificari radicale NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionut Postat Decembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2014 (editat) Re: Posibila achizitie Discovery 2 Cheia s-ar putea sa fie in " sa fie functionala"... Uneori o reparatie costisitoare te poate face sa scapi de o belea ( prin vanzare). Am un amic care a constat la ITP ca masina lui (sh) abia cumparata, era formata din fuziunea a doua masini, sudate impecabil in dreptul monantului spate si vopsita integral. Editat Decembrie 2, 2014 de dan ionut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bus74 Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 Cheia s-ar putea sa fie in " sa fie functionala"... Uneori o reparatie costisitoare te poate face sa scapi de o belea ( prin vanzare). Am un amic care a constat la ITP ca masina lui (sh) abia cumparata, era formata din fuziunea a doua masini, sudate impecabil in dreptul monantului spate si vopsita integral. geamul la care te referi est100%fix nu poate fi actionat din nici un buton,masina provine din olanda,utilitara cu 2 locuri ,cel putin eu asa am vandut pina acum,jantele din poze disco 3 19"toli nu ti recomand asa ceva restul la apreciereea ta ahha atentie la sasiu!!! 100% rugina!!! spor la cautari! SANTANA ANIBAL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionut Postat Decembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: Posibila achizitie Discovery 2 geamul la care te referi est100%fix nu poate fi actionat din nici un buton,masina provine din olanda,utilitara cu 2 locuri ,cel putin eu asa am vandut pina acum,jantele din poze disco 3 19"toli nu ti recomand asa ceva restul la apreciereea ta ahha atentie la sasiu!!! 100% rugina!!! spor la cautari! Multumesc! Masina parea interesanta, pana am observat detaliul cu usa. Caut in continuare, am decis sa imi acord cateva luni pentru asta, sa mai rezolv cateva probleme si intre timp sa iau categoria BE :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate