Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema cuplaje automate kzj71

StoneCold

Postări Recomandate

Re: Problema cuplaje automate kzj71

Felicitari pentru achizitie, la fiecare fuzeta pe fata ai o mufa unde poti verifica daca ai tensiune cand cuplezi butonul din bord, in caz afirmativ este posibil ca problema sa fie undeva la periile colectoare mtoras... Atentie daca vrei sa demontezi MRL-ul sunt ceva cleme care necestia atentie.

Varianta cea mai simpla iei legatura cu 'neafane' te descurca el cumva.

@Landcruiser
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Am avut si eu probleme la a mea, vezi aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?42753-Probleme-MRL-uri-la-LJ73 , la mine sunt uzate inelele de cupru pe care calca perile colectoare. Pana la urma am montat manuale, cele electrice sunt super faine, dar imi era prea riscant sa ma lase balta in mijlocul concursului. Bafta !

Editat de buhu
Link spre comentariu

Salut,

Am avut si eu probleme la a mea, vezi aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?42753-Probleme-MRL-uri-la-LJ73 , la mine sunt uzate inelele de cupru pe care calca lerile colectoare. Pana la urma am montat manuale, cele electrice sunt super faine, dar imi era prea riscant sa ma lase balta in mijlocul concursului. Bafta !

Mersi pentru indrumare!Sanatate

Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2
Link spre comentariu

Pfoaaa...Toate astea ar trebui schimbate?Eu totusi sper sa le pot face pe astea ale mele.Se poate sa fie o cauza faptul ca masina a stat nemiscata mai bine de 6 luni?poate un an?...

Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2
Link spre comentariu

Pfoaaa...Toate astea ar trebui schimbate?Eu totusi sper sa le pot face pe astea ale mele.Se poate sa fie o cauza faptul ca masina a stat nemiscata mai bine de 6 luni?poate un an?...

Daca ai drum prin Baia Mare hai cu ele la mine sa le studiez.

Link spre comentariu

Daca ai drum prin Baia Mare hai cu ele la mine sa le studiez.

Ok,un numar de tel daca se poate.Mersi

Link spre comentariu

Salut,vezi ca daca mrl-urile functioneaza asa cum ai zis tu sunt OK,ti-am scris pe PM,intai apesi HUB-LOCK dupa aia 4x4 !!!

Editat de Astral
sUnt......http://in-cult.ro/2010/06/01/conjugarea-verbului-a-fi/
Link spre comentariu

@flaviu ..daca pune mrl-uri avm (sunt unele speciale pentru cele electrice ) nu trebuie sa schimbi nimic. Dar trebuie sa faci ceva manevre pe la fuzete. @matache70 ..nu conteaza in ce ordine apesi butoanele. Zic si eu ca om :old

Link spre comentariu

@flaviu ..daca pune mrl-uri avm (sunt unele speciale pentru cele electrice ) nu trebuie sa schimbi nimic. Dar trebuie sa faci ceva manevre pe la fuzete. @matache70 ..nu conteaza in ce ordine apesi butoanele. Zic si eu ca om :old

ai dreptate, pentru electrice sunt altfel, dar i-am pus link-ul in postul meu, mai sus, unde se poate citi clar asta :wink:, Semaca a avut si el aceasi problema si tot de aici a cumparat. Cei de la stock und stein si azi folosesc pozele mele pe pagina lor . Vezi aici : http://www.stockundstein.com/rubriken-a-z/freilaufnaben/toyota15/landcruiser-kzj-mit-elektrische-nabe/freilaufnaben-fuer-toyota-landruiser-kzj-7-manuell-zuschaltbar

PS ; la fuzete nu trebuie modificat sau facut nimic

Editat de buhu
Link spre comentariu

Totusi as vrea sa raman la cele originale.Am incercat sa vad daca vine curent la mufe cu o lampa de proba si nu am primit nimic acolo.Au vreo siguranta si s-ar putea sa fie arsa?

Link spre comentariu

ai dreptate, pentru electrice sunt altfel, dar i-am pus link-ul in postul meu, mai sus, unde se poate citi clar asta :wink:, Semaca a avut si el aceasi problema si tot de aici a cumparat. Cei de la stock und stein si azi folosesc pozele mele pe pagina lor . Vezi aici : http://www.stockundstein.com/rubriken-a-z/freilaufnaben/toyota15/landcruiser-kzj-mit-elektrische-nabe/freilaufnaben-fuer-toyota-landruiser-kzj-7-manuell-zuschaltbar

PS ; la fuzete nu trebuie modificat sau facut nimic

Pai chiar conteaza,daca apesi butonul de 4x4 fara butonul de hub-lock apasat nu se intimpla nimic (nu se cupleaza 4x4,si nici nu se aprinde butonul de 4x4 si nici martorul de 4x4 in bord) ,ordinea este asa intai apesi Hub-Lock si dupa aia 4x4,spun asta pt.ca proprietarul mi-a scris pe PM ca nu i se aprinde martorul de 4x4 din bord decat dupa ce apasa butonul de Hub-Lock ceea ce este normal !!!!

Link spre comentariu

Ceea ce am primit de la Range Rover Classic pe P.M.(scuze pentru ca este primit pe privat si mi-am permis sa il pun aici cu copy-paste) sper sa nu se supere !!!!!!!!! :

Multumesc pentru informatie.Eu cand apas ''4wd'',nu mi se aprinde becul verde cu ''4wd'' ci abea dupa ce apas ''hub lock'' se aprind ambele.Asa e normal?Daca nu va deranjez prea tare si imi puteti lasa un numar de telefon,sa va sun saptamana viitoare sa schimbam doua , trei vorbe despre masina ar fi ideeal,mi-ar prinde bine niste sfaturi de la cineva ca dvs,care probabil o aveti de mai multa vreme,ii stiti problemele,lipsurile.Multumesc mult...

Link spre comentariu

.......... @matache70 ..nu conteaza in ce ordine apesi butoanele. Zic si eu ca om :old

Tot ca om zic si eu asa cum scrie claaaaaaar in instructiunile de pe usa....ce-o fi asa greu de deslusit ?!?? :

537027023_IMG_0372(Custom).JPG.888a3d970d3e46eef4febee4ebc81e64.JPG :ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Totusi as vrea sa raman la cele originale.Am incercat sa vad daca vine curent la mufe cu o lampa de proba si nu am primit nimic acolo.Au vreo siguranta si s-ar putea sa fie arsa?

Cand controlezi cu lampa, trebuie sa fiti in doi sau sa fixezi lampe pe fire si sa fi atent cand apesi pe buton, curent vine doar pentru vreo 2..3 secunde si dupa aia se intrerupe ( martorul la bord ramane tot aprins ). In clipa dand decuplezi e la fel 2...3 secunde si gata. ( martorul se stinge ) . Daca controlezi de une singur si nu sti treaba asta, tu pui contactul si pana mergi la roata si pui lampa se opreste si tu crezi ca nu primeste curent ......

Bafta

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare