Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Posibila achizitie Discovery 2

dan ionut

Postări Recomandate

Re: Posibila achizitie Discovery 2

Reincep cautarile :) si odata cu ele apar si noi intrebari.

Am vazut o masina, mi-am facut cat de cat o parare si apoi niste poze pentru studiat acasa.

Se vede ceva rugina pe sasiu iar intrebarea mea este: ar trebui sa ma ingrijoreze?

Am citit cateva topicuri legate de operatiunile de punere la punct a ruginei( cazurile erau mai grave) iar costurile si munca necesara m-ar face sa dau inapoi de la aceasta achizitie.

IMG_4841.thumb.JPG.c132cac68e6f1b9aa25e17768511cb5e.JPG

IMG_4831.thumb.JPG.a8f01d52a2638b49e66729485fbf7188.JPG

IMG_4838.thumb.JPG.e572b154376e4046620a069ca7d5a7ca.JPG

IMG_4839.thumb.JPG.d46e9bfa737d8589ef71068e1de183f8.JPG

IMG_4843.thumb.JPG.04e2901a99cc234b905ed47cbecd2d2c.JPG

Editat de dan ionut
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sa fim seriosi totusi.... te asteptai sa gasesti o masina de 15 ani fara rugina? ... te costa vreo 250 de lei sa iei cantitatea necesara de convertizor de rugina si sa o rezolvi pe cel putin 5 ani cu conditia sa nu fie "mancata" de rugina si din poze nu pare, verifica sa nu fie grav si gata... a mea a primit tratamentul doar anul asta prima data si era doar de suprafata

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Sa fim seriosi totusi.... te asteptai sa gasesti o masina de 15 ani fara rugina? ... te costa vreo 250 de lei sa iei cantitatea necesara de convertizor de rugina si sa o rezolvi pe cel putin 5 ani cu conditia sa nu fie "mancata" de rugina si din poze nu pare, verifica sa nu fie grav si gata... a mea a primit tratamentul doar anul asta prima data si era doar de suprafata

Salut.

O asteptam...si a venit la intalnire :)

Nu pare grav, dar esta cam pe tot sasiul.

Nu stiu cum este caroseria, nu prea pot sa ma apuc sa ii desfac omului masina,desi as vrea

E din 2004.

Link spre comentariu

Caroseria e din aluminiu la D2-uri:wink:

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Caroseria e din aluminiu la D2-uri:wink:

Doar coaja exterioara, Fery. Pragurile si oalele de la aripi (interiorul) sunt tot otel... ca si podeaua.

La caroserie, de obicei, rugina apare la capetele pragurilor (in special pe spate) si la podeaua pedalier. Doar ca la masini ceva mai vechi de 15 ani. La D2 rugina ar trebui sa fie superficiala, daca masina a fost ingrijita cat de cat.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

La portbagaj sunt cel mai curios, nu am putut ridica mocheta, era prinsa cu un soi de ...plinta.

Revenind insa la ce m-a pus pe ganduri, asa cum este acum, nu pare foarte afectat sasiul, doar sa am grija sa ii curat rugina instalata, corect?

Link spre comentariu

La nivelul de rugina pe exterior ce se vede in poze o speli bine si dai direct peste ea cu un convertizor de buna caliatate( ceva de genul http://milmag.ro/produs/detalii/837/kelfos_convertor_de_rugina )... daca vrei sa fii scrupulos mai dai si cu antifon ... eu nu am dat

Link spre comentariu

La nivelul de rugina pe exterior ce se vede in poze o speli bine si dai direct peste ea cu un convertizor de buna caliatate( ceva de genul http://milmag.ro/produs/detalii/837/kelfos_convertor_de_rugina )... daca vrei sa fii scrupulos mai dai si cu antifon ... eu nu am dat

Multumesc de link si de sfaturi.

Sper sa ajung in curand sa o vad din nou, de data asta cu un tester la indemana Si cu cineva priceput la capatul lui :)

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Pentru ca lucrurile treneaza putin am largit putin criteriile de cautare.

Ce parere aveti despre un RR 2001, cu motor Td6?

Am vazut ca sunt de puteri aproape similare- Td5 mrginal mai puternic.

Ma intereseaza in primul rand o opinie/ comparatie referitoare la motor si apoi masin in ansamblu.

Cutiile de viteza am inteles ca sunt aceleasi, diferind doar solutia legata de diferentialul central.

Destinatia nu va fi off-road, ci un multirol :), intre tractat o remorca de 3500 kg si drumuri cu familia, ocazional.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare